Ziya Ülgen, enişte'nin serveti...

Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
Ziya Ülgen, enişte'nin serveti...

Kılıçdarolunun elindeki belgelere ve Banka dekontlarına göre
15 Aralık 2011’de Ziya İlgen, enişte, (Erdoğanın eniştesi) Man adasındaki 5 TL.sermayesi ve bir kişilik yönetim kurulu olan Bellway Şirketi’ne 2.5 milyon dolar para gönderiyor, 26 Aralık 2011’de Ziya İlgen yine bu şirkete 1 milyon 250 bin dolar para gönderiyor.

Erdoğan, iddia edildiği gibi yurtdışına para transferi olmadığını ancak şirket satışları nedeniyle bahsi geçen aile üyelerine para geldiğini söyledi.

**

Her ne şekilde olursa olsun ister giden para olsun, ister gelen para olsun, ortada böyle bir paranın olduğu Erdoğan tarafından teyit edilmiş ve kesinleşmiştir.

Bu Ziya Ülgen, enişte bey emekli öğretmen. Bir öğretmenin evi arabası olur ama 3 milyon 750 bin doları olan emekli öğretmeni ben hayatımda duymadım. Bu Ziya Ülgen’in yıldızı o kadar parladı ki, Sayın Cumhurbaşkanının sayesinde Kalyon İnşaat diye, bir şirket var. AKP’nin kuruluşunda bu şirket, varını yoğunu bastı ve Erdoğan iktidara geldikten sonra, İstanbul’un en umulmaz yerlerinde işleri bunlar almaya başladılar. Bu şirket bugün 3. Havalimanı inşaatının ortağı. Ziya Ülgen ise Kalyon İnşaatın önce ortağı oldu. Tezgah bu şekilde yürüyor, insanlar bu şekilde soyuluyor.

Geri