Ziya Makaracı kimdir

Konu sahibi son olarak 4372 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce yazdım real olarak neler yapıyorum onları yazalım bakalım , öncelikle diğer bahsetiklerim aksine şunları belirtmek istiyorum sizlere.
Pc
Ps

oynamayı seviyorum arada yan komşunun çocukları gelir dır,dır ,dır başımın etini yerler genelde ben kazanırım çünkü ev benimdir beni yenen kişi benle oyun oynamayaz onlarda bunun bilincindeler.

Gitar çalıyorum arada sırada bir ara bir yarışmaya giriyordum bu xfactor ama o gün çok kötü hasta oldum katılamadım ama emin olun başara bilirdim en azındna iki tur giderdim.

başka nelerden söylesem ki anlamadım ama böyle işte bu arada kitap okuyorum arada ama genel olarak türk islam yazarlarını dikaktimi çekiyor ve tarih kitaplarını okuyorum.
neden diye sorarsanız ben farklı yazarlardan farklı kültür ve dinleri ile birşeyler duymak istemiyorum ve bazı yazılarından rahatsız oluyorum müslüman olduğum için

Allaha tanrı denmesi beni sinir ediyor hocamıza sordum bu durumu 99 dan başka yok evladım dedi o gün bugündür sevmem o tür yazarları.

Öncelikle foruma hoş geldin :)

Tanrı genelde yabancılarda kullanılır tutupta bizim memlekette Tanrı diyen varsa bende sevmem Allah demek varken :)

Bu arada onuda açıklayayım.
.
Buna göre "tanrı" kelimesi "Allah" lafzının yerini tutmaz. Ancak kişi isterse Allah'ı niyet ederek, bir yaratıcıyı kasdederek, İlah ya da Tanrı diyebilir.

Memnun oldum tekrardan Ziya :)

Öncelikle foruma hoş geldin :)

Tanrı genelde yabancılarda kullanılır tutupta bizim memlekette Tanrı diyen varsa bende sevmem Allah demek varken :)

Bu arada onuda açıklayayım.
.
Buna göre "tanrı" kelimesi "Allah" lafzının yerini tutmaz. Ancak kişi isterse Allah'ı niyet ederek, bir yaratıcıyı kasdederek, İlah ya da Tanrı diyebilir.

Memnun oldum tekrardan Ziya :)

bende memnun oldum abi şu avatarını değiş :D

Bu kadar yeterli herşey gönlünüzce olsun çocuğuz diye bir küfür yemediğimiz kaldı. iki gün gerçekten güzel şeyler yaşadım burada hoşca kalın.

Ne güzel anlatmıssın kendini bi ara gel beraber gitar calalim hem ben soylerimde :)

Bazen kırıcı ve üzücü olanlar var ama onlari takmamasi lazim onlardan her yerde var hayatın gercegi onlarda :)

Çocuğa yok 99'lu değilsin bilmem ne derseniz gider tabii, ya bırakın ister 15 yaşında olsun ister 9 yaşında olsun çocuk burada mutlu değilmi sizlerle olmaktan keyif almıyormu bu ufak şeyler için arkadaşımızı üzmeye değermi ziyacım sen gel boşver :)

Bende ilk nete basladigimda 13 tüm ne olmus yani bak yıkılmadım ayaktayım ziya ablanı örnek al :p

Bencede ziya aldirma. forum halki olarak her gelene bu yapiliyor. eglenmene bak sen:)

Çocuk benle konuşmaktan son derece zevk alıyordu, bilmediklerinide anlatıyordum kendisine yaş bence bu noktada hiç önemli değil yaşı tutmasa bile idare edin hani hep dersiniz ya büyüğünle düzgün konuş laflarını artık büyüklüğünüzü gösterin.. hala içimizde çocuk kalmış büyükler var ya böyle kalmayı bir mazeret zannediyorlar yada gerçekten öyleler, ziya başkan gel la sana daha Pentagonu hacklemeyi öğreticem :D

Kıskanıyordum Ziya beni de anlamaya çalış. Aylarca emek vermişim burda bir canım lafı duymamışım ama sen geldikten 10 dakika sonra kaptın hemen tatlımı, canımı .s .s
Elimde değil napayım.
İstemeden de olsa üzdüysem seni affet beni kardeşim.
N'olur dön Ziya ben bu vicdan azabıyla yaşayamam .s .s .s

Cokmu ufakti ki kiyamam :T:

Olabilir yani ben 9 yaşında katılmıştım bir foruma, benim o zamanki yaşıma göre gayet olgun bi çocuk büyüklerine saygılı ve sevimli.. nolacak yani orada 15 yazıyorsa dünyanın sonumu neleri takıntı edipte milleti soğutuyoruz :S

Bu forumda alinganliga kùslùge cekip Gitmeye yer yok.asdgfjgkgh

Bu forumda alinganliga kùslùge cekip Gitmeye yer yok.asdgfjgkgh

Keşke öyle olsa abla Keşke Benim gibi bir an çekip gider geri gelir bunu herkes yapmıştır hayatında bari çocuk gelince gönlünü alak ya birde hala 15 olduğuna inanmıyorum diyorlar yahu yorumlardan anlaşılmıyormu zaten hıı ? idare edin gayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri