Birileri derken..Genelde erkeklerin kadınlara yaptığı art niyetli iyimserlikler taşıyan hallerdir nadirde olsa madur durumda olan bir erkeği koruma içgüdüsü oluşabilir ama hiç bir erkek tercih etmez mağdur bir kadını mağdur bir erkeğe ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar olumsuz bir insansın her düşünce de bir fesatlık olmak zorunda değil. Bu konu içeriğine yaptığım yorum olsun.
Bu da başlığa : İyiliğin en güzel halidir. Tabi bazılarını bunu abartıp hava basmak için kullanıyor. En güzel iyilik gizli yapılandır .
Sırf adını duyurmak için yapıyorsan da öyle iyilik olmaz olsun.
Evsiz bir çocuga, fakir bir aileye, hatta ve hatta maddi olmak zorun da bile değil,
sadece sevgiye aç olan insanlara , umudunu kaybedip hayatı kendine zindan edenlere duygusal yardım bile bunun içindedir.
Not: Kol kanat gelmek değil, germek.
Sen anlamadın ice hanım zor durumda olan bir kıza art niyetle yardım edenler oluyor istisnalar hariç olayı çözememiş sen illa herşeyi açık bir şekilde mi anlatayım Anla işte
Evet o anlamda okunur senin bunu genel anlaman için bir sebep yok fakir fukaradan bahsetmiyorum anladın
Arkadaşım, eğer kelime anlamına bakar isen 'kol kanat germek' deyimi : yardım etmek, sahip çıkmak, bir kişiyi koruyuculuğu altına almaktır.
Senin yazdıkların yorum olarak eklenebilir şayet, bu yaptığın tanım tamamen fesatlığa giriyor :d
Demek ki senin aklına hemen bu geliyor. Bana göre kol kanat germek demek yardım etmek , korumaktır.
Sorun yaptığın yorumda değil aklına gelen düşüncede demek istiyorum .
Neyse herkesin fikri kendine :d