11.01.2018 02.05 oggy'nin benle uğraşması rezilliği

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
oggy uyumaya gidiyorum. sabah devam edelim yeterli etkileşim alamıyoruz bu saatte askakajksd

Acaba Oggy konuları kapatarak ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

abi içinizde bir şey kalmasın konularını ben açıyorum kız kendi tekeline aldı konuyu demedin mi sen bana. ayıp ediyon valla.

lan orası benim kişisel sayfam. orijinalinden daha güzel olan bir coverım, ne yapabilirim?

bu forumun yükünü tek başıma omuzluyorum yaa gecenin bu saatinde 12 misafir konumu okuyor. OGGY BENİ BİTİREMEYECEKSİN.

gördükçe dikkatim dağılıyor, çalışamıyorum. en iyisi çıkayım :nee:

Oggy konuyu kapatarak malumatin öfkesini kazandi
amaci da buydu oggy elinden geleni ardına koymadi.
malumat yasamis oldugu bu olay yuzunden o cağnim elini masaya vuruverdi ve ben de sendeki belaya talibim oggy bey diyerek adamin basina bela oldu oggy'nin masaya ne zaman elini vuracagi merak konusu.
Peki ne mi olacak simdi ? malumat bitmemek icin,oggy bitirmek icin devam edecek.

ve ben de merak edip, geldim. bir değişiklik yokmuş, geri gidiyorum. :D

#direnmalumat arkandayiz

Bu Oggy bey değil miydi zaten, tam malumat hanımcım evlenirken, mekanı basarak (mekan basmak?) "Siz evlenemezsiniz çünkü malumatın bugün başka bi işi vardı ayrıca belki kardeşsinizdir, o da olabilir, bi düşünün bunu :cici: " diyerek yüreklere fitne tohumları serpen? O değil miydi, "malum at senden ne köy olur ne kasaba, senden anca sakat at olur" diyen? (Vurmayın :D) O değil miydi "malumat sana Mısır'daki paşa dedenden miras kalmış" diyerek kızcağızı heyecanlandırıp sonra "qandırdım xd" diyen?
O değil miydi? Ha değil miydi? Ha? Hıı, değildi sanırım. Tamam tamam. Bilmiyom bana o gibi gelmişti. Yakın bi ihtimal gibiydi.
Değildi herhal. Şimdi çok emin olamadım :D

malumat hanım oggye tikkat edin çünkü bilmiyom onda tam dikkat edilmesi gereken bir tip var :hıı: bence tam çatalı batırdığınız anda fırlayıveren kahvaltılık zeytin gibi ne yapacağı belli olmayabilir. benim fikrim, üçgenin iç açıları toplamını bilmiyorsa, dairenin çevresi nasıl bulunur, onu hiç bilmez. Oradan da vurabilirsiniz. Günaydın, gidiyom ben.

Biz hep öyle yapardık. Konuya kel alaka cevaplar. Memlekete dönünce İmdat beye 1 kg çay kargolayım. O da utanıp 2 kg kabuklu iri fındıkla cevap verir inşallah.

Biz hep öyle yapardık. Konuya kel alaka cevaplar. Memlekete dönünce İmdat beye 1 kg çay kargolayım. O da utanıp 2 kg kabuklu iri fındıkla cevap verir inşallah.

hahahsjsjxjxk:D:D
yalnız şaka maka imdat amcamız pırlanta gibi evlat yetiştirmiş yaaa tam bir diamond bu oggy. sanal&reel tanıdığım en temiz, gözüm kapalı güveneceğim insanlardan biri<3

cemal amca ben sana fındığı gönderiyodum baktım almanyaya gitmişsin evde duruyo paket. hem çaydan vazgeçtim eskiden kontör gönderirdin şimdi de ordan telefon falan alır gönderirsin inş. :cici: adhdjajaja

bu arada malumat benim hakkımda ne güzel şeyler demiş gördün mü. ben senin saltanatını devirmeye geliyorum içlik bebeyim.

#MalumatınAskerleyiz
#DireneDireneKazanacağız
#SusmaSustukçaSıraSanaGelecek
#SusmaHaykırOggyZulmüneHayır
#BaskılarBiziYıldıramaz
#OggyeKarşıOmuzOmuza
#ÜyeyizHaklıyızKazanacağız
#Oggyİstifa
#MalumatİçinSusma

:bak: :mks: :bak: :sinirli: :bak: :mks: :bak:

Üye dayanışması şeysinden ötürü destekçiniz Malumat.. :sırıt: :kiki:

Oggy'mi kimseye ezdirtmem .. Hem zaten malumat aldım tüm bunlar malumatın oyunlarıymış ..

Rezalet puanım 10/10, yıldızlı rezalet. Bana dün bürtan falan da demiş zaten. Önce güldüm, sonra sinirlendim. 2014 yılındaki şu anket konusunun sonuçlarını incelemeye davet ediyorum sizleri: Oggy banlansın mı?

"podzemlje diye bi nick almasına gerek yokmuş kendi adıyla nick alsa da olurdu" da dedi..... :dddd

"podzemlje diye bi nick almasına gerek yokmuş kendi adıyla nick alsa da olurdu" da dedi..... :dddd

tenor.gif

Eskiden iyi espri yapardı. Yönetici olunca onun da mizahı körelmiş. :p

Geri