Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
fark dünyalar kadar
hayat kadini icabinda her saat hergün heran erkek deyistiriyor para karsiliginda

zenginle evlenen kadin icabinda namusuyla birlikde ölnekadar tek eslilik yasiyor

Paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Geriye kalan her şey için master card.

İnsanların zengin sevgili arıyor olmalarında bir sorun görmüyorum. Herkes aynı beklentide olabilir bilinçaltı olarak, kimisi bunu kendine dahi itiraf edemiyor olsa da. Bence buradaki konu, zengin ya da görece rahat bir zaman geçirebileceği birisi için karakterinden, kişiliğinden kendinden ne feda edeceğinde. Arıyor ve bunun için karekterinden bir şeyler de feda ediyorsa bir sorun olduğunu söyleyebiliriz. Arıyor fakat kendinden herhangi bir şey feda etmiyorsa bu durum için, pozisyon temiz, oyna devam.

Öncelikli kriterin zenginlik ve para olarak belirlendiği ilişkileri sağlıklı bulmuyorum.

Zengin sevgili arayan kızların hayat kadınlarından farkı var mı ?

Nette dolaşırken tesadüfen gördüm konuyu, benzetme biraz abartılı geldi bana sizin düşüncelerinizi merak ettim fikri olan var mı
Var hayat kadınları gel önce nikah kıyalım demiyor hahaha. Ama ortak noktaları İkisi de para için bu işi yapıyor nokta.

Bugün param vardı yanına gelen yarın daha fazla parası olanın yanına Elbette gider. Ona tamah eden adam da zaten ancak Noel Baba'nın ren geyiği gibi ortalıkta Gezer..

Teorik olarak YOK. Bir kız eğer para için geliyorsa(ki şükür bugüne kadar ki ilişkilerimin hiç birinde böyle bir şey olmadı.), onu kullanır atarım. Değil ciddi düşünmek, gözümde böcek kadar değeri olmaz.

Geri