Zihin okumak ister miydiniz?

Konu sahibi son olarak 4136 gün önce görüldü

Zihin okumak ister miydiniz?

• Evet

Kullanılan: 11 61.1%
  • Hayır

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diger

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Şuan bilim dünyasında tartışılan konular arasında, teknolojinin mevcut noktalarından birisi de, bir zaman sonra zihin okumanın mümkün olacağı yönünde. Peki siz böyle bir imkana sahip olmak ister miydiniz?

Dostu arkadaşı geçtim iyi sıfat diye bişey kalmaz dünyada. Herkes düşman olur : ))
İstemem.
At ile arpayı dövüştürmeye gerek yok.

Kendi zihnimin gerçeklikleri varken, başkasının ki bilmeme gerek yok.

Kafayı yeme sebebi olsa gerek insan kendi düşünceleriyle baş edemiyorki...

acılan konulara bak dostum sen fazla heroes ızledın herelde :D

Namümkün bir şey değil bu yalnız. Uçmalı kaçmalı doğaüstü bir varlık olmaya gerek yok.

Aman kalsın istemem. İnsanın kendisine bile ağır geldiği şu zamanda bir ağırlık daha kaldıramam.

Evet ..bir yandan duyacaklarim da üzebilir hassas biri olarakta zor aslinda ama :/ yinede isterdim sankim..

patronumun onun hakkındaki komplo teorilerimi farkedip farketmediğini bilsem fena olmazdı :D

Fena şeyler olur :u3: şöyle bi düşündüm de bi :prsk:

Ama hiç bi zihin buna hazir ve dayanabilir değildir. Evet harika bi donanima sahibiz ama bi yerde hepimizin içi fesat. Neler olmuyor o zihinde...

okumak mı denir bilmem ama içime içime doğuyor, ardından söze döküyor karşımdaki ya da yapıveriyor içime doğanı.

Aklıma Mel Gibson'ın Kadınlar Ne ister filmi geldi..Ne şahaneydi..İsterdim tabi.

Eve gidince tekrar izleyim şunu :D

Geri