Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Sanki siz varsınız da:p
Unutmuşum Burayı Pardon :T:![]()
Unutmuşmuş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanki siz varsınız da:p
Unutmuşum Burayı Pardon :T:![]()
UnutmuşmuşBari unuttum deme.
En son nerde kalmıştık. Aa evet erkekler daha çok aldatıyorda :p
Hangi erkek psikolojisi, bir kadın ona yem atmadan atlar Bir kadın yüz vermeden o kadına yaklaşan erkek, Bir albenisi olan erkektir. Yani varlıklı olgun bir erkektir. Onun dışındaki hiç bir erkek bir kadın bakış atmadıkça bir elektrik vermedikçe yaklaşmaz. Aksini ıspatlayacak bir erkek arkadaşımız varsa söylesin.
Bizde bunu söylüyoruz işte Ne yapıyorsa bu kadınlar yapıyor.Onun dışındaki hiç bir erkek bir kadın bakış atmadıkça bir elektrik vermedikçe yaklaşmaz
Hangi erkek psikolojisi, bir kadın ona yem atmadan atlar Bir kadın yüz vermeden o kadına yaklaşan erkek, Bir albenisi olan erkektir. Yani varlıklı olgun bir erkektir. Onun dışındaki hiç bir erkek bir kadın bakış atmadıkça bir elektrik vermedikçe yaklaşmaz. Aksini ıspatlayacak bir erkek arkadaşımız varsa söylesin.
Başta Zeynep olmak üzere katılan gayret gösteren arkadaşların hatrı için fazla ağır konuşmayacağım.Benim münazaradan çok seyrettiğim şey ciddiyetsizlik gösterisiydi.Kurallara en iyi uyan kırmızı gruptu ama katılanların azımsanamayacak kadar fazlası yarışmayı ciddiye almadı.Karşısındaki insanı 2dk ciddiye alamayacak insanları yarışmaya katmayın lütfen.Yorum yapamıyorlarsa katılmasınlar.6 ya 6 katıldı guya kaçı yarıştı ? kaçı seyircileri ve katılımcıları kale aldı ?zaman zaman 2ye 5 zaman zaman 1e üç kişi tartıştı. En ufak şeyde bile bir insan karşısındaki kişiye vakit ayırmalı.Ben katılıpta yarışmayan arkadaşlarında birşeyler karalamasını farklı görüşlerin ortaya atılmasını bekledim sap sap.Biz seyirciler için hiç değilse 2 dksını ayırıp yarışmada aktif olmayanlar için oy kullanacak değilim.
Bu konu hakkında yorum yapmayı isterdim ama yapmayacağım.
Olsun abi yapp pmden bana atabilirsin hem konuşuruzda :srl: