Zencilerle evlenen Türk kızları

Konu sahibi son olarak 1018 gün önce görüldü
Son zamanlarda çok duyar, görür oldum. Bir kaç defasında da el ele denk geldim. Elbet evli olmayıp sevgili olanları da vardır ama sanki evlenenleri de artıyor.

Bizim Türk kızlarına baksen renk falan önemsemiyorlar hımmmm

Zaten zenci erkeklere hayranlık var bizim kızlarda Allah mutlu mesut etsin.

Isteyen istedigi renkte desende uzunlukta erkekle evlenebilir .d

Asil onemli olan mutlu olmalari .d

Çakma Rolexci efendi insanlar kendi hallerinde zararları yok adam gibi adamlar zenci kardeşlerimiz . Allah mesut etsin

Zevk meselesi. Benim pek hoşuma gitmiyor nedense. Irkçı bir pislik de değilim, alakası yok.

Ben sempatik buluyorum siyahileri
Benim kız arkadaşım dilini geliştirmek için Nijeryalı manita yapmıştı. Evlilik bilemiyorum Altan .d

%5 beyazlar onlarda esprisini yapacağım da linç yemem umarım :s

fas uemekleri çok baharatlı diye biliyorum ben.
ayrıca onlar türk yemeği zaten nilüfer
Arkasina es des koyunca Yunan yemegi oluyor haha. Fas yemeklerinde tatlilarini seviyorum cesitleri bol, kuskus da guzel. Is arkadaslarim getiriyor severek yiyoruz. Ben afgan yemeklerini korkunc baharatli buluyorum, o kadar kotu ki bahce kapilari acik oldugunda kokudam oturamazdik.

Arkasina es des koyunca Yunan yemegi oluyor haha. Fas yemeklerinde tatlilarini seviyorum cesitleri bol, kuskus da guzel. Is arkadaslarim getiriyor severek yiyoruz. Ben afgan yemeklerini korkunc baharatli buluyorum, o kadar kotu ki bahce kapilari acik oldugunda kokudam oturamazdik.

kuskus dedigin nasıl oluyor?
bizim bildigimiz gibi küçük bulgur toplarından mi bahsediyorsun acaba?
genel olarak afrika ve doğu kökenli ülkelerde yemekler çok baharatlı oluyor daha doğrusu Asya ülkelerinde diyeyim

Geri