1.Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çok Aldatır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzunca bir bekleyişin ardından ilk münazara konumuzu açıyoruz.

6'şar kişilik 2 gruptan oluşan gruplara Kırmızı ve Mavi renklerde olmak üzere Rank'lar eklendi.Böylece münazara esnasında grup üyelerinin karıştırılmaması sağlanmış olacak.

Mavi Grup Üyeleri
She`
DnZ
KraliCHE
Eva
Arda
Aşk-! Azam

Kırmızı Grup Üyeleri
Z3yn3P
EmRe
GüLSe
@'λµяa
àRtì§tìc
AnatoLy

1.Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çok Aldatır Erkekler Mi ?

Mavi Grup : Kadınların daha çok aldattığı fikrini savunacak.

Kırmızı Grup : Erkeklerin daha çok aldattığı fikrini savunacak.

Münazara süresi 2 haftadır. 2 hafta sonunda kimin galip geldiği üyelerin oylarıyla açılacak olan anket sonucu belli olacaktır.

Gruptaki tüm arkadaşlara başarılar diliyor ve saygı çerçevesinde aşırıya kaçmadan düşüncelerin savunulmasını rica ediyoruz.

Not : Grup üyeleri dışında hiçbir üyenin yorumda bulunmaması rica olunur. Teşekkür butonuna basarak yorumlara destek verebilirsiniz.​

İlk yorum benden gelsin bakalım.

Aldatılma bir ilişkide kişinin yaşamayı istemeyeceği en hususi mevzudur.
Gelgelelim kim daha çok aldatıyora. Tabiki erkekler :p
Biz bayanlar biraz daha duygusalız ve erkeğimize düşkünüzdür. Bu sebeple erkeklere nazaran bayanlar daha az aldatır. Değil mi GüLSe 'cim :p

Erkeklerin daha çok aldattıgı ortada olan bir şey. Sonuçta Erkektir yapar.. Sözü Toplumdada yaygın bir dille kullanılmakta.. Z3yn3P Bu konuda hem fikiriz Canım.

Chicago Üniversitesi’nin yaptığı çalışmaya göre evliliklerde erkeklerin yüzde 25’i, kadınların ise yüzde 17’si eşini aldatıyor. Rakamlarda da gördüğünüz üzere Erkekler, Kadınlara nazaran %8 oranında daha fazla aldatmaktadır.

Bu matematiksel kanıtı, gelelim başka bir boyuta, hiç gördünüz mü erkeğe yanaşmaya çalışan bir kadın ?Çok nadirdir, yok denilecek kadar azdır. Bu durumda erkeklerin bayanlara yanaştığı ortadadır. Yani bu da şunu gösteriyor ki İlk adımı atan erkekler duygularını ifade etmekte özgüveni yerinde ve daha cesaretli görüyorlar. Bu da aldatmada ki o farkı yansıtıyor bizlere. Bilmem anlatabiliyormuyum Mavi Grup ? :p

kadinlar-mutsuz-mkle.jpg

.

İçerisinde bulunduğumuz toplumsal bir takım sorunlar yüzünden kadınlarımızın beyinlerinin ve ruhunun kısırlaştırılmaya çalışması ve dışlanmasını KADINLARIN ALDATMAYA Yönelik eğilimini doğurmuştur..
Tabi ki bunların yanı sırada ilişkide farklı heyecanlar aramaya yönelmek , monotonlaşan ve içinden çıkılmaz hale gelen duruma gelmekte bir sebep olabilir.

Mesela Örneklerle İlerlemek İstiyorum ;

1-) Kadınlar yapıları gereği her zaman ilgiye aç ve muhtaç olarak doğmuşlardır onların bu duygusal yönü aşırı hassasiyeti de beraberinde getirir.. Misal bir bayan evlendiğinde bir çok beklenti içerisinde olur. Bu sadece maddi açıdan değil maneviyat açısından da öyledir. Evlenir 3 , 5 yıl geçer ve alışkanlıklar başlar arada ki aşk sadece tahammül etmeye döner. Ve kadın hayatında eksilmeye başlayan o ince değerleri tekrar kazanmaya çaba gösterir.Fakat erkek bunu ısrarla yapmamaya diretir. Ve kadın sonunda bu eksik kaldığı yaşayamadığı duyguyu başka kalplerde aramaya yönelir ve bunda da başarılı olur.

2-) Türkiye geniş kültür birikimi ve zengin gelenek görenekleri ile harmanlaşmış ataerkil bir toplumdur. Bu toplumlarda söz hakkı evin ERKEĞİ yani BABA , DEDE , AMCA , ABİ gibi kişilerdir.Ve bu gelenekleri devam ettiren azımsanamayacak kadar çok fazla insanlar vardır.İşte bu insanlar kızlarını , kardeşlerini kendi istedikleri insanlarla evlendirip aralarında sevgi bağı olmayan bir aile kurmalarına sebep oluyor..Arada sevgi bağı olmayan bir aile ne derece güçlü ve sağlıklı olabilir ki ? Bu insanlar bir süre sonra kurtuluş amacı ile ilk karşılarına çıkan insanlarla anlaşıp kaçıyorlar.Bu da bir aldatma sebebidir.

3-) Yine güzel Türkiye'min hallerinden birisi mezhep sorunları her ailenin az çok farkına varmadan çaktırmadan da olsa uyguladıkları baskıdır. Sırf bu yüzden bir çok sorunlar yaşanır ve A yı B ye hayatta vermezler. Ve sonucu A'nın C ile evlenmesi ile sonuçlanır.Fakat bu da tam anlamıyla olumlu bir sonuç vermez ve A tekrar B ile konusmaya devam eder.

4-) Sadece keyfidir bu keyfi aldatmaların sebebi ise günü birlik heyecan arayıp hayatlarında ilişkilerinde zevk alınmamasıdır.Sevgilisini , eşini yetersiz bulup TENSEL veya RUHSAL kendini motive edenlerdir.Bunlar günümüzde epeyce vardır.

İstatistiklere gelince..Hiç bir istatistik kadınların bilinmeyen genlerinin ve o genlerde ki düşüncelerinin farkına varamaz.Erkekler çok aldatıyor denmesininde tek sebebi şudur. Erkekler bunu yapar çünkü erkektir psikolojisi bize daha 5 yasımızdan beri aşılanmıştır.Bu yüzden erkek AÇIK AÇIK ALDATMAYI çok iyi yapar bu yüzden de bunu saklamaz dile getirir ve çoğu insan erkeklerin daha çok aldattığını bu yüzden düşünür. Ama unutmayın kadınlar karakutu gibidir.Düşürmedikçe öğrenemezsiniz..

NOT: ŞEYTANIN BOYNUZLARI YOKTUR TOPUKLU AYAKKABILARI VARDIR.
Devil_Woman_by_IAMDG.jpg

Şeytan: TANRIM MADEMKİ KADINLARI YARATACAKTIN O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN!!!!!!!!!!!!!!!!

Tam çuk diye oturacak bir laf olmuş.Şeytan velaayetini Kadınlara bırakmayı düşünse mesela.Aslında İnanılmaz derecede Tehlikeli Olur.
kadın Duygusallığıyla Yapamayacağı Şey yoktur.İffetiyle özellikle.Erkekler Aldatır düşüncesini,Kadınlar zekiliğiyle oluşturuyor.Ve Tüm dünya'ya Çok güzel Yayıyor.
Erkeklerin adı çıkmış 9'a İnmiyor 8'e.

Evlilik ve aldatma konularını başka bir yönden ele almak gerekirse. Kadınlar ilgiyi her zmn başka erkekte arayacak diye bir kural yoktur. Aradıgı bütün herşeyi cocuklarında bulan degerli cefakar çilesi bitmeyen anneler vardır. Bunlara en güzel örnek kendi Annelerimiz degilmirdir ? Hangimiz aksini idda edebiliriz ? Bu durumda aynı şeyi erkekler için söylemek biraz saçma olur. Kadınlar kadar sabırlı olmadıklarıda bir gercek.

kadin-ve-erkekler-neden-aldatir-aldatma4.jpg.jpg
KADINLARIN ALDATMA NEDENLERİNE GELDİĞİMİZDE

• [FONT=&quot]Heyecan Bitince[/FONT] Sorunlar Baş Gösteriyor
  • İntikam Duygusu Oluşmaya Başlıyor
  • Erkeğinin eşinin sevgilisinin her anlamda kadını güvende hissettirmesi gerekiyor
  • Kadınların bitmek bilmez ego istekleri
  • Farklılık Arama İsteği
  • Tatmin olamadığı ( Her Anlamda )
  • Aşırı ilgi
  • Sevmediği bir adamla beraberdir
  • Aldatıldığını düşünmektedir.
  • Tatmin olmayan bir kocaya sahip olmasıdır.
  • Az para
  • İhtişamsız bir yaşantı.

ERKEKLERİN ALDATMA NEDENLERİ

• Farklı Tenlerin Sıcaklığını Hissetme Arzusu.

İşte sizlere kadınların aldatmaya sebebiyet olan bir sürü maddeler saydık ki bunlar sadece bir kısmı olup aklımıza gelenlerdir.
Olayın diğer boyutuda erkeklerin aldatma oranıdır. Bunun içinde sadece tek bir sebep yazmak sanırım yeterli olacaktır.
...

Mavi Grup : Kadınların daha çok aldattığı fikrini savunacak.

Kırmızı Grup : Erkeklerin daha çok aldattığı fikrini savunacak.

Öncelikle Bunu nasıl belirlediğinizi öğrenmek istiyorum bu bir münazara hertürlü eleştiri yapabilirim öyle değil mi ? Neden mavi grup Kadınları savunuyorda Kırmızı Grup erkekleri hadi bakalım bir açıklama istiyorum Grubum Adına :icon_yokcanim::icon_smile:

medya.php

Sonrasında Gel gelelim Neden kadınların daha çok aldattığına .
Aslında bu durum Kadın veya Erkek olarak kategorize etmenin yanlış olucağı bir durumdur. Z3yn3P Demişki Erkekler daha çok aldatır çünkü kadınlar daha duygusaldır. Aldatmanın erkeklikle yada kadınlıkla bir alakası yoktur. Ben bu durumun birazda eşit olduğunu düşünüyorum .
Neden diceksiniz ; Eğer bir kadın Aldatıyorsa karşısındaki Erkektir , ki Erkek bir kadını aldatıyorsa onun karşısında da bir Kadın vardır. Bu durumda ortaya bir eşitlik çıkıyor sonuçta ikiside aldatıyor.Aldatılan 2 çift Aldatan 2 çift . .

Olayı birazdaha açmak gerekirse Günümüzde Kadınların daha çok aldatma potansiyeli vardır. Eskiden erkekler daha çok aldatırdı ama şimdi öyle değil herşey tersine dönmüş durumda. YıL 2012 Günümüze baktığımda bir kızın sevgilisi varsa birtanede yedekte olsun kafa yapısı mevcut. Bunu tüm herkes için içerlemiyorum % 90 ı böyleyse ki %90 ı böyle %10 u çok dürüst kişiler. Bunun sizlerde farkındasınız Özellikle Erkeklerin dediği laf şu ; ''Doğru bir kızmı Kaldıki onunla birlikte olayım hepsi yoldan çıkmış''.Hani nerde eski kızlar .Herkes ben köy kzıı alıcam diyor neden diyorlar peki ; Onlar cahildir sanıyorlar onlar aldatmaz düşüncesinde oldukları için. Evet beyler bu konuda haklısınız. Hem cinslerimle bu konuda çok kavga etmişimdir.

àRtì§tìc te bu söylediklerimi savunanlardan :) Ama şuan karşı grubumda olduğu için bana muhalefet olması gerektiği için aksini ifade edicektir eminim.
Not : ßence dikkatli ol Facebook u açıp bana yazıları buraya kopilettirme gereği duymazsın umarım Sefa bey :D konuşmaları hatırlamıyorsan messencirimdan sana ufak bi hatırlatma yapabilirim :D :zuha:

Dip Not : Yazılarım tamamen özgün içeriktir hiçbir sosyal siteden almadım.
Saygılarla :icon_wink: :D

Günümüz Türkiyesine göre konusalım bence. Kadınlar kamyon kasalarında tarlaya bahceye calısmaya gidiyorlarken kacının bu duygulardan haberi var ? Cogunun kocası kahvede oturup gelen gecen kadınları süzmekle mesguldur eminim.

Günümüz Türkiyesine göre konusalım bence. Kadınlar kamyon kasalarında tarlaya bahceye calısmaya gidiyorlarken kacının bu duygulardan haberi var ? Cogunun kocası kahvede oturup gelen gecen kadınları süzmekle mesguldur eminim.

Zaten kadınların aldatmasında ki başlıca sebep bu. ERKEKLERİN kadını makina olarak görmesi yatağına girer kadınlık görevini yapar , çocuk doğurur anne olur , Yemek yapar aşçı olur..Kadın bunu yapamaz yasak sen kadınsın otur oturduğun yerde gibi ithamlar..
İşte kadın bütün bunların içerisinde sıkılıp kendini insan hissettirecek yere gider yani başkasına.Bu yüzden de aldatma olasılığı çok yüksektir ve aldatır.

Not : ßence dikkatli ol Facebook u açıp bana yazıları buraya kopilettirme gereği duymazsın umarım Sefa bey :D konuşmaları hatırlamıyorsan messencirimdan sana ufak bi hatırlatma yapabilirim :D :zuha:

Dip Not : Yazılarım tamamen özgün içeriktir hiçbir sosyal siteden almadım.
Saygılarla :icon_wink: :D [/CENTER]

Münazara konuları araştırmalar dogrultusunda bilgiler toplanarak ve kendi bilgilerimizi o bilgilere aşılayara oluşturulur. Sosya siteden alıntı diyorsun hemen açıklamak istedim.

Chicago Üniversitesi’nin yaptığı çalışmaya göre evliliklerde erkeklerin yüzde 25’i, kadınların ise yüzde 17’si eşini aldatıyor.

Benim yazımda altıntı olan kısım. "Chicago Üniversitesi’nin yapmış olduğu araştırmadır." Bu bilimsel verileri ortaya koymaktadır. Sonuçta yapılan bir araştırma söz konusudur. Sizde bi kanıt göstererek kanıtlarsanız tezinizi daha güzel açıklamış olursunuz, yalnız şu da bir gerçek hiç bir araştırma göstermemiştir ki Kadınların erkeklerden daha fazla aldattığını. Aksini iddaa eden kanıtlarla konuşmalı Resimlerle değil. O resimlerden ben size bir sürü bulim bu da sosyal bir siteden alıntı olucaktır sizin tabirinizle. Bakın :)

Peki hangi bilimsel veriler gerçekliği %1oo gösteriyor.
Bir erkek göğsünü gere gere bundan gurur duyarak ALDATTIM der lakin bir bayandan ALDATTIM lafını duyamazsınız. Bu yüzden bu tezin doğruluğu tatmin etmiyor.
Belli bir zümre üzerinde yapılan araştırma ile sağlıklı sonuçlar alınamaz.

Kaçtane kadın kamyon kasasında çalışmaya gidiyor ? Bunu biraz açalım. Çok film izliyor olmalısınız filmlerde gördüm böyle şeyleri .
Artık kadınlar eskisi gibi değil. Anelerimizden örnek vermişsin. Kendi annen dışında kimi biliyorsunki ? ßenim annem asla böyle şeylere tahammül etmez. Eğer babam birşey yapmış olsa Annem en alasından ona haddini bildirir. Benim tüm akrabalarım böyle. Benim ailemde benim çevremde Hiçbir kadın kendini ezdirmez ezdirdiğini görmedim. Ve kadın tarlaya gidiyorsa adamda işe gidiyuordur. ki Babam bigün işe gitmese Annem onu kendi peşine takarak bahçeye götürür. Ben çalışıyorsam sende benimle .. Bizde yok öyle kadın çalışsın erkek kahvelere sürtsün. O devirler eskide kaldı. Dizilerde filmlerde kaldı :) şunuda hatırlatmakta fayda var boyle insanlar hiç yok demiyorum elbette vardır onlarda cahilin önde gidenleridir.

Münazara konuları araştırmalar dogrultusunda bilgiler toplanarak ve kendi bilgilerimizi o bilgilere aşılayara oluşturulur. Sosya siteden alıntı diyorsun hemen açıklamak istedim.

Benim yazımda altıntı olan kısım. "Chicago Üniversitesi’nin yapmış olduğu araştırmadır." Bu bilimsel verileri ortaya koymaktadır. Sonuçta yapılan bir araştırma söz konusudur. Sizde bi kanıt göstererek kanıtlarsanız tezinizi daha güzel açıklamış olursunuz, yalnız şu da bir gerçek hiç bir araştırma göstermemiştir ki Kadınların erkeklerden daha fazla aldattığını. Aksini iddaa eden kanıtlarla konuşmalı Resimlerle değil. O resimlerden ben size bir sürü bulim bu da sosyal bir siteden alıntı olucaktır sizin tabirinizle. Bakın :)

Sen neden üstüne alındınki ben kendi yazılarımı kastetmiştim ;)

Kadın kendi güçsüzlüğünü kendisi ortaya koyuyor.Kadın İstese herşeyi Yapar ama yapmıyor.Okumadım ben,mecburum kalmaya falan filan..Bir söz Vardır..Kadın istesin erkeği vezirde Yapar rezilde.
Okumuş okumamışlıkla Alakası Yok.Vuracaksın elini masaya.Korkmayacaksın..
Korkarsan erkek güçlü hisseder kendini.

Bu arada konu aldatılmaktı ama yorumları okuyunca çalışma falan ezilmeleri gördüm böyle yorum Yaptım :D
Konuya yavaş yavaş alışacam:D

Peki hangi bilimsel veriler gerçekliği %1oo gösteriyor.
Bir erkek göğsünü gere gere bundan gurur duyarak ALDATTIM der lakin bir bayandan ALDATTIM lafını duyamazsınız. Bu yüzden bu tezin doğruluğu tatmin etmiyor.
Belli bir zümre üzerinde yapılan araştırma ile sağlıklı sonuçlar alınamaz.

Bu araştırmaları bu teorinle çürütemezsin. Bu yapılan araştırmalar dünya genelinde yapılmakta ve emek verilerek hazırlanmaktadır. Kişilerin kendilerine ait düşünceleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sadece bireysel olarak cevabınızdır genelleme yapmak dogru degildir.

Sen neden üstüne alındınki ben kendi yazılarımı kastetmiştim ;)

Ben şu anda herşeyi her sözü üzerime alırım ve gerekli cevabı tereddüt etmeden veririm. Münazaradayız bilginize :)

Ben şu anda herşeyi her sözü üzerime alırım ve gerekli cevabı tereddüt etmeden veririm. Münazaradayız bilginize :)

Sen bence üzerine alınman gerekenleri üzerine alın :)

Kusura bakmayın Eskidendi o Erkekler Aldatır hikayeleri. Şuandada tabiki aldatıyorlar ama kadınlar ağır basmakta. Önceden bir kız bir erkeğe bile teklif edemezken şimdi ne utanma var ne terbiye var kızlar gidip erkeklere benimle çıkarmısın diyebiliyor. veya kızlar erkekleri tutupta kuytu köşelerde ahlaksız ahlaksız şeyler yapmaya zorluyorlar. Bunu çok fazla gördüm. Lisedeyken müdürüm derdiki Erkekler aynen şöyle söylüyor ; Bu şehrin kızlarıyla ben asla birlikte olmam. Neden diye soramazdık çünkü nedeni belli kızlar okadar yoldan çıkmışki hemcinslerim olarak hepsinden utanıyorum.

Dişi Kuyruk Sallamasa Erkek dönüp Bakmaz..:hi:

Kesinlikle öyle. Ama herkesi de böyle yargılayamayız.
Bi erkek arkadaş var dedimki ona bi gün Senin sevgilin var Neden o kızla konuşuyorsun diye verdiği cevap şu ; Peçeteye numarasını yazmış getirmiş hem çokkk güzell neden konuşmayım :zuha: Ahh kızlar ahh . Bacak kadar kızlar sokakta erkeklerle fingirdeyebiliyorsa Burda bir hata vardır.

Aşk-! Azam ında ddiği gibi Dişi kuyruk sallamasa erkek dönüp bakmaz ;)

Sen bence üzerine alınman gerekenleri üzerine alın :)

Bu benim bileceğim birşey :)

Kusura bakmayın Eskidendi o Erkekler Aldatır hikayeleri. Şuandada tabiki aldatıyorlar ama kadınlar ağır basmakta. Önceden bir kız bir erkeğe bile teklif edemezken şimdi ne utanma var ne terbiye var kızlar gidip erkeklere benimle çıkarmısın diyebiliyor. veya kızlar erkekleri tutupta kuytu köşelerde ahlaksız ahlaksız şeyler yapmaya zorluyorlar. Bunu çok fazla gördüm. Lisedeyken müdürüm derdiki Erkekler aynen şöyle söylüyor ; Bu şehrin kızlarıyla ben asla birlikte olmam. Neden diye soramazdık çünkü nedeni belli kızlar okadar yoldan çıkmışki hemcinslerim olarak hepsinden utanıyorum.

Bu anlattığın kız topluluğu asırlardır ilişkilerin ilk adımcısı olan erkek topluluğunu geçememiştir. Bizim genimizde var aldatmak ve ilişkilere ilk adımı atmak.

Sen hiç yolda yürürken bir erkeğe Laf attın mı ? eminim ki atmadın. Ama attığını düşündüğün kızları savunuyorsun.

Peki hiç erkek sana laf atmadımı ? Elbette atmıştır. Çünki biz bu işte profosyeneliz ;)

Erkek dönüp bakmazsa kızların salladığı kuyruk boşadır amaçsızdır. :) Herşey bizim elimizdedir. Biz bakarsak biz yanaşırsak biz istersek biz arzularsak birşeyler olur. Bunu sizde bizde çok iyi biliyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri