06 ankara muhabbet başlığı oturak alemi alemciler toplanıyoruz angara

Konu sahibi son olarak 2770 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elazulreal ağzını kırarım.

Ezel bi dahakine görürsün artık xd

Beraber gidek xd Yalnız Cihan beni geberticek dfjghs

Beraber gidek xd Yalnız Cihan beni geberticek dfjghs

bu arkadaşı alın burdan angaralı değil bu en fazla çakma angaralı olur. kızılaya bırakıyom kaybobluyo. mogan gölünün içinden geçtiğini iddia ediyo falan :T:

Kızılay'ı gördüm, ona da görmek denirse.
Aralık ayında kısa kollu ile gitmeyin buz heykele dönüyorsunuz. :T:

bu arkadaşı alın burdan angaralı değil bu en fazla çakma angaralı olur. kızılaya bırakıyom kaybobluyo. mogan gölünün içinden geçtiğini iddia ediyo falan :T:

Yhaaa xd Ben orayı Gölbaşı ile karıştırmışım neden yüzüme vuruyorsun ki assafdfsf :d

oo iyi dötün donmamış ben içlik giyiyom aralıkta

İlk gelişimdi. Ne bilim buralar gibi sıcak olur sandım. Babam zorla mont falan aldırdı. Ben almayacaktim. İyi ki almışım, kesin heykelimi dikerlerdi. Montla bile burnum kıpkırmızı olduydu. :D

ben ocak ayında sabahın 5inde otobüsten inme hatasını yapmıştım :T:

burnumdaki sümükler donduydu artık sıcak biyere girdim bildiğin burnum şelale gibi aktıydı ahahah :D

burnumdaki sümükler donduydu artık sıcak biyere girdim bildiğin burnum şelale gibi aktıydı ahahah :D

sen bunu bir de ağrı'da denesene deliğanlı. ankara muğla gibi kalıyo yanında :T:

olum sabah 5 zemheri ayaz allah ankaralılar olarak belamızı ayazla veriyo bence. bi de melih gökçek var tabi tehdit unsuru xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri