1.Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çok Aldatır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münazarayı yanlış yorumlamayalım arkadaşlar çok yazan değil mantıklı kanıtlı yazılar yazan grup kazanır. Bizim kanıtlarımızı o öyle degildir. Demek için sizinde aksini gösteren kanıtlarla cevaplar vermeniz gerekmektedir. Siz öyle değildir diyerek soyut cevaplar veriyorsunuz. Biraz daha somut olabilirseniz fikirlerinizden ziyade kaynaklarda gösterirseniz daha etkili olabilirsiniz. Şu anda çok etkisizsiniz bilmenizi istiyorum :)

Grubumdan öylesine yorum yapan birilerini görmedim.Söylenilenlere karşılık yorumlar gelmiş sanırım sadece.Kanıtlarınızı çürütmek amaç değil mi ? Fikirlerimle beraber savunmayı daha mantıklı buluyorum.Bildirdiğin için teşekkürler. :p

Aşk-! Azam`a yöneltilmiş bişey ama sanırım benimde cevaplama hakkım var.Sizin bahsettiğiniz erkeği yönlendirmekle Aşk-! Azam`ın erkeği yönlendirme konusu arasında dağlar kadar fark var. Çeken yönlendiren meyil ettiren demek istemiş sanırım ama siz idare eden olarak algılamışsınız.Akıllı kadınlar idare eder aldatan kadınlar meyil ettirir. :)
Sanırım konumuzda aldatan kadın ve erkekler.

Ben değil ama siz beni anlamamışsınız Eva. :) Kadının erkeği yönlendirmesinden yani dolayısıyle aldatmasından bahsedildiğinin farkında olarak bu soruya cevap verdim zaten. Kadın yaşamayı istediği duyguları , cinsellikleri kendi erkeğinde de yaşayabilir ve bunu yaşamayı istediği şekilde yapabilir. Bu ona beklentilerini karşılamıyor diye aldatma hakkı vermiyor. Zaten bayanlar da birlikteliği devam ettirmek adına çabalıyor. Ama erkekler her zaman farklı şeyler arzular.

Sayın Aşk-! Azam , kadın erkeği yönlendirir demişsiniz. Madem kadın erkeği yönlendirebiliyor kendi erkeğini yönlendirerek yapmayı istediği şeyleri yaptırır ve başka bir erkek arama ihtiyacı içine de girmez. Erkekler çok mu saf ki 'Kadın yapar erkek aldanır.' şeklinde bir ibare kullanabiliyorsunuz? :)

Aşk-! Azam`a yöneltilmiş bişey ama sanırım benimde cevaplama hakkım var.Sizin bahsettiğiniz erkeği yönlendirmekle Aşk-! Azam`ın erkeği yönlendirme konusu arasında dağlar kadar fark var. Çeken yönlendiren meyil ettiren demek istemiş sanırım ama siz idare eden olarak algılamışsınız.Akıllı kadınlar idare eder aldatan kadınlar meyil ettirir. :)
Sanırım konumuzda aldatan kadın ve erkekler.

Eva Arkadaşım Gerekli cevabı vermiş.(:

Anketi siz açtınız sanırım Aşk-! Azam , %90'a bayandır diyebiliyorsunuz. :)

Benim Açmama Gerek yok anketi.Kadın kendi Yaptıklarını sakladığı için tüm suç erkeklerde Oluyor.
Çünkü kadının adı çıkarsa namussuzluk erkeğin çıkarsa çapkın..
Bu konuda erkek rahat olduğu için kadının yaptığı gizleniliyor.
Kadın erkeği çok güzel suçlayıp tüm sucu erkeğin üzerine atabilir.Şeytana papucunu ters giydiren tek kişidir kadın..
iVe bu oylamanın çoğunluğu kadındır..

Kadınlar aldatır fakat hiç bir kadın ortada sebep yokken aldatmaz.
Heyecan arayan kadın aldatır.Heyecan arayan kadın nasıl olur derseniz;Klasikleşmiş ve eskimiş ilişkiler heyecan arayan kadınlara yetmez ve bu kadın elinde olmadan aldatır.Yani kendini yenilemeyen ilişkiler kadını başka limanlara sığınmaya zorlar.Depresyon da kadınlar için bir aldatma sebebidir.Depresyona giren bir kadın depresyonun etkilerinden kurtulmak için de aldatabilir.Kendisine saygı duyulmadığını anımsayan kadınlar aldatır.Ama aldatmanın temel nedeni mutsuzluktur.Mutsuz kadınlar kesinlikle aldatırKadınlar öç almak için aldatır.Eşlerinin kendini aldattığını düşünen kadınlar sadece öç almak içinde aldatırlar.Bu yüzden kadınlar daha cok aldatı.r
.

Münazarayı yanlış yorumlamayalım arkadaşlar çok yazan değil mantıklı kanıtlı yazılar yazan grup kazanır. Bizim kanıtlarımızı o öyle degildir. Demek için sizinde aksini gösteren kanıtlarla cevaplar vermeniz gerekmektedir. Siz öyle değildir diyerek soyut cevaplar veriyorsunuz. Biraz daha somut olabilirseniz fikirlerinizden ziyade kaynaklarda gösterirseniz daha etkili olabilirsiniz. Şu anda çok etkisizsiniz bilmenizi istiyorum :)

àRtì§tìc Böyle bir yazı yazmışsın Neye güvenerek ?

ßana Sayısal değer sunan Arkadaşlar ?
ßu sayısal değerleri neye göre net bir şekilde önüme sunuyorsunuz çok merak ediyorum ? Sayısal değerlerle iş yptınızı snaıp bana gelip soyut sunuz diyeibliyorsunuz . ßeni çok güldürmektesiniz.Hayır anlamadığım bu değerlerin nesine güveniyorsunuz ???? Bu değerlerle erkekler daha çok aldatır diyorsunuz bana ? Peki bu erkekler aldatırken karşılarındada erkek mi var ??? Hayır karşılarında bir bayan var. Erkek aldatıyorsa bayanda aynen o derece aldatmış oluyor . ßayanları sineye çekip sadece erkekler hesaplanıyor heralde . Sizde bu değerleri alın bakın sayısal ispatlanmış değerler diye önümüze sürüyorsunuz Basitleşmeyin .

Ve bir cümle daha àRtì§tìc 'den .

Şu anda çok etkisizsiniz bilmenizi istiyorum .

Senin ne düşündüğün bizim umrumuzdamı sence ?
ßenim gözümde şuan siz kendinizi hiç savunamamakla birlikte saçma sapan konuşmalar sergiliyorsunuz . Siz önünüzü göremeyip çevrenizi yaşam tarzınızı nesili takip edemediğiniz gibi Bizim yazılarımızıda takip edemiyorsunuz.Kusura bakmayın Bakar Körsünüz.

Sizin işiniz Bulunduğunuz konuyu savunmak bizi eleştirmek değil.
Unutmayın Eleştiren eleştirilir.​

Gecen Face'de gezinirken gördüm..Kadın neden aldatır' diye say6fa açmışlar.:zuha:

Görünen köy klavuz istemiyor Maalesef.
Erkek birkez aldatıyosa kadın 3 kez aldatır..
Yani bunun asla bilimsel acıklaması Olamaz.
Ve anketler.. Sizce Bizim toplumumuz nezamandandır doğrucu oldu ki bu testlerde doğrucu Olsun:)

736700_detay.jpg
favorilere_ekle_btn.png

En çok kadınlar aldatır arkadasımm !!!!

Kadınlar aşırı ilgisizliktende aldatabilir
Kadinlarin bi zayif noktasi varsa oda ilgi ve deger verilmedir. bunu yitirdigi yerde istese de duramaz. aldatma bu asamadan sonra gelir ama dusunuldugu gibi bilincli bi kacis degildir yada bilincli bi ilgi arayisi. hersey olagan seyrinde gelisir doga bosluk kabul etmez evrensel bir kanundur. tum bunlardan kadinin sevgi arsizi, simarik yada ilgi budalasi oldugu anlami cikarilamaz. kadinin sevildigini bilmeye ihtiyaci vardir. Buda demek oluyor ki Kadınlar Eşlerinin ilgisiz davranışları yüzünden de aldatabilir

Kadınlar aldatır fakat hiç bir kadın ortada sebep yokken aldatmaz.
Heyecan arayan kadın aldatır.Heyecan arayan kadın nasıl olur derseniz;Klasikleşmiş ve eskimiş ilişkiler heyecan arayan kadınlara yetmez ve bu kadın elinde olmadan aldatır.Yani kendini yenilemeyen ilişkiler kadını başka limanlara sığınmaya zorlar.Depresyon da kadınlar için bir aldatma sebebidir.Depresyona giren bir kadın depresyonun etkilerinden kurtulmak için de aldatabilir.Kendisine saygı duyulmadığını anımsayan kadınlar aldatır.Ama aldatmanın temel nedeni mutsuzluktur.Mutsuz kadınlar kesinlikle aldatırKadınlar öç almak için aldatır.Eşlerinin kendini aldattığını düşünen kadınlar sadece öç almak içinde aldatırlar.Bu yüzden kadınlar daha cok aldatı.r
.

Kadınlar için sıraladığınız sebeplerin hepsi erkekler için de geçerlidir Sayın DnZ. Erkekler de heyecan arar , farklı kişiler ister , depresyona girebilir , karşı cinsten görmediği ilgiyi başkasında arar.Keza intikam duygusu erkekler için de mevcuttur.

Heyecan diyorsunuz , yani farklı tenleri hissetme arzusu. Yanlış hatırlamıyorsam grup arkadaşınız KraliCHE bu maddeyi erkeklerin aldatma sebebi olarak sunmuştu.

ERKEKLERİN ALDATMA NEDENLERİ

• Farklı Tenlerin Sıcaklığını Hissetme Arzusu.

Doğru hatırlıyormuşum. :)

àRtì§tìc Böyle bir yazı yazmışsın Neye güvenerek ?

Kendime güvenerek yetmez mi ..

ßana Sayısal değer sunan Arkadaşlar ?
ßu sayısal değerleri neye göre net bir şekilde önüme sunuyorsunuz çok merak ediyorum ? Sayısal değerlerle iş yptınızı snaıp bana gelip soyut sunuz diyeibliyorsunuz . ßeni çok güldürmektesiniz.Hayır anlamadığım bu değerlerin nesine güveniyorsunuz ???? Basitleşmeyin .

Neye göre mi ? Sayısal değerleri ben kafamdan mı uyduruyorum hepsinin kaynağı var Belli başlı Üniversiteler tarafından yapılan testler sonucu bunlar ? Testlere birtek erkekler mi katıldığını düşünüyorsun yoksa ? Yoksa hiç soru yöneltmediler mi sana bu işler saçma sapan geliyor ?

Ve bir cümle daha àRtì§tìc 'den .

Şu anda çok etkisizsiniz bilmenizi istiyorum .

Senin ne düşündüğün bizim umrumuzdamı sence ?

Evet öyle çok etkisizsiniz dedim. Benim ne düşündüğüm umrunda değilse kafanıza takıp hakaret etmemeniz gerekirdi sayın She` :) ,

ßenim gözümde şuan siz kendinizi hiç savunamamakla birlikte saçma sapan konuşmalar sergiliyorsunuz . Siz önünüzü göremeyip çevrenizi yaşam tarzınızı nesili takip edemediğiniz gibi Bizim yazılarımızıda takip edemiyorsunuz.Kusura bakmayın Bakar Körsünüz.

Bu cümlelerin bu münazaraya laik olmadığını düşünüyorum bu tarz cümleler eleştiriden çok hakaret etmeye yöneliktir. Eğer ki bu tarzda devam ediceksek konuya bizde hakaret dolu sözler savuralım etrafa daha hoş olur ?

Sizin işiniz Bulunduğunuz konuyu savunmak bizi eleştirmek değil.
Unutmayın Eleştiren eleştirilir.

Elbette sizleride eleştireceğiz münazara karşılıklı usluplu tartışmalar içerisinde olur ? Tek taraflı konuşmalar münazarayı sergilemez.

Eleştiren eleştirilsin fakat daha uygun bir dille...

Bu Münazara için son mesajımdır. Kolay gelsin..

Elbette sizleride eleştireceğiz münazara karşılıklı usluplu tartışmalar içerisinde olur ? Tek taraflı konuşmalar münazarayı sergilemez.

Eleştiren eleştirilsin fakat daha uygun bir dille...

Bu Münazara için son mesajımdır. Kolay gelsin..

:haha: Pes mi :) Çabuk Pes ettin kaşrımda canım :zuha: Oysaki ben daha yeni başlıyordum. Eleştiriye gelince Önce kendi eleştirilerine bak sonra bana eleştriri konusunda laf yap.ve cümleler hakare içerikli değil o tarz algılamamalısınız. Konu gene sapıyor.
Konumuz Kadın mı daha ço kaldatır Erkekmi.

Cevabımda hep Kadın olucaktır. Bu sadece münazara içi birşey değil Münazara dışındada ben hep Kadın gerçeğini savunmuşumdur.

Tartışılan bir konu var burda.Her türlü yorumlara açık olanız Gerekir.
Burda eleştiri Olmadan nasıl tartışma Olabilir bunu açıklarmısınız bana?
Pes etmek Yenilmek demektir Bayım..Ve Bu bölümde Pes etmemek önemlidir.Her eleştiriye birer cevap gerekmektedir.

Saygılar.

Tartışılan bir konu var burda.Her türlü yorumlara açık olanız Gerekir.
Burda eleştiri Olmadan nasıl tartışma Olabilir bunu açıklarmısınız bana?
Pes etmek Yenilmek demektir Bayım..Ve Bu bölümde Pes etmemek önemlidir.Her eleştiriye birer cevap gerekmektedir.

Saygılar.

Basitleşmek , Bakar Kör bu ibarelere eleştiri diyebiliyorsanız eyvallah Aşk-! Azam. Bizdeki sözlük 2000 TDK sözlüğü sanırım en kısa zamanda 2012 TDK sözlüğü alıp eleştiri ne demektir bakarız. Kusura bakmayın.

Basitleşmek , Bakar Kör bu ibarelere eleştiri diyebiliyorsanız eyvallah Aşk-! Azam. Bizdeki sözlük 2000 TDK sözlüğü sanırım en kısa zamanda 2012 TDK sözlüğü alıp eleştiri ne demektir bakarız. Kusura bakmayın.

Derdinmi var senin Öperim seni :p :srl:
Ya nedne kmsecikler yok :S hiç düşündüğüm gibi değil

Yahu Burda neden alınıyosunuz anlamıyorum ki..Bu sadece birer tartışma.

Yahu Burda neden alınıyosunuz anlamıyorum ki..Bu sadece birer tartışma.

Kimsenin alındığı yok canım :)

Bu bir münazara konusu . Arkadaşlıktan , dostluktan tamamen bağımsız birşey.
Hiç Kimse Arkadaşlıkla Münazarayı birbirine katmamalı. Eğer ki katılıyorsa o kişi bizden değildir .

Hangi erkek psikolojisi, bir kadın ona yem atmadan atlar Bir kadın yüz vermeden o kadına yaklaşan erkek, Bir albenisi olan erkektir. Yani varlıklı olgun bir erkektir. Onun dışındaki hiç bir erkek bir kadın bakış atmadıkça bir elektrik vermedikçe yaklaşmaz. Aksini ıspatlayacak bir erkek arkadaşımız varsa söylesin.

Sanki siz varsınız da:p
Unutmuşum Burayı Pardon :T: :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri