Zerrin Özer'den Kötü Haber! Son Sağlık Durumundan Bahsetti

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
2q9zP9t.md.jpg

Bir süredir sağlık problemiyle uğraşan şarkıcı Zerrin Özer, son sağlık durumuyla sevenlerini endişelendirdi. Beynindeki damarlarda daralma olduğunu açıklayan Zerrin Özer, "Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum." dedi.

Darülaceze'de tedavi gören şarkıcı Zerrin Özer, omurilik ameliyatı sonrası zor günler geçirmişti. Uzun süre tedavi gören Zerrin Özer, katıldığı etkinlikte son sağlık durumundan bahsetti. Sağlık problemlerinin devam ettiğini açıklayan Zerrin Özer, damarlarında daralma olduğundan bahsetti.

ZERRİN ÖZER'DEN SEVENLERİNİ ÜZEN HABER

Zerrin Özer, "Yılın Şarkısı" ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmayla sevenlerini üzdü. Zerrin Özer, beynindeki iki damarda daralma olduğunu belirterek; "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralmalar var. Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum. Ama ödülümü almak ve bu gece burada her şeye rağmen dimdik ayakta durduğumuzu göstermek için geldim" ifadelerini kullandı.

2q9R14f.md.jpg

Ünlü şarkıcı, TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili olarak, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

KAYNAK

Sağlıklı olmak bu hayattaki en büyük şans ve sanırım uzun yıllar kilo problemi yaşamasının da etkisi vardır.

Darülaceze ne alaka

Darülaceze ne alaka
Borderline kişilik bozukluğu yaşıyormuş ve doktrunun tavsiyesi ile kendisi özellikle tercih etmiş, bu konuda açıklaması da olmuştu.

Zerrin Özer söz konusu iddialarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli sevenlerim ve değerli basın mensupları. Maalesef dünden beri çıkan haberleri şaşkınlıkla izlemekteyim. Her şeyden önce Darülaceze Sayın Hamza Cebeci başkanlığında kendisini sürekli yenileyen ve tüm sağlık çalışanları ve destek ekipleriyle son derece profesyonelce çalışan bir kurumdur. Huzurevi olması haricinde sağlık anlamında destekleyici birçok birikimi bünyesinde barındırmaktadır. Günlük hayatımı hafifte olsa etkileyen birtakım zincir fiziki sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim bu konuda ihtisas sahibi doktorların görev yaptığı kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum maalesef. Bu tür amacını aşan konularla gündemi meşgul etmeyelim lütfen. Sevenlerin, canlarım Zerrin'iniz gayet iyi. Hiç merak etmeyin. Sevgilerimle."

Kaynak

Geri