Ziyaretçilerini hayran bırakan Libo

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tatil ve Seyahat Rehberi
Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü
1
undefined
Foto: DepoPhotos

Çin'in Miao Özerk bölgesindeki Guangxi vilayeti sınırları içinde yer alan Libo, doğasıyla ziyaretçilerini hayran bırakıyor.
2
undefined

Dağları, ormanları, mağaraları, göl ve şelaleleriyle ünlü bölge, UNESCO Dünya Mirası listesinde de yer alıyor.
3
undefined

Doğal koruma alanı ilan edilen bölgede, Shuichun Nehri Kanyonu, Lijiang Nehri, Daqikong ve Xiaoqikong manzara alanları bulunuyor.
4
undefined

5
undefined

6
undefined

7
undefined

8
undefined

9
undefined

10
undefined

11
undefined

Alinti

@Sanem hanım şimdi karantina günlerinde bırak gezmeyi bir yerlere gitmeyi sokakta bile gezemezken bu konular çok can yakıcı oluyor :)

Gezemesekte en en azindan fotolara bakip hayal kurariz bizde :)

gezmesekte görmesekte o libo bizim köyümüzdürr
ama özellikle norveç ile ilgili yerler paylaşabilirsen çok ama çok sıkı bir takipçisi olurum konuların :)

Sn. Hanımefendi bu konuları açarak ne amaçlıyor bilmiyorum ama forumdaşlarımın pişko locisi zaten bozuk bir de bu tarz paylaşımlar daha da üzücü olabiliyor lütfen internetteki hamlelerimize dikkat edelim.​

Sn. Hanımefendi bu konuları açarak ne amaçlıyor bilmiyorum ama forumdaşlarımın pişko locisi zaten bozuk bir de bu tarz paylaşımlar daha da üzücü olabiliyor lütfen internetteki hamlelerimize dikkat edelim.​

Aslinda milletin piscolocisi duzelsin icleri acilsin biraz karamsar havadan uzaklassinlar diye bu tur konular acmaya calisiyorum yanlis mi dusundum ki acabasi :)

Geri