Zina ettiğin kadının kocasından helallik istemek!

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir adam, evli bir kadınla zina yaparsa, evli kadının kocasından da helallik alırsa günahı affolunur.
Zinayı yapan adamın, zina ettigi kadının kocasına zinayı gizleyerek,
"Bana tüm haklarını helal et " demesi yeter, karısıyla zina ettiginden ise bahsetmez.

Bu affolma işi sadece bizim ümmete caizdir.

Halbuki bizden önceki gecmis ümmetlerde sucunu da belirtmesi gerekirdi.

Mahmut Ustaosmanoglu,
Cubbeli Ahmet...
Ruhul Furkan Tefsiri
2.Cilt S.246.

Olum bak git.

En tiksindigim konular.

Bekarken bu durumlari dusunup aci ceken biriyim zaten.

Nerden girdim konuya anasini avradini ya

Bu ne lan şark kurnazlığı gibi, zinayı bahsetmeden helallik isticen, adam helal ederse cennete…

Hasstır oradan, la bu bildiğin zinaya teşvik, birde yaptığı pisliğe kılıf uydurma.

- selami hakkını helal et kardeşim.
- hellal olsun abi de hayırdır?
- yok bişi, içimden geldi.
- ölücen mi yoksa. Bak bilmediğim bir hastalığın falan mı var?
- yok birader ne alaka.
- intihar mı edicen abi yoksa bak dooru söyle!
- ya yok..
- ne peki böyle durduk yere?
- şeey..
-ney? Delirtme adamı abi.
- karşim neyse ne. Ben aldım helaliğimi. Öptüm bay gömdüm say..

Hay nıçam böyle helalliğe. İnancın da cılkını çıkarttınız uçkurunuz uğruna.

Millet nöt kılı, nok mok yemeye başladı. Bu pahalılık insanların ihtiyaçlarını da değiştirmiş.

İroni yaptı bence sakin yahu karşında Bi hatun var hocam valla fenasınız bazen

Hemcinsime laf söyletmem :X

Hayır abi. Kilicdar ile bu olayın ne alakası var. Nasıl akla geldi. Bunu bana açıklayacaksiniz. İroni falan anlamam ben. Hadi açıkla

climax tam militan kıvamına gelmiş. akp'liler kalmayınca muhaliflerle mücadele ediyor. asla boşluk bırakmıyor comandante.

Hayır abi. Kilicdar ile bu olayın ne alakası var. Nasıl akla geldi. Bunu bana açıklayacaksiniz. İroni falan anlamam ben. Hadi açıkla
Ya kız kk ya oy verin diye çabalıyor bir derdi yok sevdiği için onun adıyla bir yorum yaptı.

Ayh çok gerdiniz beni yüzüm kırışacak yatıyorum ben kız kötü bişey demedi lan falan dedin şuan kötü hissettirdin sanki CHP parti binasını bastı buraya girmeden önce boğa çişi mi içiyorsunuz anlamadım ki.
Üzmeyin kızı hadi iyi geceler :X

Ne alakası var kilicdarla olayın. Ne demek istiyorsun sen? Yukarıdaki aptal saçma tefsirle veya Cübbeli ahmetle ne bağlantısını kurdun? Zina diyince niye kilicdar geliyor aklına. Ne lan senin derdin. Kolay mı bu kadar. Konuş
kılışdar bile bu kadar helalleşmedi diye... tövbe haşa ne zinası. lütfen yanlış yerlere çekmeyin arkadaşlar. adam karısıyla efendi gibi baklava açıyor, sarma sarıyor. mimlemesinler adamı benim yüzümden şrfszler. konu kilit.

serçe ya gdghf :D chp kadın kolları gibi dalmış... tşk.

abi senin uyku zamanın gelmiş. espriyi anlamadın, sen yapmazdın böyle şeyler. bugün yorulmuşsun sen belli, zaten geç de oldu. buradan herkese "iyi gecelerleşme" çağrısı yapıyorum

sabah sokak köpekli konularda buluşalım doktor... melo sen de gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri