Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
konu bu sebeple açıldığından ben de konuya bakış açımı beyan ettim, isteyen dilediği gibi özel hayatını yaşayabilir kimseyi de alakadar etmez bu.

ben de aynı şeyi söyledim =)
üstelik seni de bu konuda değerlendirmemizin yanlış olduğunu da söyledim =)

ben de aynı şeyi söyledim =)
üstelik seni de bu konuda değerlendirmemizin yanlış olduğunu da söyledim =)

burada herhangi bir kişiden ya da kişilerden bahsedilmiyor, bir durum hakkında kişiler fikirlerini beyan ediyor, yani yanlış bir şey yok, kimse beni değerlendiremez haddi değildir aynı şekilde de ben kimseyi değerlendirmiyorum, seninle aynı şeyi söylemiyoruz yani bu açıdan bakıldığında değerli arkadaşım.

Zengin kadin arayan erkekler icin ne dusunuyorsun hatemo?
O kadınlara da aynı şeyi öneriyorum. Baktın amacı zengin kadın, ilişiği kes. Amacı para olan kadın/erkekten hayır gelmez. Ha dürüst olmak gerekirse zengin partner arama konusunda kadınlar bir adım önde.

Ne demişler, paraya doymayan kadından, kadına doymayan adamdan uzak duracaksın

Erkeklerden de zengin isteyen olmuyor mu? Oluyor. Kız senden parasını alıyorsa sen de kızdan bir şeyler bekliyorsundur hacı babanın tekkesi değilsen. Karşılıklı yani.

Bende memur ariyom ne var yani

Konu sanırım yanlış anlaşılmış ve burada eleştirilen durum, zengin eş ya da sevgili beklentisi değil.
Tek kriteri para olan ve erkeği de bu yönde kullanmaya çalışan kadınlardan bahsediliyor. Elbette kendini bu yönde kullandıran erkekleri de eleştirmek gerekiyor.

Son düzenleme:
çağın normalleri arasında instagramda çatur çutur dan bilzeranlara yazıyorlar

turk kizlarinin buyuk kismi para bulup yatayim ( iste calismak istemiyor ) kafasinda ben karakter olarak cogunu sevmiyorum hatta bir anim var soran olursa yazarim

Merak ettim nedir o Anin keke
bizim sirkette bir yonetici asistani var kadin 7-10 arasi maas aliyor ve yoneticisi ust duzey o da ortalama 40-50 arasi. bi baktim bi gun mutfakta salatalik peynir vs ozenle dilimliyor tabaga diziyor falan bir yag icin ugrasiyor aklinca ilgisini belli edecek sonra mutfak calisani geldi cay koyu sizin yoneticiye gotuuyorum dedi. yonetici asistani bir cildirdi ona ben gotururum sen goturme falan bir bozuldu. adam evli barkli ve o kadinin gorevi ona kahvalti hazirlamak falan degil anlayan anlar

Geri