Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
ziraat bankası müşteri hizmetleri , ziraat bankası müşteri hizmetlerine bağlanma , ziraat bankası müşteri hizmetlerine direk bağlanma , ziraat bankası müşteri hizmetlerine direk bağlanmak istiyorum , ziraat bankası müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim , ziraat bankası müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanabilirim , ziraat bankası müşteri hizmetlerine direk bağlanma nasıl olur

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri'ne direk bağlanmak istiyorsanız;

4440000 tuşladıktan sonra sırasıyla TC Kimlik Numaranızı girin ardından 2 ve 1 rakamlarını tuşlayın. Sonrasında Kredi Kartı şifrenizi girin ve 0 'ı tuşlayın.​

Telefonda beklemek yerine bankanın sitesinden canlı yardım almak daha mantıklı bence.

Ziraat Bankası Müşteri temsilcisine bağlanmak için 4440000 , Beklemeden Müşteri temsilcisine bağlanmak için sırasıyla TC Kimlik Numaranızı giriniz – 2 – 1 – Kredi kartı şifrenizi giriniz – 0 Tuşlayınız.​

Telefonda beklemek yerine bankanın sitesinden canlı yardım almak daha mantıklı bence.
onlar da şubeye yönlendirio
669f14e99dd067429a391cb2a44b1a3c.jpg

26673eaf4dbec1139cd6ea68185845cb.jpg

dönerci kedi

120bine 155bin ödeyeceksin ..
Yüzde 25 ten daha fazla ..
hemde 5 yıl ..
5 yıl Yüzde 25 faiz ödemesi için yeterince uzun değil bence ..

5 yıl ayda 2600 TL ödeyerek alacağın ev
120binliralık ..

bilmiyorum ..
gözüme hoş görünmedi

120bine 155bin ödeyeceksin ..
Yüzde 25 ten daha fazla ..
hemde 5 yıl ..
5 yıl Yüzde 25 faiz ödemesi için yeterince uzun değil bence ..

5 yıl ayda 2600 TL ödeyerek alacağın ev
120binliralık ..

bilmiyorum ..
gözüme hoş görünmedi
hayır o evin fiyatı değil çekeceğim kredi miktarı ev 150 ...bana iyi geldi varsa daha iyi bi öneriniz bekliorum

dönerci kedi

Geri