Zengin birine ne hediye alınabilir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Benim ünivetsiteden arkadaşım var, gelecek hafta doğum günü ve bu aşırı zengin. Ne alınır zengin birine ya. .s.s Bulamadım bir şey fikir verseniz?

Kendi yapacağın yada yaptıracağın bir şey. İnternette böyle özel el yapımı şeyler yapan yerler var, yani aklına gelmemişse parayla bile alabileceği alelade bir şey değil.

Bilmiyorum el beceri durumunu, yoksa başka önerilerde bulunabilirdim. El yapımı hediyelikler için özel olarak bir yer tavsiye edebilirim ama ilgini çekerse mesaj atarsın. :hi:

Komik kaçmaz mı bu ya? :dusun:

Zengin olup olmaması önemli değil bence. Aldığın her hediye zenginliğe bin basar zaten.İçinden ne geçiyorsa onu al. :)

Benim ünivetsiteden arkadaşım var, gelecek hafta doğum günü ve bu aşırı zengin. Ne alınır zengin birine ya. .s.s Bulamadım bir şey fikir verseniz?

Bunun zenginlikle fakirlikle alakası yok, hoşuna giden şeyleri biliyorsan birini alabilirsin.
Bknz : Saat parfüm vs vs

Saat ve parfüm çok klişe ya.
aegishjalmur bay zengin sana ne alınsa hoşuna gider? ljksljks Belki burdsn bi şey çıkar. :D

ay bi ablaya hediye almıştım gidip değiştirmişti
yaram depreşti yine
dur başlık açayım

Bu tamamen bütçenize bağlı.

Klasikleşmiş şeylerden uzak durun. Hediye hatıradır aynı zamanda. Kullanmayacağı bir biblo bile olabilir.

Komik kaçmaz mı bu ya? :dusun:

Niye komik olsun ki boyama kitabı boyayıp ver demiyorum. :D

Mesela bi arkadaşım var benim ünlü tabloların 3 boyutlu maketlerini yapıyor ve acayip güzel dekoratif şeyler.

Tabii sadece bir öneriydi. Bana kalsa ben hoşuna gittiğini bildiğim bir şey alırdım, neticede önemli olan ortak zevklerde buluşabilmek birbirinizi tanıdığınızı sezdirebilmek.

Niye komik olsun ki boyama kitabı boyayıp ver demiyorum. :D

Mesela bi arkadaşım var benim ünlü tabloların 3 boyutlu maketlerini yapıyor ve acayip güzel dekoratif şeyler.

Tabii sadece bir öneriydi. Bana kalsa ben hoşuna gittiğini bildiğim bir şey alırdım, neticede önemli olan ortak zevklerde buluşabilmek birbirinizi tanıdığınızı sezdirebilmek.

Yok Cin Ali almayı düşündüm ben. :D
Ortak noktamız futbol. O Barça ve Messi delisi. Messi forması falan mı alsam dedim ama var forması.

Zengin birine basit şeyler alırsan bence daha hoş olur.
Ne kadar lükse girersen gir zaten o onları görmüştür.
Basit ve anlamlı olabilir.

Yok Cin Ali almayı düşündüm ben. :D
Ortak noktamız futbol. O Barça ve Messi delisi. Messi forması falan mı alsam dedim ama var forması.

Messi'yi al ne diyeyim. sakldas

fonlabeni'den kampanya başlat bonservisini alalım forum olarak sakjdas

Üniversite yıllarınızla alakalı geçirdiğiniz şeyleri not defteri gibi bir şeye yazabilirsin.
Bununla beraber en sevdiği fotoğrafı karakalem yaptırıp çerçeve haline getirtebilirsin.
Bence gayet şık ve manidar.

BIM den dost yogurt al yemek icin kullanmaz belki yuzune maske yapar : )

Geri