Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
yok reiz çok rencide edici ve ağır konuşmussun kalp kırmaya gerek yok
boşver

@different anladık anladık kustun. Ama bıraktığın ifadeyi alıp alıp atmanın lüzumu var mı :d

Makul ölçülerde maddi beklentisi olabilir. Ama tek odak noktası para ve bunu sağlamak için, bir sugar daddy edinme arayışı içine giriyorsa, ben saygı duymuyorum böyle kadınlara.

Zengin sevgili arayan kızların hayat kadınlarından farkı var mı ?

Nette dolaşırken tesadüfen gördüm konuyu, benzetme biraz abartılı geldi bana sizin düşüncelerinizi merak ettim fikri olan var mı
İkisi farklı şeyler. Kadın belki kötü çocukluk geçirmiştir belki ailesi sahip çıkmamıştır. Belki ailesi yoktur gibi gibi bir sürü örnek bulabilirim. daha önce maddi sıkıntı çektiği için hayatında olacak adamın maddi gücünün olmasını isteyebilir. Tabi doğru mu bence değil, bir insanin her gücü kendinin sağlaması taraftarayım ama böyle bir isteği var diye de kalkıp hayat kadını diyemeyiz.

Herkesin hayal kurmaya ve hayallerinin peşinden koşmaya hakkı var. Buna özgürlük deniyor. Tabi özgürlüğün de bir bedeli var. Özgürlüğün de, paranın da mutluluk getireceğini sabitleyen bir yasa yok.

Arayabilir ama kendisi diğer kızlardan farklı olarak masaya ne koyabiliyor acaba?

35 e kadar buldun buldun ondan sonra bulsan nolacakkki yaslandin genc deilsin falanfilan

bak sana evler uçuyor
kızlar ne yapsın

Geri