1.Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çok Aldatır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde not geçmek istiyorum ; Bir kız sevgilisi olduğu halde bir erkekle konuşamıcak diye birşey yok. Bu erkekler içinde geçerlidir. Benim sevgilim var ama erkeklerle konuşmuyorum değil. Çok samimi olduğum dürüst erkek arkadaşlarım var. Bana ne gözle baktıklarını biliyorum en azından. Ha bakarımki bana olan niyeti değişmiş Hop derim orda kal Arkadaş. ya olması gerektiği gibi davran yada burada bu iş biter. Bunu yapmadım değil yaptım.

Ya tabiki herkesi o kefeye Koymuyoruz ama şuan etrafa Bakınca bu söz okadar anlamlıki..
Gerçekten Tuhaflaştık.
Öyle yazılar öyle şeyler okuyorum ki..
Kız olduğum için utanıyorum.Annem hep der zaten sen asıl erkek doğman laızmmış diye :zuha:
Aldatan erkeği bile aldattığı yani birlikte olduğu kadın yönetiyor.Birde bu acıdan bakın.Yine kadın oluşuyor öyle değil mi..İffetliğiyle hemde..
K.bakmayın ama okadr çok açık giyinen kızlar var ki..Ben yanlarından geciyorum.Of kıza bak diyorum.Lan biz diyosak erkekler napsın:zuha: zaten Erkekler cennetlik:D
İstisnalar hariç genel konuşmuyorum zaar.Ama şuan gerçekten bu konumdayız.

Erkek dönüp bakmazsa kızların salladığı kuyruk boşadır amaçsızdır. :) Herşey bizim elimizdedir. Biz bakarsak biz yanaşırsak biz istersek biz arzularsak birşeyler olur. Bunu sizde bizde çok iyi biliyoruz :)

Bu konuda olup bu tartışmayı yapmak bir erkek için tuhaf olması gerekir sanırım:D Benim İçin tuhaf Oldu acıkcası:D

Yahu Biz bile bakıyoruz o kuyruk sallayan kızlara.Sakın bakmıyorum deme inanmam.
Bakmamak eldemi?Eldedir ama kız yanaştıktan sonra erkek neden yanaşmasın ki..

Bu konuda olup bu tartışmayı yapmak bir erkek için tuhaf olması gerekir sanırım:D Benim İçin tuhaf Oldu acıkcası:D

Yahu Biz bile bakıyoruz o kuyruk sallayan kızlara.Sakın bakmıyorum deme inanmam.
Bakmamak eldemi?Eldedir ama kız yanaştıktan sonra erkek neden yanaşmasın ki..

Şahsen kendi adıma konuşim. Kuyruk sallayan kız görmedim değil gördüm. Ama beğenmediğim için istemedim. Bu da ne demek oluyor. Biz istersek olur istemessek olmaz :)

Şahsen kendi adıma konuşim. Kuyruk sallayan kız görmedim değil gördüm. Ama beğenmediğim için istemedim. Bu da ne demek oluyor. Biz istersek olur istemessek olmaz :)

Kız güzel olmazsa tabe bakmazsın..Bak beğenmediğim için diyosun.Şimdi anjelina joli(Okunduğu gibi yazarım ben :zuha: ) gelsin..Kuyruk sallamasa bile ağzından salyalar akana kadar bakarsın :D

Bu anlattığın kız topluluğu asırlardır ilişkilerin ilk adımcısı olan erkek topluluğunu geçememiştir. Bizim genimizde var aldatmak ve ilişkilere ilk adımı atmak.

Sen hiç yolda yürürken bir erkeğe Laf attın mı ? eminim ki atmadın. Ama attığını düşündüğün kızları savunuyorsun.

Peki hiç erkek sana laf atmadımı ? Elbette atmıştır. Çünki biz bu işte profosyeneliz ;)

She` : Ben yolda yürürken okadar kızı gördümki erkeğe laf atarken sen naberrr . Dünyadan haberiniz yok sizin nesliniz değişti artık.

Erkek dönüp bakmazsa kızların salladığı kuyruk boşadır amaçsızdır. :) Herşey bizim elimizdedir. Biz bakarsak biz yanaşırsak biz istersek biz arzularsak birşeyler olur. Bunu sizde bizde çok iyi biliyoruz :)

Bizim genimizde var aldatmak ve ilişkilere ilk adımı atmak.

Bak burdada söylemişsin benim genimde var diye. Bir erkeğin geninde böyle birşey varsa Kız laf attığı an hzırola geçer :o :zuha: İş kızda bitiyor. Asıl kızlar size pas vermese sizin halininz ne olucak bilmiyorum :D

àRtì§tìc Nickli Üyeden Alıntı

Ahzhahha kendinizi veli nimet mi, sanıyorsunuz :haha::haha::haha: Kızlar olmazsa siz nesiniz :D :zuha: Tüm istek ve arzu sizde yani . peki bu sizdeki istek ve arzular kendiliğindenmi oluşuyor Hayır. Bunları bir kız kuyruk sallayarak send eoluşturuyor bunuda skaın ola unutma :) Zaten bildiğin birşeyi unutman imkansız. Gelki sende haklısın grup icabı grubunu savunmak zorundasın ama doğru ama yanlış :haha::haha::haha: Sanad ahak veryorum :zuha:

Kız güzel olmazsa tabe bakmazsın..Bak beğenmediğim için diyosun.Şimdi anjelina joli(Okunduğu gibi yazarım ben :zuha: ) gelsin..Kuyruk sallamasa bile ağzından salyalar akana kadar bakarsın :D

Güzel bir kız laf atmaz. Yakışıklı erkekler tarafından tavlanmıştır çoktan :) Dikkatinizi çekerim ! TAVLANMIŞTIR :)

Bizim genimizde var aldatmak ve ilişkilere ilk adımı atmak.

Bak burdada söylemişsin benim genimde var diye. Bir erkeğin geninde böyle birşey varsa Kız laf attığı an hzırola geçer :o :zuha: İş kızda bitiyor. Asıl kızlar size pas vermese sizin halininz ne olucak bilmiyorum :D

Kızların bize pas vermemesi diye birşey olamaz elbette bize pas vericekler. Ama bitirici vuruşu vuran golü atan her zaman erkekdir. :)

Güzel bir kız laf atmaz. Yakışıklı erkekler tarafından tavlanmıştır çoktan :) Dikkatinizi çekerim ! TAVLANMIŞTIR :)

Bu söylediğine kendin bile inanmıyorsun.Bu Konu bitsin tartışma bölümünde acıcam :zuha:

Ya bırak Allah Aşkına.Güzel Kız Laf atmazmış.Kimi dandırıyon sen?
Yada sana güzel Kız denk gelmemiş.Kızı tavladığınız kadarda kızlar tavlıyor sizi.
Bunlara okadar Çok örnek verebilirim ki..

Ama ya çok güldüm:zuha:

Bu söylediğine kendin bile inanmıyorsun.Bu Konu bitsin tartışma bölümünde acıcam :zuha:

Ya bırak Allah Aşkına.Güzel Kız Laf atmazmış.Kimi dandırıyon sen?
Yada sana güzel Kız denk gelmemiş.Kızı tavladığınız kadarda kızlar tavlıyor sizi.
Bunlara okadar Çok örnek verebilirim ki..

Ama ya çok güldüm:zuha:

İster gül ister ağla ama bu böyledir :) Tecrübelerim beni hiç yanıltmamıştır :)

Her tecbübe Doğru Olucakda değildir;)

Bu bir gerçektir..Evet Sizde kızları tavlıyorsunuz.Aama Burda bir eşitlik vardır ki kızlarda tavlıyor.
Birde kızlar 3 4 kişiyle aynı anda çıkıyorlar.
Enemm ben bunu anlamıyom nasıl başarıyolar acaba:D
Hiç mi sevmiyolar çıktığı çocuğu.nasıl vicdanları rahat ediyor.
Ben biriyle cıkıyosam ve eğer karşıma biri cıkarsa gönlüm o kişiye kayarsa ikisini birden idare etmem. Direk gider gerçeği söyler doğruyu anlatırım.Vicdanım el vermiyor yaw.

Şahsen benim abim çapkındır.Örnek vereyim Ondan.
Bakmıyormu kızlara bakıyor.
Şuan 6 yıldır bir sevgilisi var.İlk defa bukadar ciddi.
Peki enden ciddi biliyomusun o kızla?
Hem sevdiği için hemde,Kız ağır başlı ve abim bana dedi ki fulya 6 ay çıktık ve 7.ci ayda elini tutmama izin verdi.Bu beni etkiledi ve diğer kızlardan farklılığını gösterdi.
Burdan güzel bir örnek çıkıyor yani.
Kız nekadar ağır Olursa erkek okadar ağır basıyor.
Ha bunlar hep böyle demiyoruz. İstisnaları göz ardı etmiyoruz.Ama şuan konumuz yapanlar olduğu için yapanları söylüyorum.

Olaya bende çok güldüm ya Artistic söylediklerine gerçekten sende inanıyormusun :) Olay tamamen döndü yanlız. :haha: Kızlarmı daha çok aldatır erkeklermi daha çok aldatır konusuna bak :)

Günümüzde malesefki kadınların büyük bir çoğunluğu başkalarıyla kırıştırmakta. Hepsi demiyorum yanlış anlaşılmasın . Eskiden erkekler kdınları yoldan çıkardıdı Şimdi kesinlikle öyle değil Kadınlar erkekleri yoldan çıkarıyor .

Her tecbübe Doğru Olucakda değildir;)

Bu bir gerçektir..Evet Sizde kızları tavlıyorsunuz.Aama Burda bir eşitlik vardır ki kızlarda tavlıyor.
Birde kızlar 3 4 kişiyle aynı anda çıkıyorlar.
Enemm ben bunu anlamıyom nasıl başarıyolar acaba:D

Şimdi ilk cümlene cevap vermek gerekirse ; Doğrular Tecrübe kazanılarak öğrenilir.

Tecrübe, okulların en gelişmişidir. ( Benjamin Franklin )

İkinci kurduğun cümlende "anlamıyorum bir kız 3-4 erkekle birlikte olabiliyor diyorsun." Bak sen bile bir kız olarak bu duruma anlam veremiyosun yani bu yaşanılan olaydan uzaksın ve hiç yapmıyacagın anlamına geliyor. Ama her erkek bu duruma anlam verir ve yapar :) Bilmem anlatabiliyormuyum. Cevabının içinde kendini ele veren sorular gizli :)

Olaya bende çok güldüm ya Artistic söylediklerine gerçekten sende inanıyormusun :) Olay tamamen döndü yanlız. :haha: Kızlarmı daha çok aldatır erkeklermi daha çok aldatır konusuna bak :)

Söylediklerime inanmasam söylemezdim :) Olayın döndügü yok örneklerle konuyu açıyorum biraz daha dikkatli okursanız :)

Bak dediklerin birer istisnadır.Ama şuan ben yapmıyorum ama yapanlar var.Sen yapmıyosun ama yapanlar var.Sen genel konuşuyosun ben orta derece konuşuyorum.Tek fark bu bayım:)

Alakası yok tam benim konum diye düşünüyorum :) Bu sözlerinle beni pes ettireceğini mi düşünüyosun :p Yanılıyosun :D

ßeni Çok iyi tanıyorsun àRtì§tìc . Bu konuda seninle daha öncede sohbetimiz geçti ve kimin neyi ne şekilde savunduğunu sen çok iyi biliyorsun.

Örneklendirmek gerekirse : Sen sitem ediyordun hani nerde bi doğru kız ben köyden kız alcam istediğim gibi yetiştircem diye bende sana hak veriyordum kalmadıki hepsi çok fena olmuş deyip hatta onlarla bu terbiyesizliklerinden dolayı kavga ettiğimi bile anlatmıştım :)

O yüzden grubun gereği aksini ifade ettiğini söylüyorum :zuha:

Bak dediklerin birer istisnadır.Ama şuan ben yapmıyorum ama yapanlar var.Sen yapmıyosun ama yapanlar var.Sen genel konuşuyosun ben orta derece konuşuyorum.Tek fark bu bayım:)

Şu da bi gerçek senin anlam veremediğin şeylere ben anlam veriyorum hemcinslerim açısından. Senin yapmadığımı düşündüğün şeyi belki yapıyorum ? Şu anda konu benim ne yaptıgım değil biz erkeklerin neler yaptığı :) Çogu erkek arkadaşımdan yola çıkarak bunu söylüyorum ve kendimde de bu özelliği buluyorum :) Fakat sen bulamıyorsun o halde 1-0 öndeyiz biz :)

ßeni Çok iyi tanıyorsun àRtì§tìc . Bu konuda seninle daha öncede sohbetimiz geçti ve kimin neyi ne şekilde savunduğunu sen çok iyi biliyorsun.

Örneklendirmek gerekirse : Sen sitem ediyordun hani nerde bi doğru kız ben köyden kız alcam istediğim gibi yetiştircem diye bende sana hak veriyordum kalmadıki hepsi çok fena olmuş deyip hatta onlarla bu terbiyesizliklerinden dolayı kavga ettiğimi bile anlatmıştım :)

O yüzden grubun gereği aksini ifade ettiğini söylüyorum :zuha:

Dogru kız yok derken dogru erkeğinde olmadığını söylemem mi gerekiyor du ? Dogru kızların olmamasın sebebi dogru erkek olmamasıdır :) Bunları illa söylemem gerekmiyor. Bu bir gerçek.. Kızları dogru yoldan çekenlerde biz erkekleriz ;)

Dogru kız yok derken dogru erkeğinde olmadığını söylemem mi gerekiyor du ? Dogru kızların olmamasın sebebi dogru erkek olmamasıdır :) Bunları illa söylemem gerekmiyor. Bu bir gerçek.. Kızları dogru yoldan çekenlerde biz erkekleriz ;)

azuaha :haha::haha::haha::haha: bu konuda kendini bukadar düşürüceğin aklıma gelmezdi canım :) Erkeklermi doğru olunca kızlarıda doğru yapıyorlar bunumu demek istiyorsun :) :zuha::zuha: Allah aşkına güldürme beni daha fazla :haha: Orda hiçte öyle kastetmiyordun kusura bakma. Benim söylediğim gibi davranıyordun.birkez daha yineliyorum grubun gereği tabiki aksini savunucaksın :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri