1.Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çok Aldatır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım benim , şekerim , şirinim sen de biliyor ve inanıyorsun ki erkekler daha çok aldatıyor. Neden ısrar ediyorsun :p

Imm Tatlış Bu açılmadan Öncede Erkekleri savunurdum. Bu Yğzden erkek Fatma derlerdi bana hep :zuha:
Konuyla alakası yok aslında. Özelden bile itiraf edebilirdim sna böyle birşey Olsaydı:p
Ama kadınlar daha çok aldatıyor.Sinsi sinsi aboww:D

Hangi erkek psikolojisi, bir kadın ona yem atmadan atlar Bir kadın yüz vermeden o kadına yaklaşan erkek, Bir albenisi olan erkektir. Yani varlıklı olgun bir erkektir. Onun dışındaki hiç bir erkek bir kadın bakış atmadıkça bir elektrik vermedikçe yaklaşmaz. Aksini ıspatlayacak bir erkek arkadaşımız varsa söylesin.

Bak diyorsunki Hangi Erkek piskolojisi bir kadın ona yem atmadan atlar ? Evet işte bizde bunu söylüyoruz bu yemi hep kadınlar atıyor Kadınlar yapıyor ne yapıyorsa.
Ve belirttinki
Onun dışındaki hiç bir erkek bir kadın bakış atmadıkça bir elektrik vermedikçe yaklaşmaz
Bizde bunu söylüyoruz işte Ne yapıyorsa bu kadınlar yapıyor.
Dolayısıyla En çok aldatan en çok tahri keden KADINLAR.

Kadın İşte vallahi korkulur he.İntikamıda kötüdür bunu çok iyi biliyoruz.Kadın Adamı vezirde eder rezilde.Çoğu Güç Kadının elindedir.
Tamam erkekler aldatmıyo demiyoruz ama erkeklerin aldatmasına yardımcı oalnlarda kadınlardır.Kadın yemi atmasa erkek aldatabilir mi?
Günümüzde yaygınlaştı bu durumlar.

Hangi erkek psikolojisi, bir kadın ona yem atmadan atlar Bir kadın yüz vermeden o kadına yaklaşan erkek, Bir albenisi olan erkektir. Yani varlıklı olgun bir erkektir. Onun dışındaki hiç bir erkek bir kadın bakış atmadıkça bir elektrik vermedikçe yaklaşmaz. Aksini ıspatlayacak bir erkek arkadaşımız varsa söylesin.

Kabul etmişlik ve teslimiyet gördüm bu yorumda. :p
Seninde dediğin gibi kesinlikle kadınlar daha fazla aldatır.

özür dilerim geç katılıyorum bu konuya. okudum hemen hemen hepsini rakip arkadaşlar verilerle gelmiş ama unutmayın ki o veriler diğer medeniyetlere mahsustur. Şimdi size soruyorum Çok eşli kadınlar gördünüz mü? ben erkekler gördümde o bakıma .)

Kadınlar daha çok aldatır bence. Neden daha çok aldatır : Çünkü kadınların genelinde aceba bundan daha yakışıklı daha iyisi varmı düşüncesi hakimdir. Bulabilirmiyim düşüncesi mevcuttur bir çoğunluğunda. Tarihtede bu böyle olmuştur. Bir kadın istesin bir devleti yıkabilir yeterki istesin. En basitinden erkekler bi düşünün siz niye alkollüyken arabesk dinleyip giden bir sevgilinin adını sayıklıyorsunuz. Çünkü aldatmıştır sizi bırakıp gitmiştir. Bırakıp giden de zaten durduk yere gitmez, başkasına gitmiştir.

Çok basit bir örnek açın youtube yi bakın slow ya da arabesk şarkıların altındaki yorumlara: Hepsinde erkekler isyan etmiştir. Ah ulan bırakıp gitti, nasıl yaptı diye yorumlar görürsünüz. Niye biliyormusunuz çünkü aldatılmıştır o yorumları yazanlar. Yazılan slow şarkılara bakın. Hepsinde bir sitem bir ayrılık vardır. Hep giden sevgiliye sitem ederler. Giden sevgilide genelde kadınlar olmuştur. Keza şiirlerde öyledir. Kadınlar kıskançlık duygusunun vermiş olduğu cesaretle aldatmaya daha meyillidir diye düşünüyorum... Öyle ordan burdan yazılar kopyalayıp istatistik göstermeye gerek yok. Her istatistiğin bir de tersi vardır unutmayın...

1.Münazara sona ermiştir. Galip gelen grubun hangisi olduğu açılacak olan anket sonucu üyelerin kullanacağı oylar ile belli olacaktır.

Yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Konu üzerinden fikirler saygı çerçevesinde yazılabilir.​

Başta Zeynep olmak üzere katılan gayret gösteren arkadaşların hatrı için fazla ağır konuşmayacağım.Benim münazaradan çok seyrettiğim şey ciddiyetsizlik gösterisiydi.Kurallara en iyi uyan kırmızı gruptu ama katılanların azımsanamayacak kadar fazlası yarışmayı ciddiye almadı.Karşısındaki insanı 2dk ciddiye alamayacak insanları yarışmaya katmayın lütfen.Yorum yapamıyorlarsa katılmasınlar.6 ya 6 katıldı guya kaçı yarıştı ? kaçı seyircileri ve katılımcıları kale aldı ?zaman zaman 2ye 5 zaman zaman 1e üç kişi tartıştı. En ufak şeyde bile bir insan karşısındaki kişiye vakit ayırmalı.Ben katılıpta yarışmayan arkadaşlarında birşeyler karalamasını farklı görüşlerin ortaya atılmasını bekledim sap sap.Biz seyirciler için hiç değilse 2 dksını ayırıp yarışmada aktif olmayanlar için oy kullanacak değilim.

Başta Zeynep olmak üzere katılan gayret gösteren arkadaşların hatrı için fazla ağır konuşmayacağım.Benim münazaradan çok seyrettiğim şey ciddiyetsizlik gösterisiydi.Kurallara en iyi uyan kırmızı gruptu ama katılanların azımsanamayacak kadar fazlası yarışmayı ciddiye almadı.Karşısındaki insanı 2dk ciddiye alamayacak insanları yarışmaya katmayın lütfen.Yorum yapamıyorlarsa katılmasınlar.6 ya 6 katıldı guya kaçı yarıştı ? kaçı seyircileri ve katılımcıları kale aldı ?zaman zaman 2ye 5 zaman zaman 1e üç kişi tartıştı. En ufak şeyde bile bir insan karşısındaki kişiye vakit ayırmalı.Ben katılıpta yarışmayan arkadaşlarında birşeyler karalamasını farklı görüşlerin ortaya atılmasını bekledim sap sap.Biz seyirciler için hiç değilse 2 dksını ayırıp yarışmada aktif olmayanlar için oy kullanacak değilim.

Bu konu hakkında yorum yapmayı isterdim ama yapmayacağım.

Olsun abi yapp pmden bana atabilirsin hem konuşuruzda :srl:

Konuşuruz tabi güzel kardeşim neden konuşmayalım ;)
Belki bir yarışmada rakip oluruz belkide fikirlerimizi bir doğrunun ucunda birleştiririz. Bir sonraki münazarada seni görmeyi isterim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri