100 Kilonun üzerinde Olsanız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
benden 2 tane insan 100 kilo :)))))) kilom elliyi geçerse depresyona giriyom ıyyyğğ eee -e eeeh

100 ilo üstündeyim boyumda var posumda :D :D ...
çok duygusalım çok kırıldım bu konuya:D.

ben hoslanmiyorum boyle kilo mevzularinda, insanlari zorla kilo verdirmeye calisiyorlar. Tmm sagligini etkiliyorsa yaparsin diyet miyet ama 60 kilo ya da 70 kilo olan bir insanin saglik sorunu olmaz ki kilo ile. Herkes zayif olmak zorunda da degil, herkesin guzellik anlayisi farklidir, kimisi sokak lambasina benzetir, kimisi dombili diye dalga gecer, ula ne zaman ogreneceksiniz kendinizi sevmeyi. Hayir hayir kilo icin kusura bakmayin da bicak altina yatacak biri degilim. Millete "guzel" (?) gorunecem diye hayatimi riske atamam, atanda katiksiz maldir. Yapmayin boyle sevin kendinizi.

Yenilecek o kadar guzel yemekler varken beni onlari yemekten mahrum etme ALLAHIM.... Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Edit; amin desenize le .p

Son düzenleme:
yüz olup fit olan
bi sürü insan var
70-80 olup fit olmayanlar gibi

benim spor hocam 100 kilo ama spor hocam... tabii kilonun ne kadarı yağ ne kadarı kas bunlar daha önemli. sağlığınızı ve ruhunuzu etkiliyorsa bir şeyler deneyin ama ameliyat bence en son tercih olmalı, ben korkardım. güzel beslenin, güzel bir antrenman programınız olsun, illa spor aletlerine ihtiyacınız yok bunun için zaten, vücut ağırlığınızla çalışabildiğiniz noktaya kadar çalışın. bir şekilde sonuca ulaşırsınız ama öyle mekik çektim göbeğim gitsin, kalçamı duvara vurdum basenim gitsin gibi bir şey yok. tartılara da takılmayın, en güzel ölçü mezura ve gördüğünüzdür. tartı bugün 70 gösterir yarın 72 gösterir moral bozar. ben öyle yalandan çıkarım tartıya ama genelde kıyafetlerimden anlarım durumumu. böyle şeylerde de çok baskı kurup, insanı darlamamak lazım ya, sadece kişi istiyorsa bildiklerinizi paylaşın bence.

Geri