Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
kadın zenginse dengini isteyebilir elbette. kadın zengin değilse de aslında maddi güç isteyebilir. bence herkes dengiyle olsun ama bana ne ya. siz yine de para avcısı olanlardan uzak durun, hem kadınlar için hem erkekler için söylüyorum bunu. para avcısı olmak bambaşka bir şey.

Ben de zengin sevgili arıyorum arkadaşlar, bilginize.

herkes yanında bir bagajla gelir, o bagajda geçmişini, bugününü ve ekonomik durumunu taşır. birine gönül verdiğinizde, ona gönlünüzü açtığınızda eğer bagajından memnunsanız birlikteliğe, yol yürümeye devam edersiniz aksine değilseniz çekilirsiniz ve bu anlaşılır bir şeydir. fekat şark kurnazlığı yapıldığında bu fark edilir, hoş karşılık bulmaz.

Zengin sevgili arayan kızlar beni bulsun. Zengin değilim ama yine de bulsun

Hoş değil elbette ancak karşısındaki kişiden bunu gizlemiyorsa ne diyebilirim ki.. erkekler de masum bebek değiller sonuçta..

Hayat sartlari buna itiyor yapacak bisey yok.. musrif kizim ben bana yetmekte kolay degil

bana ne parasından para bende de var
karakter lazım karakter..

Niye erkekler güzel meme popo bilmem ne cinsellik geliyor ilk akıllarına bizde zenginnn istiyoruz işte ne olmuşşşş aaaa...ikiside aynı bok işte

Fakirini de aramıyoruz ki… Aşk dediğin şey arayınca bulunan bir şey değil. Bir bakmışsın hiç aklında yokken olmuş…

Arkadaşlar zenginlik farklı bir şey, zenginliğin tanımını bilmiyorlar sanırım forumda.

Geri