Oyun 1 İpucu 1 Üye

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Plesk

kızların dayanısmasını kıskanıp beni ghostlayan kumarbaz Adanalı kahvehanede takılmayı çok seviyor annesine çok düşkün klima tanrısı fjkjdjd

Alper’in bi duj mesajı bomba gibi düşmüştü forum gündemine. Özeller okunuyor diye yaygara koparılan bir dönemde. O mu? Başka bilmiyorum. Hem duştan çıkmak ayıp mı? Koksun mu millet? fjklsjskj

Kürt, yönetici, çok sevilen bir hukukçu, evli, mutlu, çocuksuz denkleminde mutluluğu eksi 1 farkla eksik…

Forum Kürt ve avukat kaynıyor, herkes avukat zaten. Hoş geldin sanırım bu kişi. Mutluluklar.

Manitosu sen ilkimsin demiş, Fenerbahçeli, erkoların düşmanı, melis'in kamkisi. Solcu sevmez, iyi dans edemez.

Benim bu ama solcu sevmediğimi nereden çıkardın? Benim aile solcu. Ben nopolitiğim… hfjffj
Açtığı konularla forumun nabzını tutan, Adanalı ve kumar seviyor jfjfj

Run'dan bahsediyor olsa gerek

Nopolitik diye yeni bir kavram ortaya atan üye bilin bakalım kim ?

Öyle bir bilgi kafamdaki çöplükte yok maalesef... Bence kimse de bilmiyordur....

Dün adına sürekli akrostiş yazılan şanslı kadın......

sürekli bakmadiğimdan dolayı pas geçiyorum.
Bizim dönemde bütün forumlarda (Genelforumlar da ) özellerin okunduğuna dair IRC Yasa Dışı Faaliyetlere ekran görüntülerini kayıtlarıyla ve delilleriyle paylaşan ve bizim dönemde süresiz banlanan IRC dünyasının haylaz çoçuğu ve şuan Xenfero yazılıma merak saran kişi. ?

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
IRC dünyası ve haylaz çocukları iletişim dairede değil.

Büyü ilmine gönül veren,(öyle vibe veren) niki L ile başlayan, öğrenci akbili için kur'an kursuna yazilan

jsdkjsjdfk büyücü ahahah bu konu en güzel seninle oynanırmış.....
Hesna....

Yakın zamanda sevdiceği ile mükemmel foto atan kadın arkadaşımız...

Kült askim

eğeğeğeğe telefonunun üzerinden araba geçiren iPhone sağlamlık testi yapan ve şu an android kullanan üye

Ahura

yönetim bize bahmir diyip yenilik, yarışma isteyen kıvırcıkkk

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
O kim be aahahhahaha bilemedim sallıyorum bahtiyar.....

Forumun karakutusu.....

Vay sapık diyeceğim de bu bilginin hafızada kalması da ayrıca ilginçmiş.

Forumun en iyi beşlisi?

scope

Falcı Ares'e fal baktıran, cinsiyet değiştirildiğini söyleyen, Ares bu işin uzmanıdır diyen ama daha ucuz bir falcı buldum diye forumda reklam yapan, kahve ve burç paylaşımları yapan, gizli kumarbaz ve borsacı.

Geri