Zor gününde kimsenin olmaması

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Ya gerçekten seveniniz yoktur ya da çevrenize zor durumda olduğunu söylemeyen ketum birisinizdir. Ben 2. olmayı seçtim 15'li yaşlarımdan itibaren. Geriye dönüp bir seçim hakkım daha olsaydı 2. yolu seçmezdim.

Derdi kederi paylaşmayınca, mutluluğu paylaşmanın da bir anlamı kalmıyor...​
Naykim nerden lan

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kim olsun istersin
ben mi olayım

Christchurch de öldürenlerin ruhuna bir Fatiha.

zor gününüzde kimseyi bulamıyorsanız

hepsini sepetleyin.

çok şükür sepetliyecek durumda arkadaşım yok.

Alıştık yadırgamıyoruz artık bir yerden sonra.

Gururuma düşkün olduğum için iplemediğim ama etrafımdaki kolpacılarında farkında olduğum durumdur. Berbat bir dönemden geçiyorum ve kimin laf kimin had insanı olduğunu da yaşayarak görüyorum. Gerçi benimle de uğraşmak aşırı sabır isteyen bir elzem. Pek de kızmıyorum o yüzden tanıdıklarıma. Herkes iyi olsun ben başımın çaresine bakarım. İmza Hamamböceği.

Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem... Hadi eyvallah...

Arkadaslar onu bosverin daha onemli bir sorunum var: bir seyi izlerken yiyeyim diye hazirladigim atistirmaligi reklamlarda bitiriyorum ben. Sonra da bitirdim diye uzuluyorum. Onu ne yapacagiz?

Yine ağlama duvarına dönen konulardan biri daha.
-Olmasını da istemem zaten,bu gibi durumlarda başka insanlara alışmış olarak kalırsınız.O insanlar da gidince;o zor günlerinizin altında ezilerek kalırsınız.

Zor günde kimsenin olmaması kötü de, zor gün için oradaymış gibi olup günü daha da zorlaştıranlar var. Onları ne yapacağız? Nasıl eğiteceğiz? Nasıl değişecek bunlar?

Geri