Zıt kutuplar birbirini neden çeker?

• Kullanıcı Emare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Zıt kutuplar birbirini neden çeker?

İnsan oğlu meraklarıyla yaşıyor, yapamadığı ve ulaşamadığı farklı şeyleri genelde ulaşıp ögrenmek istiyor.
2 farklı yaşama ait insanlarda birbirlerini merak ediyor ve ögrenmek istiyor bu yüzden birbirlerine yaklaşıyorlar fakat hiç bir zaman uzun zaman bir yerde beraber yaşayamazlar ortak kararları zordur. bla bla özel vakalar hariç :)

istisnai olarak çeker sağlıklı olmaz zaten
bence ortak noktalı bi dialog ilişki daha güzel ve anlamlı olur

Mıknatıstan yola çıkarsak,

mıknatısın etki ettiği cisimlerin içinde kuzey ve güney kutuplar vardır. Bu kutuplar normalde cismin içerisinde karışık ve düzensiz olarak bulunurlar. Fakat mıknatısı bu cisme yaklaştırdığımız zaman, cisim manyetik alana gireceği için, içerisindeki bu kuzey ve güney kutuplar, tek bir yöne doğru hareket ederek cismin manyetikliğine katkıda bulunurlar. Bu manyetikleşme sonucu elektron kuramı, aynı kutupları kabul eder ve yük bırakır. Bunun sonucu olarak karşı karşıya gelen aynı kutuplar birbirini iter. Fakat karşı karşıya gelen farklı kutuplar yük bırakma işlemi olmayacağı için birbirini çeker.

Fakat insanlar neden zıt karakterini çeker, o hala çözülebilmiş değil.

Waterlelie dediği gibi eksikler tamamlanıyor sanırım .

Eğer dünya görüşü anlamında çok büyük bir zıtlık yoksa, farklı insanların -bu sadece arkadaşlık da olabilir- birlikteliklerinin daha güzel olduğunu gördüm. Sanırım, insan kendini tamamlanmış hissediyor. Daha eğlenceli hale getiriyor aradaki farklılıklar ilişkiyi. Sanırım, bu yüzden çekiyor farklı insanlar birbirlerini.

Bu aslında bırbırınde bulunan eksık parcanın dıger ınsanda tamamlanmasından kayaklanıyor ,

Siyah deyince aklınıza beyazın gelmesi gibi
bazı zıtlıklar birbirinin bütünüdür

İnsan her daim kendinde olmayana sahip olmak ister kendinde olandan istemez .

Büyük asklar kavgayla baslar misali

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Once ceker sonra cekilmez hale gelir

Çekmiyor ben **Spam/Adversiting** histerik insanları sevmiyorum.

Geri