12 burcun tek kelimede sinir bozucu özellikleri

Konu sahibi son olarak 1201 gün önce görüldü

İnsan karakterlerini burçlarda etkiliyor. 12 burcun hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip. Kimi daha sinirli kimi daha hoşgörülü. Kimi çok sanatsal iken kimi güneş dahi çizemiyor. Peki 12 burcun tek kelimede sinir bozucu özelliği ne? İşte cevabı...​

t25_12-burcun-tek-kelimede-si-956.jpg

Çevrenizde birçok farklı burca sahip insanlar bulunabilir. Arkadaş ortamında ise burçlar ve özellikleri çok tartışılır. Bu konuda herkesin hayat tecrübesine bağlı olşarak farklı fikirleri var. Farklı burçlarda bu insanların her birinin kişilik özellikleri birbirinden ayrı. Öfkeli, kıskanç, duygusal... Peki 12 burcun tek kelimede sinir bozucu özelliği ne? İşte cevabı...

12 BURCUN TEK KELİMEDE SİNİR BOZUCU ÖZELLİKLERİ

KOÇ: Sabırsız

BOĞA: İnatçı

İKİZLER: Geveze

YENGEÇ: Duygusal

ASLAN: Narsist

BAŞAK: Takıntılı

TERAZİ: Dengesiz

AKREP: Fena

YAY: Özgürlükçü

OĞLAK: İşkolik

KOVA: Hayalperest

BALIK: Tutarsız

Sinir bozucu özellik derken 'fena' ile ne anlatılmak isteniyor acaba?

Akrebin fena olduğu kısmına kesinlikle katılmıyorum. Ama diğer burçlar için tek kelime ile ifade edilen özellikler oldukça doğru.

Akrebin fena olduğu kısmına kesinlikle katılmıyorum. Ama diğer burçlar için tek kelime ile ifade edilen özellikler oldukça doğru.
Yükselenim de yay mesela ve özgürlükçü kısmı doğru fakat niye sinir bozucu kabul edildiğini anlamadım.:)

Burdan anlaşılacağı üzere kesin kovayım oğlak olmam imkansız :s

Tutarsız.. kim? Ben? Bırah ya

Bence bunu yazan astrolog uydurmuş, ikizler için geveze demiş, balık için tutarsız :)
İçlerinden sadece terazi burcunu doğru denk getirmiş.
Yahu ikizler 25 saniye içinde üç kere karar değiştirir, burçlara inanmak için ikizler burcundan birisini tanımak yeterli.

Bence bunu yazan astrolog uydurmuş, ikizler için geveze demiş, balık için tutarsız :)
İçlerinden sadece terazi burcunu doğru denk getirmiş.
Yahu ikizler 25 saniye içinde üç kere karar değiştirir, burçlara inanmak için ikizler burcundan birisini tanımak yeterli.
Beni taniyorsun mesela hic gevezelik yapiyor muyum

@Sanem en yakınım da sen ve ablam var ikizler. Hani sende de görmedim gevezelik hiç, sallamış işte astrolog :)
Bildiğim bir şey varsa, mizah ve espri konusunda ikizler kadar kötüsü yok. Değişken ruh hâli hiç kimse de yok.
Ama Sanem hanımcığımı çok severim.

@Sanem en yakınım da sen ve ablam var ikizler. Hani sende de görmedim gevezelik hiç, sallamış işte astrolog :)
Bildiğim bir şey varsa, mizah ve espri konusunda ikizler kadar kötüsü yok. Değişken ruh hâli hiç kimse de yok.
Ama Sanem hanımcığımı çok severim.
Bende seni cok severim @Run yillardir tek degismeyen daimi arkadasim

Yükselenim de yay mesela ve özgürlükçü kısmı doğru fakat niye sinir bozucu kabul edildiğini anlamadım.:)

Ben de anlamadım Leftyciğim. Akrep burçları üzerine kurulan kara propagandanın bir an evvel son bulmasını diliyorum. :)

Balık diğer 11 burcunda özelliklerini taşıdığından hepsini barındırıyor arkadaşlar haberiniz olsun..

Ben de anlamadım Leftyciğim. Akrep burçları üzerine kurulan kara propagandanın bir an evvel son bulmasını diliyorum. :)
Akrepleri sürekli olarak aşağıdaki şekilde tanıtıyorlar @yeLda cığım ve insan bu haksızlığa katlanamıyor. Akrepleri tanıyorsun, mümkün mü hiç böyle bir şey?:)

"Soğukkanlılık ve şüphecilik başlıca özelliklerindendir. Akrepler hiçbir koşulda intikamdan vazgeçmez, yanlışlıkla dahi olsa en küçük hatanızda bile sizi affetmezler. Hatta süründüğünüzü, rezil olduğunuzu görmeden peşinizi bırakmazlar. En kötü özellikleri de tartışmasız olarak acımasızlıklarıdır."
-Alıntı-

Geri