11.01.2018 02.05 oggy'nin benle uğraşması rezilliği

Konu sahibi son olarak 305 gün önce görüldü
kıskançlıktan çatır çatır çatladığı her mesajımdan orijinallik akan içimde bi şey kalmasın adlı konumu sebepsizce kilitlemesi şeklinde vuku bulan hadise. KUDUR OGGY KUDDUUURRR

ben 385 kere banlanıp geri geldikten sonra yemin ediyorum disipline girmiş bi üye olarak, SEN KİMSİN BENİ YARGILIYOSUN SEN KİMSİN??

iç oğlanın kilitleyecek konusu yok ona da sabaha kadar ban mı atsam acaba ya. bunlar birlikte olunca hiç uyumuyolar en azından birisi gidince diğerinin de yalnızlıktan uykusu gelir. :cici:

sana bir tavsiyem yazık o forum oyunu oynayan üyelerine sahip çık. :) yazık git o makalenle ilgilen. inşAllah Allah seni konularının kitlenmesi ile terbiye etmesin. sen çok alçak bi adamsın çok alçak. başkalarının konularını SEBEPSİZCE kitleyecek kadar.

forumun uyumayanlarını uyutmak için uyumuyorum, bu hizmetimi rezillik olarak empoze edenler bilin ki yanlıştadır. bu forum bu oyunlara gelmez! :cici:

oggy x karenin türevini alamıyorsan, imla kurallarını daha bu yaşında bilemiyorsan ben naapabilirim kankim gel öğreteyimmmm????

oggy ALES SAYISAL KISIMDAN ilk girişimde SEKSEN (80) aldım sen kaç aldın?????

benim evimin tuvaleti dışarıdaydı ne ya seda sayan sen bir efsanesin şasldaşidaşlidaşlidşi

x'in türevini almıyorsak delikanlılığımızdan, imla kurallarını bilmiyorsak tdk boş kalmasından. bizi bilinmeyenden bi şey almak, imlanın kurulana uymak ırkalamaz. :cici:

kimseyi yakinen tanımadığımdan, olaya anlam veremedim; şaka mı yapıyorsunuz, ciddi misiniz? )

birbirinize karşı tavırlarınızı sormuştum )

oggy senin akıl hocalarını da biliyorum. senin akıl hocaların forumda SARIK VE CÜBBELERİ ile gezen mollalara baksın. HEPSİNİ ÇIKARIRIM.

forum şifresini 123456 yapan adam bana alesten kaç aldın diye soruyor. bari 9 a kadar tamamla da rakamlar tamamlansın matematik ünite I seni. :cici:

oggy bana rakam ve sayı farkını söyle hadi çabukkk. ONU BİLE Bİ ADAMLIK SANIRSIN O BİLE Bİ ADAMLIK DEĞİL BİLİYO MUSUN???

iç oğlanı kardeş, bu malumata çok güvenme bi kpss sınavına satar seni. yeni üyesin, tanışmıyoruz diye cevap vermek istemiyorum, ama tarafını iyi seç derim. :cici:

mâlum at'a oynayın arkadaşlar mâlum at'a oynayın.

içinizde bir şey kalmadı malumat hanım gerçekten teşekkürler yani, şakayı bu duruma getirdiniz ya helal olsun. işte malumatın gerçek yüzü bu arkadaşlar gördünüz. :cici:

Geri