Zengin olmanın alt sınırı nedir?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

images (16).jpeg

Zengin olmanin alt sınırı nedir ? :)

Yani neyiniz olunca,
nelere sahip olunca ya da ne kadar paraniz olunca artik kendinizi zenginler arasinda hissedeceksiniz ?

Parayi dert etmemeye baslayacaginiz sınır nedir arkadaslar ?

Konunun ilham perisi No Pasaran
(Peri dedim ama sıkıntı olmaz insallah) :)

Bunun sınırını bilemem ama yoksulluk sınırını çok iyi biliyorum. Önemli olanda bu değilmi

İhtiyaç fazlasına sahip olan kendini zengin görebilir. Ama görmeyebilir de.

Etikete bakmadan alışveriş yapıyorsan zenginsindir... Ben önce etikete bakıyorum ki beğenirsem ve pahalıysa uzulmeyeyim diye çünkü fakirim..

Yazlık ile ev arasında kalıyorsan az kalmış demektir

Şu pahalılıkta 3-5 milyonluk sıradan bir daireyi rahatca satın alabiliyorsa fakir değildir

zamanında bitcoin alaydın
nebilim mining yapaydın zengindin şimdi ben gibi xs

Özel uçağın varsa zenginsindir.

Az önce yine zenginî hareketlerde bulundum. Kanlıca'dır, Üsküdar, Bakırköy'dür, buralardaki satılık köşklere baktım, aslında zengin olsan para değil ha, bahşiş verir gibi köşk alabilirsin,

100 milyon liraya filan muhteşem köşkler var, Türkiye'de şato yok, olsa şato fiyatlarına bakardım.

Köşk alabiliyorsan, zenginsindir...

Ahah, ben bu konuyu yeni görüyorum. Nasıl ilham verdiysem artık benzer konuyu 4 ay sonra kendim açmışım : dd

uçmayın o kadar vize sıkıntısı çekmeden sürekli yurtdışına gidiyorsanız (gezmek amaçlı) zenginliğe adım atmışsınız demektir işte

kac paradan itibaren zenginsin bilmem

ama 81 gram altinin varsa yada 81 gram altin deyerinde paran varsa fakir deyilsin

Etiketine bakmadan bir şeyleri almaya başladığınız zaman.

kuru pilav yedim
ay pis fakir senin gazınla uğraşamız
de get
haha

Geri