Zina ettiğin kadının kocasından helallik istemek!

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi senin uyku zamanın gelmiş. espriyi anlamadın, sen yapmazdın böyle şeyler. bugün yorulmuşsun sen belli, zaten geç de oldu. buradan herkese "iyi gecelerleşme" çağrısı yapıyorum

sabah sokak köpekli konularda buluşalım doktor... melo sen de gel
ben hoca da şaka yapıyo sandım, herkes ciddi olacaksa ne işimiz var burada ya... köpekli konulardan da biraz korkuyorum lari, köpeklerden de korkuyorum bazen. napıcaz böyle biz, hangi konuya gitsek bi hüsran, acı, keder. en iyisi marifetli eller yarışması açılmalı ve sabaha kadar yemek tartışmalıyız. :/ en azından acun'un programları gibi hipnoz oluyoruz orada sjhh.

Beni kilicdar savunmak zorunda bırakmayacak kadar espri yapacaksınız. İşim gücüm yok mu benim başka.

Sonra yok sen bunadın yok geç oldu yat istersen.. olur mu la böyle bişi. Tamam. Sakinim.

ben hoca da şaka yapıyo sandım, herkes ciddi olacaksa ne işimiz var burada ya... köpekli konulardan da biraz korkuyorum lari, köpeklerden de korkuyorum bazen. napıcaz böyle biz, hangi konuya gitsek bi hüsran, acı, keder. en iyisi marifetli eller yarışması açılmalı ve sabaha kadar yemek tartışmalıyız. :/ en azından acun'un programları gibi hipnoz oluyoruz orada sjhh.
ben de ilk şaka yapıyor sandım, baktım şaka değil gibi geldi, doktor bu tongaya düşmezdi normal şartlarda... marifetli eller, köpekli konulardan daha fazla entrika içeriyor, o yarışmadan da ben korkuyorum... bana 4 oy vermişlerdi melo... kıymetim bilinmiyor bu forumda...

ben de ilk şaka yapıyor sandım, baktım şaka değil gibi geldi, doktor bu tongaya düşmezdi normal şartlarda... marifetli eller, köpekli konulardan daha fazla entrika içeriyor, o yarışmadan da ben korkuyorum... bana 4 oy vermişlerdi melo... kıymetim bilinmiyor bu forumda...
ben olsam optimumun çatısında sigara içmek zorunda kalmasını hanımına atması gibi, yorumları hanım yapmış derdim... umarım bi gün hanımım olur da her şeyi üzerine atarım, beyim de olur. kılışdar bu foruma gelse adamın umudu 5 kat artacak, kalpten gider. korkma lari, o yarışmanın püf noktası yakın çevreyle aynı anda yarışmaya girmemek. 4 oy ayıp etmişler, bence marifetli eller ramazan özel-ÇOK İYİ FİKİR- yapsak sen kazanırsın. menülerin çok iyi sjhhs.

@Larien hayatım tonga yonga meselesi diil bu. Espri de olsa olmaz orada o. Helalesme siyasetini tartışırsin. Aptalca bişey zaten. Benimle kim helallesecek misal. Ama Arap bedevi çarpık inanç sistemleri altına o adamin adı sırf sloganı benziyor diye yazılmaz. Benim komedi anlayışım bu değil.

zina yapmayi plitikaya nasil bagladiniz anlamdimki
zina yapilan o saatler güzel oluyor ama sonrasi kocasiyla nasil bir güzellik olur orasini bilemem

Arkadaşlar biraz sakin olalım, kötü niyetle yazılmamış yorum farklı anlaşılıp kalp kırmaya dönüştü…

İlgili mesajları sildim haberiniz olsun arkadaşlar, gelin helalleşek :D

@Melodram @climax

Peki helallik isteyen adam da evliyse, kadın gidip o adamın karısından helallik istese. “Kocanla rüya gibi bir gece yaşadık helal et” derse kadın da cennetlik mi yoksa kadınlar bu durumdan muaf mı tutuluyor?

ulan milyonları peşinden sürükleyen dine bak, swingi meşru kılmanın yolunu bulmuş helallik isteyerek.
Swing partisi bitince bayram namazlarında cami çıkışında bayramlaşmak gibi adamlar kapıya dizilip sırayla helallik istenebilir o zaman.

harika.
hemen evlenip twitter’ dan “gizliliğe önem veren çift” hesaplarını takip etmeye başlıyım.

Bu tarz amaci belli igrenc konulari karikateist sayfalarindan paylasabilirsiniz.

Mubarek ramazan ayinda islam dinini esas alarak bu sekilde sosyal masturbasyon yapmanin manasi yok. Cok assagilikca ve şerefsizce bir davranis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri