1 milyon kahraman Aranıyor

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2407 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sadece iyi insanlar kahraman olur!

Kutup ayılarının yuvası petrol şirketlerinin tehdidi altında. Kuzey Kutbu eriyor ve şirketlerin tek derdi, eriyen sulardan petrol çıkarmak.

Bölgeyi korumak için 1 milyon kahraman arıyorum. Biri de sen olur musun?

Hep beraber Kuzey Kutbu'nu kurtarılmış bölge ilan ettirebiliriz!
murat-boz-ve-kutup-ayisi.jpg

Arkadaşlar son zamanlarda bilirsiniz murat boz'un bir projesi var kuzey kutbu için 1 milyon kahramana ihtiyaç var bunlardan biri siz neden olmayasınız ki forumca destek olursak bu güzel projeye süper olur .. Herkesin imzalayacagını düşünüyorum (: Hayvanlarımızın nesli tükenmesin ...
Kuzey Kutbu'nu kurtar. Hemen şimdi imzanı ekle, 1 milyon kahramana katıl.
detaylı bilgi ve imza için :
Murat Boz 1 Milyon Kahraman arıyor

[YOUTUBE]tr3CupmwxyE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1y6GlQ5Ah3o[/YOUTUBE]

Kesinlikle destekliyorum. Lütfen sessiz kalmayalım!

Ben desteklemedim.Bunun yerine sokak çocuklarını topluma kazandırma projesi de yapılabilirdi.Yada ona benzer projeler bence daha yararlı olurdu

Uyy yerim ben bunlariii.Imzaladim (:

Ben desteklemedim.Bunun yerine sokak çocuklarını topluma kazandırma projesi de yapılabilirdi.Yada ona benzer projeler bence daha yararlı olurdu

ne yazık ki Santiago ya katılıyorum ülkemiz açlık sınırının altında asgari ücretle geçinen bir çok birey mevcut ve sadece bizim ülkemiz değil afrikaya bakıncada durum daha kötü öncelikle o çocuklar yaşlılar kimsesizler bir şeylerden faydalanmalı o kuzey kutbunu o küresel ısınmayı oluşturan kuzey kutbunun komşuları olan süper devletler pek düşündüklerini sanmıyorumda o hayvaları

ne yazık ki Santiago ya katılıyorum ülkemiz açlık sınırının altında asgari ücretle geçinen bir çok birey mevcut ve sadece bizim ülkemiz değil afrikaya bakıncada durum daha kötü öncelikle o çocuklar yaşlılar kimsesizler bir şeylerden faydalanmalı o kuzey kutbunu o küresel ısınmayı oluşturan kuzey kutbunun komşuları olan süper devletler pek düşündüklerini sanmıyorumda o hayvaları

onun içinde yapılır fakat bu ayrı bir şey dogamızın dengesi bozuluyor zaten linki tıklayıp biraz okusaydın anlardın ne demek istedigimi sorun değil kendin bilirsin (:

onun içinde yapılır fakat bu ayrı bir şey dogamızın dengesi bozuluyor zaten linki tıklayıp biraz okusaydın anlardın ne demek istedigimi sorun değil kendin bilirsin (:

ben verdiğin linki zaten okudum da bizim imzamız ne kadar yeterli olabilir onu diyorum yoksa imzalamaktan kaçınmam :)

ben verdiğin linki zaten okudum da bizim imzamız ne kadar yeterli olabilir onu diyorum yoksa imzalamaktan kaçınmam :)

bende diyorum ki sorun değil bu bi proje ve bende destek olmak için herkese yolluyorum herkesin düşüncesine saygım var ...

Aman bana kadar kaç milyonluk ülkedeyim :zuha:
Hem askım yoksa bende yokum :kiki: Santiago :)

TATLI'm adını ne koydun? :p

Zuzu sen canım

bu arada canım

30 yıl önce Antarktika'yı korumak için bir kampanya başlatmıştık. Başaracağımıza kimse inanmamıştı. Ama başardık ve Güney Kutbu'nda bir dünya parkı yarattık.

Şimdi Kuzey Kutbu, hepimizi yardıma çağrıyor.

yazısı dikkatimi çekti böyle olursa gelecekte ki çocuklarımıza iyi bir dünya bırakırız gibime geliyor :D sonuçta istemem çocugum ya da torunlarımın dengesiz bir dünyada yaşamasını biz bile şuan yazı kışı dogru yaşayamıyoruz :)

Zuzu sen canım

bu arada canım

30 yıl önce Antarktika'yı korumak için bir kampanya başlatmıştık. Başaracağımıza kimse inanmamıştı. Ama başardık ve Güney Kutbu'nda bir dünya parkı yarattık.

Şimdi Kuzey Kutbu, hepimizi yardıma çağrıyor.

yazısı dikkatimi çekti böyle olursa gelecekte ki çocuklarımıza iyi bir dünya bırakırız gibime geliyor :D sonuçta istemem çocugum ya da torunlarımın dengesiz bir dünyada yaşamasını biz bile şuan yazı kışı dogru yaşayamıyoruz :)

Kartopu. :p
Çok haklısın balım. Buna bir an önce dur denmeli.
Buzullarımız yavaş yavaş erimekte, hayvanlarımız ölmekte, dünyamızın dengesi git gide değişmekte.
Kıyameti bizler getiriyoruz ama ne yazık ki bunun farkında bile değiliz. Bunun için sadece biraz merhamet ve azıcık sevgi yeterli, dünyamızı daha yaşanılır hala getirmek için.
Lütfen bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım! Bizden sonraki nesillere güzel bir gelecek bırakalım. :)

İmzaladım :srl:

Kartopu. :p
Çok haklısın balım. Buna bir an önce dur denmeli.
Buzullarımız yavaş yavaş erimekte, hayvanlarımız ölmekte, dünyamızın dengesi git gide değişmekte.
Kıyameti bizler getiriyoruz ama ne yazık ki bunun farkında bile değiliz. Bunun için sadece biraz merhamet ve azıcık sevgi yeterli, dünyamızı daha yaşanılır hala getirmek için.
Lütfen bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım! Bizden sonraki nesillere güzel bir gelecek bırakalım. :)

yüregine sağlık çok güzel yazmışsın duyarsız insanlar olacagımıza daha vicdanlı insanlar olabiliriz sonuçta 2 dkk bile sürmez sanal imza atmak para istenmiyor başka bir şartı yok :)

Attık imzamızı bakalım :),boş boş yerlere her gün üye olup duruyoruz 10 saniye zaman ayırıp buraya üye olup iki parmak hareketi ile destek olamıyorsak,ne diyeyim ki boşverin gitsin..

Hı bu arada ayımın adı HeavenLy ;dp

yüregine sağlık çok güzel yazmışsın duyarsız insanlar olacagımıza daha vicdanlı insanlar olabiliriz sonuçta 2 dkk bile sürmez sanal imza atmak para istenmiyor başka bir şartı yok :)
Seninde o güzel yüreğine sağlık balım konudan bizleri haberdar ettiğin için.
Bir tıkla parmakları yorulmaz kimsenin. :)

Attık imzamızı bakalım :),boş boş yerlere her gün üye olup duruyoruz 10 saniye zaman ayırıp buraya üye olup iki parmak hareketi ile destek olamıyorsak,ne diyeyim ki boşverin gitsin..

Hı bu arada ayımın adı HeavenLy ;dp

sende mi kendine benzettin :)

tekrar diyorum her imza atan arkadaşa teşekkürü borç bilirim eger greenpeace varsa bi işin arkasında boş iş değildir zaten :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri