Zeynep Kimdir?

Konu sahibi son olarak 439 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Rabia Zeynep Gümüşhane Üniversitesi de okudum 24 yaşındayım .Atanamamış bir öğretmenim:(

Kendi kuralları ve prensipleri olan bir insanım. Mesela toplumun kabullendiği bir durumu ben kendı hayatımda kabullenmeyebılırım ve asla mıllet uyguluyor dıye aynı durumu hayatımda var etmem.

Kimi zaman güler yüzlü tatlı kimi zaman çok uç noktalarda hırçın sinirli olabilen biriyim
uyumlu bır ınsanım fıkır paylaşmayı severım yalnıs sabit fikirli oldugum bir konuda kimse kolay kolay fikrimden caydıramaz
kimi çok masum kimide çok ukala bulur beni. Yani nasıl bakarlarsa öyle görüyorlar
ukala değilim sadece gerçekleri söylemeyi severim açık sözlüyüm haksızlık ve mantıksızlık beni çok sinirlendirir.

Forumbahane yi @Bahar sayesinde tanıdım .Birden Kendimi Burda Buldum.Hadi Hayırlısı...

:hi::hi:

MiSs hakkaten miss gibi bir tanışma olmuş sana üniversite hayatında başarılar dilerim zeynep kolay gelsin dediğin gibi insan karşısındakini nasıl görmek
istiyorsa aynen öyle görüyor

ukala değilim sadece gerçekleri söylemeyi severim açık sözlüyüm haksızlık ve mantıksızlık beni çok sinirlendirir

ÇOK GÜZEL BU CÜMLENİ TUTTUM :p gerçekleri söyleyene ukala denmezmiş :) paylaşım için teşekkürler :)

seni tanımak güzeldi.aynı yaştayız bu arada

yılda 2 kere :D yani kalırsan dersleri gelemezsin tabi :p

kimi zaman güler yüzlü tatlı kimi zaman çok uç noktalarda hırçın sinirli olabilen biriyim

uyumlu bır ınsanım fıkır paylaşmayı severım yalnıs sabit fikirli oldugum bir konuda kimse kolay kolay fikrimden caydıramaz

kimi çok masum kimide çok ukala bulur beni. Yani nasıl bakarlarsa öyle görüyorlar

ukala değilim sadece gerçekleri söylemeyi severim açık sözlüyüm haksızlık ve mantıksızlık beni çok sinirlendirir

bu bölümü hoşuma gitti dedigin gibiysen birbirimize benziyoruz
aramıza hoşgeldin (:

2 yil olmus foruma geleli 21,5 oldum hala bute kaliyorum..Ama hala ayniym degismedim:)

buçuklardan gidiyorsun yaş konusunda.2 yılda çok şey değişmiştir hayatında.

Narin benim canlarımın canıdır, Samsun zaafımın has zincirlerinden.

Okul bitti Kpss derdi başladı.
Yıllar ne çabuk geçmiş ilk üye olduğum gün geldi aklıma.
Yaşlanıyorum galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri