Dediniz ki ;
"Milli bilinc , cogu erkek zaten zorla gidilmesinden yana degil , savundugunuz toplum milli bilinc oyle bir hale getirmis ki sistemi , bireyin haklarinin feda etmek isteyip istemedigi bile sorulmaz umursanmaz hale gelmis.
Zorla el koyuyor milli bilinc dediginiz toplum degilmidirki"
Savunduğunuz toplum nedir yahu? Milli bilinci savunmuyorsanız, zaten birey denen şeyden bahsedemezsiniz. Birey toplum içinde vardır. Eğer toplum yoksa, zaten birey denmez ona, şahıs kişi ne derseniz. Milli bilinç toplum değildir. Milli bilinç toplum içinde ki bireylerin birbiriyle yaşamasını öğrenmesine denir. Askerlik zorla gidilmesinden yana değil demişsiniz. Heh işte tam bu nokta da bizdensiniz! Bizdensiniz dedim çünkü; toplumun kısıtlamasına yer vermişsiniz. Gerekli olanda budur. Eğer toplum bireyin hakkını kısıtlayıp askere göndermiyorsa eğer, toplum için sonun başlangıcı olur bu.
--------------------------------------------------
Dediniz ki ;
"Peki neden toplum yararina , toplum erkek bireyler bu haklarini feda etmesini istemiyor"
Burada ne dediğinizi tam anlamadım. Erkek bireyler bu haklarını feda etmesini istemiyor demişsiniz. Hangi insan kendi haklarının kısıtlanmasını ister zaten ? Ama şöyle bir durum var ki; eğer benim haklarım kısıtlandığında toplum iyileşecekse, kısıtlasınlar! Ki; erkekler demişsiniz.. Ben istiyorum.
------------------------------------------------------
Dediniz ki;
"Yapmayin lutfe hangi hayat kadini istekli bir sekilde bedenini hemde kendi karina bile olmadigi halde pazarlar.
Gucu elinde tutan toplumun baskisiyla zorlamasiyla hakkini feda etmiyormu o kadinlar, baski dayak siddetle tutulmuyorlar mi o mekanlarda
Toplumun yararina ama pardon, o kadinlarin orda haklarini feda etmesi lazim ki birkac toplumsal ust duzeyde yonetici erkekler yada toplumun herhangi kisimdaki erkeklerin tatminsizliklerinin giderilmesi icin feda etmesi lazim.
Ister istekli ister isteksiz, cunku toplmsal yapinin erkekleri seks ihtiyaclarini gidermesi lazim."
Zina işleyeni idam edecek düzey de ki bir toplum, nasıl olur da baskılarıyla hayat kadınları diye bir statü oluşturur? Asıl siz yapmayın yahu, bu gün hayat kadınları, neden orada? Neden sokakta özgür bayanlar değil de onlar? Siz toplumu devletle bağdaştırmışsınız. Hangi toplumun örf yasaları adetleri kadının bedenini genelevlere sokar? O kadar çirkin bir cümle geçti ki; "Toplumun yararina ama pardon, o kadinlarin orda haklarini feda etmesi lazim ki birkac toplumsal ust duzeyde yonetici erkekler yada toplumun herhangi kisimdaki erkeklerin tatminsizliklerinin giderilmesi icin feda etmesi lazim." bu nedir. O kadını oraya sokan asla toplum değildir! Toplum da devlet değildir! Dediğim gibi kaldı ki; zina edeni idama sürükleyecek kadar örfi ve geleneği aşmış bir toplumun, kadını o genelevlere sokması mantıksızdır. Ve son olarak bu paragrafta ; "Ister istekli ister isteksiz, cunku toplmsal yapinin erkekleri seks ihtiyaclarini gidermesi lazim." Siz toplumu sadece erkeklerden oluşuyor sanmışsınız orası ayrı! Erkeğin seks ihtiyacının giderilmesi toplumsal bir boyutta değildir, bireyin kendi kişiliksizliği veya pisliğidir, asla toplum değildir. Ve eğer toplum yararına olacaksa da, ki hak değil ama hakları kısıtlanabilir!
-----------------------------------
Dediniz ki ;
"sanirim ben yanlis biliyorum. Toplum oturtmadimi bu zihni zaten , o erkek yapar! Bunu toplum demiyormu ki"
Evet siz yanlış biliyorsunuz. Bunu malesef toplum oturtmadı, bunu erkek bireyler oturttu, Bakın yine söylüyorum, toplum sadece erkeklerden oluşmaz, şu mantaliteyi çıkarın lisanınızdan. Eğer erkek yapar diyorlarsa bir yerde, bu kadınların suçudur. Ve siz sadece bir alanda kitlenmişsiniz, toplum dediğiniz sadece Türkiye sınırları içerisinde yok. Bugün medeni toplum dediğimiz kısma bakarsanız, kadınların daha egemen olduğunu da anlarsınız.
Şöyle bir cümle vermişsiniz ; "Bunu toplum demiyormu ki" Bunu toplum demez, siz dersiniz
...