F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Benim ünivetsiteden arkadaşım var, gelecek hafta doğum günü ve bu aşırı zengin. Ne alınır zengin birine ya. .s.s Bulamadım bir şey fikir verseniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi yapacağın yada yaptıracağın bir şey. İnternette böyle özel el yapımı şeyler yapan yerler var, yani aklına gelmemişse parayla bile alabileceği alelade bir şey değil.
Bilmiyorum el beceri durumunu, yoksa başka önerilerde bulunabilirdim. El yapımı hediyelikler için özel olarak bir yer tavsiye edebilirim ama ilgini çekerse mesaj atarsın. :hi:
Benim ünivetsiteden arkadaşım var, gelecek hafta doğum günü ve bu aşırı zengin. Ne alınır zengin birine ya. .s.s Bulamadım bir şey fikir verseniz?
Komik kaçmaz mı bu ya? :dusun:
Niye komik olsun ki boyama kitabı boyayıp ver demiyorum.
Mesela bi arkadaşım var benim ünlü tabloların 3 boyutlu maketlerini yapıyor ve acayip güzel dekoratif şeyler.
Tabii sadece bir öneriydi. Bana kalsa ben hoşuna gittiğini bildiğim bir şey alırdım, neticede önemli olan ortak zevklerde buluşabilmek birbirinizi tanıdığınızı sezdirebilmek.
Yok Cin Ali almayı düşündüm ben.
Ortak noktamız futbol. O Barça ve Messi delisi. Messi forması falan mı alsam dedim ama var forması.
Messi'yi al ne diyeyim. sakldas
fonlabeni'den kampanya başlat bonservisini alalım forum olarak sakjdas
Saat ve parfüm çok klişe ya.
aegishjalmur bay zengin sana ne alınsa hoşuna gider? ljksljks Belki burdsn bi şey çıkar.![]()
Ya niye dalga geçiyorrsun? :T: O kadar param olsa CR7'yi satın alırım kendime. ljksljksljks