1.Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çok Aldatır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karşımda kendini avutmaya çalışan birşeylere hazırlamaya çalışan insanlar görmek güzel :) :zuha:

Avuntu ? :haha:

Lügatımda öyle bir sözcük yok malesef , ben her daim hazırım azizem ! Hodri meydan dedik geldik :)

Maviyi sevmeye devam , size bolca umut lazım. :D

İlişkilerde aldatma konusu araştırılması zor bir konudur. Çünkü bir çok insan aldattığını itiraf etme konusunda sessizdir.
Erkek aldatmaya her zaman yakın olduğu için bu işini açık seçik yapma cesaretini gösterebilir. Fakat kadınlar böyle değil.Toplumumuzun dayattığı o yıkılmayacak tabuları göz önüne alırsak eğer ERKEKLER sosyal olarak KADINLARDAN üstün varlıklarmış gibi gösterilmektedir.Bu yüzden erkeklerde bu aldatma eğilimi serbest olarak yapılır.Ama kadınlar söz konusu olunca bunu gizli gizli yapar çünkü toplum onu yadırgayacaktır.Toplum onu başka sıfatlarla adlandıracaktır.Bütün bu dogmanın içinde yapılan hangi araştırmalar da doğruluk payı olabilir ki ? 100 kişiye ya da 500 kişiye sorarak bu konu hakkında fikir sahibi olmak mümkün değil..

Oyş Çok Hoşsunuz bayanlar:zuha:

Güzel bir rekabet oluyor:D
She`
Mecbur bu sözleri söyleyecekler.Haklıda olsak haklısınız diyemezler:p

Erkeği yönlendiren herzaman kadındır.Bu bir gerçek.Bu yüzden aldatan taraf herzaman kadındır.Kaın sinsidir.Kadın'erkekler aldatır'düşüncesini yaygınlaştırdı. Kadının yaptıkları görülmüyor.Kadın Yapar erkek aldanır.Kadın susar erkek yol alır.
Gerçek bu.
Kadınlar sinsidir.alttan yürütüyolar:p

Avuntu ? :haha:

Lügatımda öyle bir sözcük yok malesef , ben her daim hazırım azizem ! Hodri meydan dedik geldik :)

Maviyi sevmeye devam , size bolca umut lazım. :D

Yinelemek istiyorum ; Atatürk demişki ; Hayal ettim hayalimin önündek iengelleri tesbit ettim engelleri kaldırınca hayalim kendiliğinden gerçek oldu.

Bunu konumuzla orantılamaya gelince Siz kendinizi önmde engel görüyorsunuz ama ben o engelleri çoktan aşmış bulunmaktayım :) Bunu görmeniz ümidiyle :)

Ayrıca KraliCHE Seni tebrik ederim harika bir yorum oldu :srl:

Hadi bizlerin sözlerine inanmak istemiyorsunuz. Peki öyleyse sizlere ünlü bir kaç forum sitelerinde yapılan anketlerini göstermek istiyorum. Bu anketler erkek kız üyeler arasında açık olarak yapılmıştır.

Fark ettiyseniz bu ikinci kanıt göstererek yaptığım yorum daha kanıt istermisiniz acaba ?

Zaten kadınların aldatmasında ki başlıca sebep bu. ERKEKLERİN kadını makina olarak görmesi yatağına girer kadınlık görevini yapar , çocuk doğurur anne olur , Yemek yapar aşçı olur..Kadın bunu yapamaz yasak sen kadınsın otur oturduğun yerde gibi ithamlar..
İşte kadın bütün bunların içerisinde sıkılıp kendini insan hissettirecek yere gider yani başkasına.Bu yüzden de aldatma olasılığı çok yüksektir ve aldatır.

Bakın size bir örnek vermek istiyorum. Yanımda çalışan 15 yaşındaki stajyer kızın bir kaç gün önceki sohbetimiz esnasında anlattıkarı..

Biz altı kardeşiz Annem çalışıyor babamsa bizimle hiç ilgilenmez umrunda degiliz ona baba demek içimden gelmiyor. Anneme çogu zaman şiddet uyguluyor. Annem vardiyalı çalışıyor suan gece gidiyor işe kardeşlerimin okul işlerini düzene koymak için. Bu sadece bir kısmı. Bir örnek Sizce bu kadının herşeyden önce aldatmaya zamanı varmı ? Kendini sadece çocuklarına adamış bir kadının.

Eee normal olarak kızlar erkekler diyecek bayım..O yapılan ankette oy verenlerim %90'nı kızdır..Ama duygusal yönden baktıkları içindir yada kendi yaptıklarını görmezlikten geldikleri içindir..
Bu iş anketle olmaz hocam.
Görünen köy Klavuz istemiyo..:hi:

Günümüz Türkiyesine göre konusalım bence. Kadınlar kamyon kasalarında tarlaya bahceye calısmaya gidiyorlarken kacının bu duygulardan haberi var ? Cogunun kocası kahvede oturup gelen gecen kadınları süzmekle mesguldur eminim.

Ayrıca bulundugum yer itibariyle Adana ( Çukurova ) tarlada bahçede çalışan insanların çogunlugu kadın emekçiler. Özellikle kış mevsiminde uzun plastik çizmelerini giyip portakal limon kesmeye sabahın köründe yollara düşen kadınlar. Sonuçta bu ve buna benzer tarım ürünleri soframıza zıplayarak gelmiyorlar :)

Bakın size bir örke vermek istiyorum. Yanımda çalışan 15 yaşındaki stajyer kızın bir kaç gün önceki sohbetimiz esnasında anlattıkarı..

Biz altı kardeşiz Annem çalışıyor babamsa bizimle hiç ilgilenmez umrunda degiliz ona baba demek içimden gelmiyor. Anneme çogu zaman şiddet uyguluyor. Annem vardiyalı çalışıyor suan gece gidiyor işe kardeşlerimin okul işlerini düzene koymak için. Bu sadece bir kısmı. Bir örnek Sizce bu kadının herşeyden önce aldatmaya zamanı varmı ? Kendini sadece çocuklarına adamış bir kadının.

Aldatmak gönül işidir zaman işi değil.

Bu araştırmaları bu teorinle çürütemezsin. Bu yapılan araştırmalar dünya genelinde yapılmakta ve emek verilerek hazırlanmaktadır. Kişilerin kendilerine ait düşünceleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sadece bireysel olarak cevabınızdır genelleme yapmak dogru degildir.

Ne yani sen tüm araştırmaların hepsine %100 inanıyo musun ? Araştırmaya el kadar kişi katılsa ne dediklerini gözü kapalı kabul mu ediyosun Allah aşkına. Tabiki kadınlar itiraf etmicek göğsüne gere gerek ben aldattım diyen bi kadın mı gördün sen hayatında ? Tek sorun kadına namus kavramının yüklenmesi. En az erkekler kadar aldatıyor kadınlar sadece ellerine yüzlerine bulaştırmıyorlar.:)

Sen hiç yolda yürürken bir erkeğe Laf attın mı ? eminim ki atmadın. Ama attığını düşündüğün kızları savunuyorsun.

Peki hiç erkek sana laf atmadımı ? Elbette atmıştır. Çünki biz bu işte profosyeneliz ;)

Profesyonel değil fazla açık ve bariz yapıyosunuz.Ayrıca laf atmakla aldatmak kavramlarına aynı başlık altında toplayamazsın

Erkek dönüp bakmazsa kızların salladığı kuyruk boşadır amaçsızdır. :) Herşey bizim elimizdedir. Biz bakarsak biz yanaşırsak biz istersek biz arzularsak birşeyler olur. Bunu sizde bizde çok iyi biliyoruz :)

Herşey bizim elimizdedir görüşün biraz dar açı olmuş.Kadın kuyruk sallamazsa bakıcak nereyi bulucaksın çiceğe böceğe ota bilmem neye bakarsın anca.İlk önce yüz bulman gerek ki dönüp bakıcaksın. Sen hiç seni istemeyen bi kızla beraber olabilir misin ?

Görünen köy klavuz istemez erkekleri görüyoruz kadınların klavuzuda ben olim burda. :p
Erkekler daha çok aldatmıyor efendim ellerine yüzlerine bulaştırıyor orda burda ben böyle yaptım dün böyleydi muhteşemdi harikaydı diye atıp tutuyorlar herkeste aynı izlenimi oluşturuyorlar.Eskiden kadınlar anlatsaydı bastırılmasaydı sen kadınsın böyle şeyler yapamıcaksın diye beyinlerine girmeselerdi erkekleri sustursalardı çapkınlık kavramı kadınlara yüklenirdi. Dediğim gibi tek sorun açık açık konuşulmaması.Kabaca tabiri saman altından su yürütüp samanı ıslatmadan bu işi başarabilen kadınlar var ama daha hiç samanı ıslatmayan bi adam görmedim.

Hadi bizlerin sözlerine inanmak istemiyorsunuz. Peki öyleyse sizlere ünlü bir kaç forum sitelerinde yapılan anketlerini göstermek istiyorum. Bu anketler erkek kız üyeler arasında açık olarak yapılmıştır.

Fark ettiyseniz bu ikinci kanıt göstererek yaptığım yorum daha kanıt istermisiniz acaba ?

İleri sürdüğün sitede sadece senin görüşün savunulmuyor. O çok saygın siteden iki görüntüde benden gelsin o zaman. :) Yapılan araştırmalar yada farklı kişilerden farklı görüşlerle bişeyler kanıtlayamazsın.

czwzz.png

czx1f.png

İleri sürdüğün sitede sadece senin görüşün savunulmuyor. O çok saygın siteden iki görüntüde benden gelsin o zaman. :) Yapılan araştırmalar yada farklı kişilerden farklı görüşlerle bişeyler kanıtlayamazsın.

czwzz.png

czx1f.png

Yani şurda seni ilgilendiren iki tane cevabı alıyorsun yaygın siteden örnek verdiğini düşünüyorsun ? Peki anket sonucu ne peki ? Ben mi oynadım rakamlarla gerçegi yansıtmıyor mu ? Madem öyle neden anket diye birşey var madem gerçegi yansıtmıyor. Sen neden anketlere oy veriyorsun veya anket konusu açıyorsun ? Kendimizle çelişmeyelim lütfen benim gösterdiğim kanıtlara karşılık iki tane yorum göstererek cevap vermek mantıklı degil. O seni ilgilendiren cevaplar zaten ben sana verilen cevaplardan ziyada Anket sonuçlarını gösteriyorum. :)

Yani şurda seni ilgilendiren iki tane cevabı alıyorsun yaygın siteden örnek verdiğini düşünüyorsun ? Peki anket sonucu ne peki ? Ben mi oynadım rakamlarla gerçegi yansıtmıyor mu ? Madem öyle neden anket diye birşey var madem gerçegi yansıtmıyor. Sen neden anketlere oy veriyorsun veya anket konusu açıyorsun ? Kendimizle çelişmeyelim lütfen benim gösterdiğim kanıtlara karşılık iki tane yorum göstererek cevap vermek mantıklı degil. O seni ilgilendiren cevaplar zaten ben sana verilen cevaplardan ziyada Anket sonuçlarını gösteriyorum. :)

Anket sonucu senin lehinde olabilir.Demek istediğimi anlamadın sanırım.
Verdiğin tüm örneklerin hem lehine hem aleyhine sonuçları mutlaka var.Kanıt için yeterli olmadığını öne sürdüm. Kanıtlamak böyle bişeyse eğer ;

Yargıtay'a gelen boşanma davalarında aldatma nedeniyle gelen boşanma davalarındaki artış dikkat çekici boyutlara ulaştı. Boşanma davalarının karara bağlandığı Yargıtay 2. Hukuk Dairesi üyeleri, Türkiye de kocalarını aldatan kadınların sayısında büyük bir artış olduğunu belirttiyorlar.

Önceki yıllarda eşlerini aldatan erkeklerin sayısının çok fazla olduğuna dikkat çeken Yargıtay üyeleri, “Son yıllarda karısı tarafından aldatıldığı için boşanma davası açan erkeklerin sayısında büyük bir artış var. Kadınlar da artık erkekler kadar aldatıyor” değerlendirmesini yaptılar. Her yıl binlerce boşanma davasının temyiz incelemesini yaptıklarını belirten Yargıtay üyeleri, ‘ihanet' gerekçesiyle açılan davalarda kocalarını aldatan kadın sayısındaki artışın dikkat çekici boyutlara ulaştığını ifade ettiler.

Kadınlar İş Yeri Arkadaşıyla Aldatıyor

Yargıtay üyeleri, çok sağlam istatistik bilgiler olmasa da kendilerine gelen dosyalara ilişkin şu gözlemlerini belirttiler:

-Evli kadınlar kocalarını genellikle iş yeri arkadaşıyla aldattıyor.
-İş yerindeki arkadaşıyla kocasını aldatan kadınların yine iş yerindeki arkadaşları tarafından kocasına ihbar ediliyor.

Bende yargıtayı öne sürebilirim. Yada ;
Kocasını sevgilisini zevkle nasıl aldattığını yazan kadın hikayeleri paylaşabilirim buraya bunlar kanıt değildir Sayın àRtì§tìc.

Daha nesnel ve somut kanıtlar istebiliriz mesela ?

Oyş Çok Hoşsunuz bayanlar:zuha:

Güzel bir rekabet oluyor:D
She`
Mecbur bu sözleri söyleyecekler.Haklıda olsak haklısınız diyemezler:p

Erkeği yönlendiren herzaman kadındır.Bu bir gerçek.Bu yüzden aldatan taraf herzaman kadındır.Kaın sinsidir.Kadın'erkekler aldatır'düşüncesini yaygınlaştırdı. Kadının yaptıkları görülmüyor.Kadın Yapar erkek aldanır.Kadın susar erkek yol alır.
Gerçek bu.
Kadınlar sinsidir.alttan yürütüyolar:p

Sayın Aşk-! Azam , kadın erkeği yönlendirir demişsiniz. Madem kadın erkeği yönlendirebiliyor kendi erkeğini yönlendirerek yapmayı istediği şeyleri yaptırır ve başka bir erkek arama ihtiyacı içine de girmez. Erkekler çok mu saf ki 'Kadın yapar erkek aldanır.' şeklinde bir ibare kullanabiliyorsunuz? :)

Yinelemek istiyorum ; Atatürk demişki ; Hayal ettim hayalimin önündek iengelleri tesbit ettim engelleri kaldırınca hayalim kendiliğinden gerçek oldu.

Bunu konumuzla orantılamaya gelince Siz kendinizi önmde engel görüyorsunuz ama ben o engelleri çoktan aşmış bulunmaktayım :) Bunu görmeniz ümidiyle :)

Ayrıca KraliCHE Seni tebrik ederim harika bir yorum oldu :srl:

2 haftalık bir sürecin daha ilk gününde engelleri aşıp aşmayacağınız kanaaitine varmanız çok ilginç Admin'im. Hadi diyelim ki aştınız diyelim ki biz gerideyiz, sonradan açılan Arap atlarını duymuşsunuzdur. Öyle bir atağa maruz kalırsanız aşılanın siz oluşu şokunu yaşamayın emi. :cici:

Eee normal olarak kızlar erkekler diyecek bayım..O yapılan ankette oy verenlerim %90'nı kızdır..Ama duygusal yönden baktıkları içindir yada kendi yaptıklarını görmezlikten geldikleri içindir..
Bu iş anketle olmaz hocam.
Görünen köy Klavuz istemiyo..:hi:

Anketi siz açtınız sanırım Aşk-! Azam , %90'a bayandır diyebiliyorsunuz. :)

2 haftalık bir sürecin daha ilk gününde engelleri aşıp aşmayacağınız kanaaitine varmanız çok ilginç Admin'im. Hadi diyelim ki aştınız diyelim ki biz gerideyiz, sonradan açılan Arap atlarını duymuşsunuzdur. Öyle bir atağa maruz kalırsanız aşılanın siz oluşu şokunu yaşamayın emi. :cici:

Evet o engelleri aştığımı düşünüyorum.Karşımda bir engel göremiyorum zaten.Şok falanda yaşıyacağımı sanmıyorum. Çevrenize bakın ve hemcinslerimizin yaptıklarını görün.Herkesi kendin gibi sanmamalısın . Çevrenizi gözlemleyemiyorsunuz heralde ne olup ne bittiğini .

Kadınların daha çok aldattığını şu nesilde çok iyi görüyor ve biliyorum.Bunu sonuna kadarda herdaim savundum savunmayada devam edicem.

Sayın Aşk-! Azam , kadın erkeği yönlendirir demişsiniz. Madem kadın erkeği yönlendirebiliyor kendi erkeğini yönlendirerek yapmayı istediği şeyleri yaptırır ve başka bir erkek arama ihtiyacı içine de girmez. Erkekler çok mu saf ki 'Kadın yapar erkek aldanır.' şeklinde bir ibare kullanabiliyorsunuz? :)

Aşk-! Azam`a yöneltilmiş bişey ama sanırım benimde cevaplama hakkım var.Sizin bahsettiğiniz erkeği yönlendirmekle Aşk-! Azam`ın erkeği yönlendirme konusu arasında dağlar kadar fark var. Çeken yönlendiren meyil ettiren demek istemiş sanırım ama siz idare eden olarak algılamışsınız.Akıllı kadınlar idare eder aldatan kadınlar meyil ettirir. :)
Sanırım konumuzda aldatan kadın ve erkekler.

Münazarayı yanlış yorumlamayalım arkadaşlar çok yazan değil mantıklı kanıtlı yazılar yazan grup kazanır. Bizim kanıtlarımızı o öyle degildir. Demek için sizinde aksini gösteren kanıtlarla cevaplar vermeniz gerekmektedir. Siz öyle değildir diyerek soyut cevaplar veriyorsunuz. Biraz daha somut olabilirseniz fikirlerinizden ziyade kaynaklarda gösterirseniz daha etkili olabilirsiniz. Şu anda çok etkisizsiniz bilmenizi istiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri