Zor gününde kimsenin olmaması

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Kimseyi çekemem o anım da yanımda zaten :T: beni bana bırakın.

En zor gününde tek başına kahkaha atabilmeyi başarmışsan kimseye ihtiyacın kalmıyor.

Zor günlerimde hep birileri yanımda oldu. Ölüm olsun, kayıp olsun, hastalık olsun ta nerelerden hiç beklemediğim insanlar destek olmak için kalktı geldi. Tlf num susmadı.
Zamanında ben de onların yanında olduğum gibi , yanımda oldular.

Bu dünya şöyle bir dünya, ne ekersen onu biçersin.

Yalnızlık insanı güçlendirir , yalnız olan buna inanmak ister. Ama buna inanan insanın kendine hayrı yoksa insanlar onu yalnızlıkla yüzleştirir.

Yalnızsan düşün, sebebi sensindir.

Sağ olsun kimse yanımda olmayı tercih etmedi, pek önemsemedi. Hepsinin de kendince geçerli sebepleri vardır illaki.

Alışıyorum, artık aramıyorum zor günlerimde etrafımda birilerini.

Sağ olsun kimse yanımda olmayı tercih etmedi, pek önemsemedi. Hepsinin de kendince geçerli sebepleri vardır illaki.

Alışıyorum, artık aramıyorum zor günlerimde etrafımda birilerini.

Zorda mısın kevaşe? Dillendirdiğini bilebilirim, biriktirdiğini değil. Akşam telefonumu bekle.

Hiç dostunuz yoktur yada dost kavramının algısını algılayamamıştırsınız.

Cok zor Zamanlar geçirdim yanımda kimse yoktu
Herkes sırtını döndü

İyi günlerimde yanımda olanlar zor günlerimde yoktu. Lakin iyi günlerde görmediklerim ve bilmediklerim de zor günlerimde yanımda oldu. Heyhat!

Etrafında iyi günün dostu diyebilecek insanlar vardır, içine atar.

Yıkıldığınız an hele de siz o kişinin zor zamanında yanindaysaniz koyar sizs

Buda demek ki , ailenden başkası yalan ..

Ya gerçekten seveniniz yoktur ya da çevrenize zor durumda olduğunu söylemeyen ketum birisinizdir. Ben 2. olmayı seçtim 15'li yaşlarımdan itibaren. Geriye dönüp bir seçim hakkım daha olsaydı 2. yolu seçmezdim.

Derdi kederi paylaşmayınca, mutluluğu paylaşmanın da bir anlamı kalmıyor...​

Geri