zeytin kas yaparmı?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Özellikle zeytin yağının kas ağrılarını tedavi ettiği tamamen bir gerçektir. günde 6 7 tane yenilen zeytin, kasların daha fazla güçlenmesine etki etmekle beraber. idman sonrası oluşan kas ağrılarının çözümünde en etkili besin kaynağıdır. Bu sebepten zeytin tüketimini sürekli olarak yapmalısınız.

yaparmı bilmem ama 4 mü 5 mi zeytin 1 yumurta kadar etkili miymiş neymiş öyle bişey duymuştum. pek inanasım gelmedi ama belirtiyim bilen varsa daha açıklayıcı yazar.

Sabah kahvaltıda zeytini yerken 30 dakika önceden suya koyulması şarttır. bu sayede tuzunu suya bırakacaktır

olm o zamanda ya mazot yada beden yorgunluğu şey oluyo aynı hesaba geliyo ama sen fikirlerini paylaş dayak yemicem bişey olsun :)

Ohooo sende ne emmeye geliyorsun nede mucuk mucuk :)

Kardeşim adresini yaz sana 1 kilo zeytin gönderim ben aman bedenin yorulmasın aman aman sakın kalkma sakın :)

Ohooo sende ne emmeye geliyorsun nede mucuk mucuk :)

Kardeşim adresini yaz sana 1 kilo zeytin gönderim ben aman bedenin yorulmasın aman aman sakın kalkma sakın :)

olm o kadar gömülecek şey varken niye ben hedef benmiyim :D eccük cömert ol tenekeyle yolla doğuştan üşengecim bakma zeytin yediğime

Yıllardır yiyoruz ama kayda değer bir kas gelişimi görmedim kendimde.

Geri