Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alper’in bi duj mesajı bomba gibi düşmüştü forum gündemine. Özeller okunuyor diye yaygara koparılan bir dönemde. O mu? Başka bilmiyorum. Hem duştan çıkmak ayıp mı? Koksun mu millet? fjklsjskj
Kürt, yönetici, çok sevilen bir hukukçu, evli, mutlu, çocuksuz denkleminde mutluluğu eksi 1 farkla eksik…
Benim bu ama solcu sevmediğimi nereden çıkardın? Benim aile solcu. Ben nopolitiğim… hfjffj
Açtığı konularla forumun nabzını tutan, Adanalı ve kumar seviyor jfjfj
sürekli bakmadiğimdan dolayı pas geçiyorum.
Bizim dönemde bütün forumlarda (Genelforumlar da ) özellerin okunduğuna dair IRC Yasa Dışı Faaliyetlere ekran görüntülerini kayıtlarıyla ve delilleriyle paylaşan ve bizim dönemde süresiz banlanan IRC dünyasının haylaz çoçuğu ve şuan Xenfero yazılıma merak saran kişi. ?
S., Esas mesleği Öğretmenlik olan bursalı her konuda kendini öven kendini şuan instıgram tweeter facebook Linkledik gibi sosyla medyalarda kendini övmekle meşgul olan eski bir üyemiz.
Falcı Ares'e fal baktıran, cinsiyet değiştirildiğini söyleyen, Ares bu işin uzmanıdır diyen ama daha ucuz bir falcı buldum diye forumda reklam yapan, kahve ve burç paylaşımları yapan, gizli kumarbaz ve borsacı.