Valla Türk..eskisi gibi olsa carsaf carsaf yazardim ama simdilerde emegime yazik canim.Bilmem, ben de sana soruyorum
Kürt Alevileri varmış bir de..
Ne düşünüyorsunuz?
Degmiyo.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla Türk..eskisi gibi olsa carsaf carsaf yazardim ama simdilerde emegime yazik canim.Bilmem, ben de sana soruyorum
Kürt Alevileri varmış bir de..
Ne düşünüyorsunuz?
Ulkede adalet ve demokrasi herkese lazim. Biz ne zaman bunu icsellestirebilirsek bu ulkedeki sorunlar o zaman cozume kavusmaya baslar.Ülkede demokrasi sorunu var.
O koyler nereye bagli? Muhtari belediye baskani kim hangi partiden? Onlara comagi sokmak gerekAlevi sorunu yoktur diyen arkadaslarim, siz hic alevi koylerine gittiniz mi?
Sirf alevi diye yollari yapilmayan evlerinde su akmayan koylerimiz var.
Camilerin giderleri alevi sunni farketmeksizin vergilerimizden karsilanirken, cem evi giderlerini kendi cebimizden karsiliyoruz.
Olayin oz ve kisaca ozeti.Ülkede laiklik sorunu var
Bir insan oduna bile inanabilir,
İnaç biçiminin sorgulanması kimsenin haddine değil
Alevilerin kendileri sorun değil , ongorulu .senin beynin bunu anlamamak için direniyor.Alevilerin kendileri sorun, diyanet kapatalsin, imam hatipler kapatılsın istekleri bitmek bilmiyor, ben oğlu camiye gitti diye döven baba gördüm, tam olarak ne istiyorlar anlamış değilim
Mesajın silindi, geldin yine laf atıyorsun konu başlığını oku anla yorumunu yap bırak benim beynimi ben senin bir yerlerine laf atıyor muyumAlevilerin kendileri sorun değil , ongorulu .senin beynin bunu anlamamak için direniyor.
Mesajım silindiyse ,forum yönetimi alevi düşmanı diye düşünürüm. Sen alevileri karalarsan bende yazarım. Bu kadar basitMesajın silindi, geldin yine laf atıyorsun konu başlığını oku anla yorumunu yap bırak benim beynimi ben senin bir yerlerine laf atıyor muyum
Sen hiç bir şeyi anlamıyorsun, Aleviler tam ne istiyor anlamamış olman gayet normal. Senin aklın Menzil tarikatına teslim, kendine ait değil. Önce kendini kurtar canım benim.Alevilerin kendileri sorun, diyanet kapatalsin, imam hatipler kapatılsın istekleri bitmek bilmiyor, ben oğlu camiye gitti diye döven baba gördüm, tam olarak ne istiyorlar anlamış değilim