Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
azuaha :haha::haha::haha::haha: bu konuda kendini bukadar düşürüceğin aklıma gelmezdi canımErkeklermi doğru olunca kızlarıda doğru yapıyorlar bunumu demek istiyorsun
:zuha::zuha: Allah aşkına güldürme beni daha fazla :haha: Orda hiçte öyle kastetmiyordun kusura bakma. Benim söylediğim gibi davranıyordun.birkez daha yineliyorum grubun gereği tabiki aksini savunucaksın :haha:
Öyle ama biz kızlara doğru gözlerle baksak yalan bakışlar atmasak hiç aldatmasak. Onlarda bize sadık olmazlar mı ? Olurlar tabiki.
Orda ne kastettiğimi ben çok iyi biliyorum sen anlamak istediğini cümleyi çekip almışsın içinden. Hem konumuz bizim eskiden konuştugumuz konular değil bunların bu konuyla alakası yokÇürütebileceğin başka bi öneriler bulmalısın bunlar benim bakış açımı değiştirmiyorlar
![]()
Peki àRtì§tìc Sana soruyorum ; Neden şairlerin çoğu erkek o sitemleri siz erkeklere kimler yaptırıyor KADINLAR . Bunu çok iyi biliyorsun![]()
Senide çok iyi biliyorum. Ne hakkında ne düşünüyorsun diye![]()
Neyse bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok başka rakibim yokmu ya hani nerdesiniz![]()
Bu sitemlerle ne alakası var aldatmanın Şairlerin yazdığı şiirler konumuzdan epeyce bi uzakda.
Çok alakası var çok![]()
Zihin okuyabildiğini bilmiyordum. Benim ne düşündüğümü ben bile bilemezken senin bilmen şaşırtıyo beni. Müneccim gibisin kendince![]()
ne demek istediğimi sen biliyorsun.
aRtiStic 'i yendim sıradaki gelsin imajı vermeye çalışıyorsun heralde bu cümlenle. Ben son sözümü söylemeden hiç kimse beni yenmiş sayılmaz![]()
Öncelikle Bunu nasıl belirlediğinizi öğrenmek istiyorum bu bir münazara hertürlü eleştiri yapabilirim öyle değil mi ? Neden mavi grup Kadınları savunuyorda Kırmızı Grup erkekleri hadi bakalım bir açıklama istiyorum Grubum Adına :icon_yokcanim::icon_smile:
[/CENTER]
KADINLARIN ALDATMA NEDENLERİNE GELDİĞİMİZDE
- [FONT="]Heyecan Bitince[/FONT] Sorunlar Baş Gösteriyor
- İntikam Duygusu Oluşmaya Başlıyor
- Erkeğinin eşinin sevgilisinin her anlamda kadını güvende hissettirmesi gerekiyor
- Kadınların bitmek bilmez ego istekleri
- Farklılık Arama İsteği
- Tatmin olamadığı ( Her Anlamda )
- Aşırı ilgi
- Sevmediği bir adamla beraberdir
- Aldatıldığını düşünmektedir.
- Tatmin olmayan bir kocaya sahip olmasıdır.
- Az para
- İhtişamsız bir yaşantı.
ERKEKLERİN ALDATMA NEDENLERİ
- Farklı Tenlerin Sıcaklığını Hissetme Arzusu.
İşte sizlere kadınların aldatmaya sebebiyet olan bir sürü maddeler saydık ki bunlar sadece bir kısmı olup aklımıza gelenlerdir.
Olayın diğer boyutuda erkeklerin aldatma oranıdır. Bunun içinde sadece tek bir sebep yazmak sanırım yeterli olacaktır.
...
[/B]
[/FONT]
[B][COLOR=Red]NOT[/COLOR][/B]: [B]ŞEYTANIN BOYNUZLARI YOKTUR TOPUKLU AYAKKABILARI VARDIR.
[/B][/COLOR][/COLOR][/FONT][IMG]http://fc03.deviantart.net/fs17/f/2007/209/7/f/Devil_Woman_by_IAMDG.jpg
Dişi Kuyruk Sallamasa Erkek dönüp Bakmaz..:hi:
Günümüzde malesefki kadınların büyük bir çoğunluğu başkalarıyla kırıştırmakta. Hepsi demiyorum yanlış anlaşılmasın . Eskiden erkekler kdınları yoldan çıkardıdı Şimdi kesinlikle öyle değil Kadınlar erkekleri yoldan çıkarıyor .
Peki beni buna nasıl ikna ediceksin bir ispatın varmı ? Neden inanayımki :zuha:Münazara kişinin kendi istediği konuyu savunmasından ziyade , inanmadığı veya katılmadığı düşünceyi bile savunarak başarıyı elde etmedir sayın @She` .
Yazı tura attım , kura çektim , o piti piti yaptım vs vs.. Münazara konumuz kim hangi düşünceyi savunacak değil , belirlenen düşünceyi savunmaktır. Ha eğer savunacak yetiyi görmüyorsanız kendinizde orası ayrı mesele :p
Kırıştıran kadınlarla birlikte olan erkekler de başka kadınlarla kırıştıran erkekler oluyor. Başka biriyle birlikte olduğunu bile bile hangi erkek iyi düşünerek bakar ki o kadına ? Onun da vardır hayatında biri ama ayağa gelen fırsat kaçmaz diyerekten o da yanıt veriyordur. Hoş mavi grup sayısal verilerin doğruluğuna pek inanmıyor ama kadınlarla aynı oranda erkekler de bu aldatmanım içinde bulunmuş oluyor.![]()
Sonrasında Gel gelelim Neden kadınların daha çok aldattığına .
Aslında bu durum Kadın veya Erkek olarak kategorize etmenin yanlış olucağı bir durumdur. @Z3yn3P Demişki Erkekler daha çok aldatır çünkü kadınlar daha duygusaldır. Aldatmanın erkeklikle yada kadınlıkla bir alakası yoktur. Ben bu durumun birazda eşit olduğunu düşünüyorum .
Neden diceksiniz ; Eğer bir kadın Aldatıyorsa karşısındaki Erkektir , ki Erkek bir kadını aldatıyorsa onun karşısında da bir Kadın vardır. Bu durumda ortaya bir eşitlik çıkıyor sonuçta ikiside aldatıyor.Aldatılan 2 çift Aldatan 2 çift . .
[/CENTER]
Peki beni buna nasıl ikna ediceksin bir ispatın varmı ? Neden inanayımki :zuha:
Ayrıca ( Ha eğer savunacak yetiyi görmüyorsanız kendinizde orası ayrı mesele ) Böyle bir cümle kullanabiliyorsanız Münazaradan tamamen habersizsiniz demektir. Yazılanları okumamış sadece işine gelen kısımları eleştiri yapabiliceğiniz ksımları kaileye almışsınız demektir. Bence tüm herşeyi yeni baştan okumalısınız Sayın Adminim.
Sayısal Değerlere gelince Sen günümüze bakınca gerçektende inanıyormusun o değerlere ?Değerlerin yenilik payı nedir ? Herşeyi birgün içinde tartışmak istemiyorum. Koca bir 2 haftamız var :icon_wink:
Farkındaysanız aynı şehirde , aynı mahallede veya aynı sokakta değiliz. Ee haliyle konuların taraflara verilmesi de bu şekilde oluyor malesef.
Münazaranın daha başında neden biz erkekleri savunmuyoruz diyen sizsiniz efendim , Bu düşünceniz ileriki dakikalarda yazmış olmanıza bir mana yüklemez. Savunduğunuz fikirden evvel böyle bir söylemde bulunursanız karşılığı da olur elbet.
Ve farkındaysınız , adım adım tüm düşüncelerinize yanıt verilmektedir.
Bence de enerjinizi çok fazla tüketmeyin zira ileriki zamanlarda hayli terleyeceksiniz. Karşımızda güçsüz düşmüş rakipler istemiyoruz. :zuha: :zuha:
Ha eğer savunacak yetiyi görmüyorsanız kendinizde orası ayrı mesele
Bu kullandığınız cümleyi kastetmiştim![]()
Mavi umudun rengidir siz umut etmeye devam edin , kırmızı ateşin rengi Ateş sizi çağırıyo0o0o0r cayır cayır yakmamız için![]()