Zeynep Kaçar Kimdir?

Konu sahibi son olarak 928 gün önce görüldü
Zeynep Kaçar Kimdir?

Ekranların sevilen ve sempatik yüzlerinden birisi olan, oldukça eski bir oyunculuk geçmişine sahip olmasına karşın yalnızca dahil olduğu projeler ile hatırlanan ve ekranlardan mümkün olduğunca uzak kalan Zeynep Kaçar, 1972 tarihinde Lüleburgaz’da dünyaya gelmiştir. Eğitiminin bir bölümünü burada alan ve üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Zeynep Kaçar, İstanbul Üniversitesi Dramaturji ve Tiyatro eleştirmenliği üzerine eğitim almıştır.

Oyunculuk üzerine profesyonel anlamda ilk çalışmalarını 1995 tarihinde Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almaya başladığında yapan Kaçar, 1999 tarihinde üniversite eğitimini tamamlamış ve 2000’li yılların başında kurulan Tiyatro Boyalı Kuş’un kurucuları arasında yer almıştır.

2000’li yıllardan itibaren tiyatroda önemli çalışmalara imza atan Zeynep Kaçar, Darpany Academy’den aldığı davet ile Hindistan’a gitmiş ve çalışmalarına bir dönem burada devam etmiştir. 2007 yılından itibaren yer aldığı oyunların bazılarına baktığımızda Bu Bir Oyun Değil, Mekruh Kadınlar Mezarlığı, Krem Karamel ve Aşk, İhanet Yalnızlık gibi çalışmaları ön plana çıkmaktadır.

Dizi ve sinema kariyerine baktığımızda Denizciler Geliyor ile profesyonel dizi kariyerine adım atan Kaçar, Hepimiz Birimiz için, Gümüş, Ayrılsak da Beraberiz, Böyle mi Olacaktı, Çılgın Bediş ve Hanımın Çiftliği gibi projelerde kamera karşısına geçmiştir. Yer aldığı sinema filmleri arasında ise Babamı Arıyorum ve Zincirleme Film Tamlaması gibi farklı çalışmalar yer almaktadır.

Geri