ZeyMer

Konu sahibi son olarak 3174 gün önce görüldü
Ailece hepsinde biz herşeyi biliyoruz biz herşeyin doğrusunu yaparız halleri var. Koca götlü familyadan başka birşey değiller bana göre. Hepsine ayrı ayrı uyuz oluyorum,tilt oluyorum sonra hepsine birden dabıl tilt oluyorum.
Hava sıcak zaten,vıyır vıyır oluyoruz. Yakında klimayı da kapatır bunlar,elektrik faturasını görünce. Zaten soğuk su içemiyoruz,arıtma leş gibi kokuyor.4 yıldır temizletmediler.
Buz dolabının fişini takamıyoruz,elektrik faturası çok geliyor. Şöyle bir bakınca harbiden biz nasıl bir iş yerinde çalışıyoruz. Maşallah iyi dayanmışım.
Şuan itibariyle otobüslere zam gelmiş 2.30 tl olan akbil 2.60 olmuş.vay ben öleyim.
benim hemen şu para olayını çözüp aöf kaydımı yeniletmem lazım,başka türlü olmayacak.
yemin ederim ambale oldum :nee::nee::hıı::hıı:
Herşeyi bir çırpıda halletmeye çalışıyorum sürekli extra bir sıkıntı çıkıyor. yine de umudum var,yarınlar güzel olacak. ben en iyisi suyumu içip çokomeli yiyeyim.zaten tek yaptığım yemek.

Şaşırtıcı bir şekilde otobusun klimasi miss gibi acik vicik vicik olmadan is yerine gideceğim.Pazartesi trafiği de olmasa on numara olacaktı.. Kulagimda Leman Sam yeter ki sen üzülme,kendine dert etme varsin uzasin yollar sen askimdan vazgecme.. Sevgilim olmadan bu hafta nasıl geçecek hic bilmiyorum.. Daha şimdiden özlüyorum.Kazasız belasız gidip gelirsin insallah..
Pazar günü herkesin dinlenme günü benim ekstra yorulma günüm.
Bütün gun kardeşimin nişan bohçası ile ugrastik hediyeler hazırlandı.Allah utandirmasin inşallah..
Hayat akip gidiyor ama hep bir yanımız buruk kırık ve özlem dolu..
Ömür boyunca yeri dolmayacak kocaman bir boşluk..

Guzel sakin bir hafta olsun..

Yaş ilerleyince doğum günlerinin bir heyecanı kalmıyormuş.4 sene öncesine kadar doğum günüm yaklaşırken aileme çeşitli nazlanmalar yapardım.4 yıldır hiç birini yapmıyorum.Hele bu sene babamsız ilk doğum günüm olacakken hiç birşeyin anlamı ve değeri yok. Zamanın acımasızlığına kapıldık gidiyoruz.Yaş kemale ermek üzereyken saçlarımızda beyazlanmalar,göz kenarlarında kazak ayakları geleceğe dair huzurlu bir hayat ama bu hayatın içinde eksikliklerle devam ediyorum. bari sen gelebilseydin de yanımda olsaydın.en azından bir anlamı olabilirdi.belki de ailemle birlikte aynı ev içinde bekarken geçireceğim son dogum günüm..

07.07.2017
Yaş 29 olur. Yanımda olan aileme ve sevgilime cok teşekkürler.
Iyi ki varsınız. Bol gözyaşı olan bir doğum günü. Yine de tebessüm edebildim. Hepinizi cok seviyorum.
Allahim yoklugunuzla sinamasin. Ve babam sensiz ilk dogum günüm. Sensiz hic birşeyin tadi tuzu yok. Seni cok ozledim özlüyorum.

Daha dün gibi doğduğun gün. Çırpı bacaklar kürdan kollar çirkin surat kıllı omuzlar.
Şimdi mis gibi güzel yüz,tombik bacaklar ve kollar pamuk gibisin.
Şansın hayatın kaderin güzel olsun AliMetem. İyi ki doğdun,iyi ki bizim yeğenimiz oldun.
Seninle de yapacak çok şeyim var teyzen olarak,Özcan ve Yusufla yaptıklarımız gibi :o1::hello:
Annemi de özledim,1 haftadır memlekette. Emrem büyüdü de sözlendi.Ay sonuna bakalım nişan yapacağız kısmetse belki benide çağırırlar. Amma zormuş köyden kız almak,işin komik yanı 6 yıldır sevgililer zaten daha neyin tatavası :p

Havalar çok sıcak,bizde esya bakma telası.İnsanın kafası karışıyor eşya seçimlerinde.Yani en azından secenek çok olunca benim gibi kararsız birinin kafası çorba oluyor.Allahtan bu konuda Mert benden daha net kararlar alabiliyor .d .d işler durgun kafamız yorgun.

Yaşayıp gidiyoruz hala.
Allah sonumuzu hayra çıkarsın

28 Temmuz bir gelemedin. Zaten heyecanlıyım ama korkuyorum da. Ayrıca önce 27 Temmuz gelsin,Mert de gelir o zaman. Sonra Kars yolu gözükür bana,gideyim biraz Zeynep'e görümcelik yapayım :p Allah utandırmasın ikisini de.
Manisa yollarında ocağı bulmaya çalışıyorsun,telefon kapanıyor ve ben aramanı bekliyorum acaba niye aramadın .p ben arayınca kapanıyor hayırdır yani :p
Aralık ayı yaklaşırken beni iyice stres heyecan ve panik kaplamaya başladı. Umarım elime yüzüme bulaştırmam ehehe.
Ofis sensizken fazlasıyla sıkıcı,bilesin.

Bu seyahatlerin bence bir sonu olmalı. Artık dönmelisin,yanı başıma.
Çünkü çok sıkılıyorum buralarda.

Annemi ve yemeklerini çok özledim. 2 Haftadır pratik yemekler yapmaktan sıkıldım,şirket lokantasında aynı yemekler evde aynı şeyler. Davul gibi oldum. Makarnaa-patates versiyonlarını uzun süre görmek istemiyorum.Ekmek banmalı yemek istiyorum. 1 hafta çabucak bitsin,annem gelsin artık..

sonun da döküm tava olayını hallettik. artık neler yapılacak neler :)

Son 3 ay diyelim zamanı hızlıca geçirelim.

Amcalar baba yarısı derlerdi inanmazdim. Gercekten inanmamak gerekiyormuş. Çünkü koca bir yalan. Amcalar aslında hic bir halta yaramıyor aksine olen kardeslerinin yasini tutmadiklari gibi ailesine de saygi duymayip olan oldu unutun gibi insafsızca konuşabiliyor.
Dilerim arkanızdan dua edeniniz olmaz. Ölmek icin Allaha yalvarir ama kolay kolay olemeyecek duruma gelirsiniz. Babamin tırnağı edemezsiniz hic biriniz.
Menfaatci pislikler. O annemi uzuyorsunuz o cumlelerle Allah sizin cocuklarinizi da babasiz eslerinizi kocasiz birakacak. Iste o zaman biz sizin gibi hayvanlasmayacagiz.
Ayni soyadını taşıyor olmaktan artik elzem duyuyorum.
Sabah sabah cinlerimi tepeme de getirdiniz.

tontişkom demeyi çok özledim babam.. hemde çok..

Tek taşı da aldik parmagimiza da hadi hayırlısı olsun sevgilim
Az kaldi az daha sabır Allahın izniyle herşey istediğimiz gibi olacak

Mer'im :p

Ayy sen yokken şirkette çok sıkıldığımı daha önce söylemiş miydim :T:
Öğlene kadar tektim,oturdum dizi izledim :nee: sonra patron geldi verdi kağıtları taramalara başladım şu saat oldu bir kısmı bitti.kalanları yarın halledeceğim.
yarın kdvleri kontrol etmem gerek,sonra ba bsler baslayacak sonra bankaya da gidebilirim yarın çek takas yapabilirim.
başka da birşey yok.
kazasız belasız sag sağlim gel harika bir haftasonu bizi bekliyor.sabahlara kadar eğlence .p

Geri