Zinedine zidane

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Top kontrol ustası,maestro,kariyerini kafayla sonlandıran büyük usta. Şimdi Real Madrid teknik direktörü oldu.

Veliahtı oğuzhan özyakup :p

Gerçekten çok yetenekli harikalar yaratan bir oyuncuydu umarım aynı başarıyı t.direktör olarakta gösterir.
materazzi'ye attığı kafa geldi bir de aklıma :asd:

Dünyanın en iyi futbolcusu, dünyanın en iyi takımının hocası oldu.

matterazinin

- akşam kızkardeşinleydim

cümlesine sinirlenip kafa atan futbolcu o kafa olayından sonra kariyerinin son maçıydı zaten , kumpas girişimi olduğu teorileride basına sızmıştı

Mühendislik Fakültesini bitirdikten sonra üzerine Fen-Edebiyat Ana bilim dalında Yüksek Lisans yapan, ölçüm biçim konularında uzman olan, üç dört işi aynı anda yapabilecek kapasiteye sahip yaşayan futbol efsanesidir.

bu şarkı en sevdiklerim arasındadır.

[YOUTUBE]watch?v=nrOLGifnMJk[/YOUTUBE]

bi tek bana mı yöresel bi deyim gibi geliyo adı acabası dediğim xd

Ben Zinedine Zidane izleyerek büyüdüm. Benim gözümde Zidane hep bir idol olmuştur. Futbolun en iyisi kim diye sorsalar tereddütsüz cevabım Zidane olur.

Eski forumda kullandığım nickim de Zidane'di. Mazi canlandı yine aklımda acaba tekrar Zidane mi olsam :)

Başarılı olmasını istiyorum ve inaniyorum.

Ceza sahası dışından attığı vole gol ve materazziye attığı kafayla aktif futbolculuk hayatını sonlandıran yaşayan efsanedir gözümde..
Umarım madridte istediğini yapar..

tek kişilik takım
efsane kadronun efsanelerinden

"Bana Zidane'ı ve 10 tane tahta parçasını verin sizi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapayım."

-Sir Alex Ferguson

Kafa attigi an futbolun unutulmazlari arasindadir

Kendisi hicbir zaman dunyanin en iyi futbolcusu olmamistir. Cok buyuk yetenektir, harika bir futbolcudur, ama dunyanin en iyi futbolcusu demek sanirim epey abarti olur. Seversin hos gelir ayri, gecenlerde Andres İniesta ile karsilastiriliyordu. Bana kalirsa İniesta kendisinden daha iyi topcudur. Gecmis hep gozumuze iyi gelir maalesef. Ha bana kalirsa iniesta gelmis gecmis en iyi kadroda ortasahanin gobeginde yer alir zaten.

Efsane ya bir maçını izliyordum havadan uzağına gelen topu fiziğe aykırı bir şekilde kontrol etti evde ayakda alkışladım real madridi sevmem ama zidane ın başarılı olmasını isterim

Futbol izlemeyi sevdiren efsane isimlerden biridir ayrıca Fenerbahçe için Mourinho'dan sonra düşünülen teknik isim olduğu iddia ediliyor.

yaşayan efsanelerdendir
eğer fenere imza atarsa bütün o vizyonu kalitesi gözümde sıfır olur :)

Geri