06 ankara muhabbet başlığı oturak alemi alemciler toplanıyoruz angara

Konu sahibi son olarak 2771 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu başlıkta gurbetteki ankaralılar, almanyadaki kızılcahamamlılar, istanbuldaki kalecikliler, efendime sokur sokur sokranayım bursadaki yenikentliler falan tanışıp kaynaşacağız. örf ve adetimiz olan oturak alemlerini bu ortamda elimizden geldiğince yaşatmaya çalışacağız. bu konu içeriği alışık olmayanlara biraz ağır gelebilir. şikayet ve önerilerinizi özelden değerlendireceğim. sayın admin ve adminelerimden, ve siz değerli diğer emekçi yönetici arkadaşlarımdan da bu değiştirilmesi gereken veya hassas içerik vb bir şey olursa bana bildirmelerini rica ediyorum. lütfen müdahale etmeyiniz.

usûldendir ağır bir şarkıyla başlanır.

http://youtu.be/hOwfSGsxshM

bununla başlıyoruz beyler. hadi yüreğinize sağlık. ekleme yapmak isteyen ankaralılar programın seyrine uydukları takdirde şarkı paylaşmalarının bi sakıncası yok. ayrıca istek parçaları peçeteye yazıp foto çekerseniz bu başlıkta yayınlarım.

x240-k-k.jpg

eğlence mekanımıza hoşgeldiniz. ankaralılar bu başlıkta alem yapıyor.
en kral alemci olmak isteyen bu konu altında isteğini belirtsin. ekleriz.

en kral alemcilerimiz:
kamer
elazulreal
resistance
Lethe
Ezel
pietà
bburrccu
Drogon
Akay
SAsaX
Hatem

olum bu youtube videoları işyerinde borked olarak çıkıyo la :T:

artık eve gidince yardırırık :p

Youtube videosu eklerken kod içine sadece ='den sonraki harf ve rakamları koyunuz; aksi halde borked yazar.

altyapı lazım lan onlara teferruata girme fazla :p

ama ben araştırıcam akşama radyo yayını olayını

Maltepe pavyonlarının önünden geçip de acaba içerisi nasıl diye düşünmeyeni yazma la.

sıhhiye köprüsünde trans ablaların kartvizitleri olur sabah 7-8 gibi. "18lik çıtır ayça" benzeri popo fotoları falan. bu geyiğin en iyisini biz biliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri