Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklından bile geçirme 1 kg zeytinli boğaça 99 tl olur tanesiHiç sevmiyorum ben. Ne yapacaklardı? Bir kilo zeytin mi koyacaklardı? sklksk
3.000 tl emekli maaşım bana yetiyor diyen dayılar gibisin şuanHiç sevmiyorum ben. Ne yapacaklardı? Bir kilo zeytin mi koyacaklardı? sklksk
Ne bu şimdi?yeni yıl bitmeden son lafımı sokayım gibiyabani bazen interneti yeni bağlatmış gibi davranıyorsun..
ama yani sen de.. demyim demiyim diyorum dedirtiyorsun..Ne bu şimdi?yeni yıl bitmeden son lafımı sokayım gibi
Son bi günüm kaldı 2023’te çok farklı biri olarak döneceğim..az sabretama yani sen de.. demyim demiyim diyorum dedirtiyorsun..
heyecanla bekliyorum<3Son bi günüm kaldı 2023’te çok farklı biri olarak döneceğim..az sabret
Alışman lazım 7 sene oldu..konuyu yabani'nin açtığını görünce daha girmeden bu tarz bir görselle karşılaşacağımı tahmin etmiştim...
şaşırtmıyordu.
Beni aktif kullanıma döndürmek için yapılmış en iyi deneme… bana yürümek….@Otantik Varoluş'cum yapmazsa yemem.D
Emekliye mi ayrıldın niye?Beni aktif kullanıma döndürmek için yapılmış en iyi deneme… bana yürümek….
Deneyin bakalım, hep ben mi yürüyeceğim birilerine……