Oyun 1 İpucu 1 Üye

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
bu konu da benim çıldırma alanım :)))
benim için öyle biri yok. kerolayn mıydı, aktif olsaydı o derdim... razor bi konusunu hortlatmış da...

hasta olmuş(geçmiş olsun dileklerinizi iletmeyi unutmayın ben de geçmiş olsun diyorum hemen), abisi tarafından düzenli olarak zorbalanan, kürküyle veda ettiği için üzülen o üye...

bilmiyom

gozluk kullanan, gamer, avatarinda bir cizgi film karakteri olan erkek uyemiz? (3 ipucu)

Bu kim lan, düzgün ipucu versene :) ahtapot kahin Paul bile bilemez bunu hah

Foruma manitosunu getirip "hoş geldin sevgilim" yazan ve ertesi gün ayrılan, şu an aramızda olmayan üyemiz..

Hımm publiş miydi..... Galiba oydu....

Karalama defterinde başından geçenleri anlatırdı hep. Öğretmen güzel bir kadın. Sonra evlendi ve aniden kesti forumdan ayağını....
özlenenler listesindedir...

Malumatfuruş

Onun en yakın dostu , o da kayboldu .

• Beğen
Tepkiler: Aze
Malumat kamki…
İçlik

Eğlenceli arkadaş diyalogları olan, emektar üyeliğini salan, kıbırcık, bol benli güzel….-sekizim desem yeterdi aslında nysss.

• sarılma
Azemm
Her masada var, Adanalı, iddia perisi :p

• sarılma
jsdjksd her masada var gerçekten.... Run....

forumu bıraktı aldatıldı geri döndü,ağlayıp duruyor bazen,asi,hırçın ama bir o kadar yumuşak kalpli,ezeldeki ömer olan arkadaşımız....

Karga galiba…

Yarışma sorumlusu, rengiyle gözlerimizi alıyor

Bilemedim
Değerli bir ablamız

özlem

pembelere bürünen asiliğini yitiren...yarışmalar tertip etmeye başlayan, antik kuntik bilgisayar oyunlarıyla forumun nabzını tutan üye.

bak ya... yarchi

hep geniş açılı fotoğraflar çekip de kendinden söz ettiren, komşusunun tabağını kırıp da nasıl diyeceğini bilemeyen üyemisss :f

Melis hanimcim cok tanidik geldi bu sahis....

Etliye sutluye karismaz belki bir gunaydin der, 2 burc paylasir sonra kaybolur. Bas harfi S, 4 harfli, sarilmalik birsey...

Geri