Zeynep Ceylin Kimdir?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4830 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z.Ceylin; 1993 tarihte Tunceli Devlet Hastanesinde dünyaya gelmiş ve annesini doğum üzerine kaybetmiş bir kız.. Aslen samsun- Çarşambalı , ailenin tek çocuğu olup babasıyla yaşamaktadır. Hayatta tutunacağı tek dal güveneceği tek erkek babasıdır.Ve babası o kadar güçlü bir adam ki kızının en çaresiz en savunmasız dönemlerinde bir kahraman gibi koruyup kollayan bir adam.. bir baba.. bir anne.. ömrünü kızına adayan cesur bir adam. Ceylin ismi annesinin isteği üzerine konulmuş olup, zeynep ismi de babasının isteği üzerine konulmuştur. ( zeynep annesinin ismidir) İlk okul yıllarını Balıkesir`de , Ortaokulu yılları Kars`da, lise yıllarını da Erzincan `da geçirmiştir. Halen daha Erzincanda yaşamaktadır. Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olup derslerinde çok başarılıdır :P Aslında tek hayali polis akademisinde okumaktı fakat babasının itirazı üzerine hukuk fakültesi yazmak mecburiyetinde kalmıştır.. Küçük yaştan beri hayvanları aşırı düşkünlüğünden hayvanlara aşırı bir ilgisi olup evinde 8 balık 2 kedi ve 2 muhabbet kuşu beslemektedir :cici: En büyük tutkusu Basketbol oynamak ve keman çalmak . Babasıyla vakit geçirmekten büyük bir zevk almaktadır . her kız çocuğunun babaya düşkün olmasından ziyade ceylindeki baba hayranlığı apayrıdır.:o boş vakitlerinde küçük küçük hikayeler yazıp ilerde kitap çıkarmayı düşünmektedir:icon_cagara: Şansa inanmayıp her şeyin ALLAH ın bir nasibi olarak görmektedir. Son olarak hayatın sunduklarına bardağın dolu kısmından bakmayı tercih eden olumsuzluklara karşı güçlü bir yapıya sahip biri olarak kendini tanımlamaktadır..

Zeynep Ceylin seni tanımak ne güzel, hayatın şartlarında dimdik ayakta kalmışsın :)

Ve çok güzel bir bölümde okuyorsun

Yolun açık, kısmetin bol olsun canım

:cici::cici:

@Esc

Tebrik ederim, çok güzel bi ifade şekli olmuş, Allah sevdiklerinden bir kez daha ayırmasın...:)

Seni tanimak güzeldi Zeynep Ceylin. Rabbim Babanla bi ömür huzurlu bi hayat versin sana insallah.Ayrica ismini de cok begendim demeden gecmicem :cici:

Seni tanimak güzeldi Zeynep Ceylin. Rabbim Babanla bi ömür huzurlu bi hayat versin sana insallah.Ayrica ismini de cok begendim demeden gecmicem :cici:
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:cici: amin ecmain...

Güzel anlatmışsın kendini Esc, memnun oldum:)
Benimde babama çok ayrı bir düşkünlüğüm vardır,niyedir bilmiyorum ama:)
İnşallah bir ömür babacığınla mutlu yaşarsınız, her şey gönlünce olur:srl:

Oncelikle basin sagolsun cok uzucu anneni kaybetmen..sen buyuk basari gostererek ayakta durmayi babanin da destegiyle basarmissin.

Basketbol ve muzik gibi ortak ilgi alanlarimiz var. seni tanimak guzeldi. Yeniden hosgeldin.

Oncelikle basin sagolsun cok uzucu anneni kaybetmen..sen buyuk basari gostererek ayakta durmayi babanin da destegiyle basarmissin.

Basketbol ve muzik gibi ortak ilgi alanlarimiz var. seni tanimak guzeldi. Yeniden hosgeldin.

tşkler hoş bulduk. basket ve keman çalmak bir tutku benim için ufak yaşta başladım her ikisine de . sizinde imza gerçekten çok hoşmuş..:cici:

tşkler hoş bulduk. basket ve keman çalmak bir tutku benim için ufak yaşta başladım her ikisine de . sizinde imza gerçekten çok hoşmuş..:cici:

Tesekkur ederim kendi sözüm o begenmene sevindim :-)

Hakkında ne hayırlısıysa o olsun. Keyifle okudum .

Çarşambi Çarşambi döllerden para almi :D harbi çarşambalısın göbeeeegenden felan :)

Seni tanımak güzeldi hemso

Başın sagolsun..

Ne kadar yer gezmişsin sen öyle babanın işinden sebep mi bu kadar yer deiştirdin.. Ah şu babalar yokmu kızlarının neden polis olmalarını istemezki her kızın babası izin vermemiştir mutlaka :) Çok keyifle okudum bir ömür mutlu olurusn inşallah babanla

seni tanımış olduk.emeğine sağlık

Çarşambi Çarşambi döllerden para almi :D harbi çarşambalısın göbeeeegenden felan :)

Seni tanımak güzeldi hemso

çarşambiiiii çok özledim evet :D çok m.oldum hemşom ne kadar çok samsunlu oluvermiş burda benim dönemimde hiç yoktu valla:cici:

Başın sagolsun..

Ne kadar yer gezmişsin sen öyle babanın işinden sebep mi bu kadar yer deiştirdin.. Ah şu babalar yokmu kızlarının neden polis olmalarını istemezki her kızın babası izin vermemiştir mutlaka :) Çok keyifle okudum bir ömür mutlu olurusn inşallah babanla

evet babamın mesleğinden dolayı bi haylii yer değiştik olumsuzluklarının yanında güzel tarafları da var tabiki :cici: güzel dileklerin icin çok tşkler canım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri