1 milyon kahraman Aranıyor

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2410 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sende mi kendine benzettin :)

tekrar diyorum her imza atan arkadaşa teşekkürü borç bilirim eger greenpeace varsa bi işin arkasında boş iş değildir zaten :p

GreenPeace'in dünya ve Türkiye çapındaki her şeyine üyeyim twitter'dan da sürekli paylaşımlar yapıyorum zaten ama bayadır ilgisizdim bu haberi senin sayende duydum,greenpeace Türkiye'de çalışan arkadaşlarımda var zaten.

Sürekli destek olmaya çalışıyorum hem sanal hem reel olarak,umarım bu projede hedefini bulur.

GreenPeace'in dünya ve Türkiye çapındaki her şeyine üyeyim twitter'dan da sürekli paylaşımlar yapıyorum zaten ama bayadır ilgisizdim bu haberi senin sayende duydum,greenpeace Türkiye'de çalışan arkadaşlarımda var zaten.

Sürekli destek olmaya çalışıyorum hem sanal hem reel olarak,umarım bu projede hedefini bulur.

Ve bu arada GreenPeace twitter üzerinden takip etmek isteyen kullanıcılar olabilir,umarım reklama girmez.

====> Green Peace Türkiye <====

resmi grup oldugu için girmez :) çok sevindirici bende takip etmeye çalışıyorum elimden geldigince bunu bende twitterdan ögrendim :)

Ben imzayalı çok olmuştu balım teşekkür ederim yine de :)

Kendimden yola çıkarak düşündüm. Erkeklerinde bir parçası olduğu için ayılar imzalamaya karar verdim. Tşk'ler hayıra vesile olup bizlere paylaştığınız için. :S

arkadaşlar çok çok teşekkür ederim :)

teşekkürler (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri