ZeN

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZeN benim siyahla bütünleştirdiğim içinin de bi nebze karanlık olduğunu düşündüğüm
kalemi sağlam ayrıca kendi kendisiyle konuşmayı seven biri olduğunu gördüğüm arkadaşımız =))

ZeN nickini gördüğüm de aklıma ilk gelen pırlanta oluyor =)

Yorumlarını beğendiğim kimseyle fazla içli dışlı olmayan yüreği güzel insan. :cici:

Hemen hemen aynı yazarları seviyoruz. Forumda yazılarını beğendiğim ve keyifle takip ettiğim biri .

Yazılarını severim,
Tanışma fırsatı bulamadık ama tanışacağız birgün biliyorum :p
İçinde yaralı bir kız çocuğu olduğunu hissediyorum buna rağmen güçlü çünkü kalem tutmasını biliyor.
Kaleminiz hiç susmasın ZeN :))

Kalbinin fena halde dolu olduğu belli :)
Yazdıkça içini boşaltıyor gibi Zen .
Tanışmıyoruz belki ama yazdıkları iyi ifade ediyor beni ..

kendisini pek sevdikk:=)

tartışma ile başlayıp uzak durduğum anlarda yazdıklarına denk gelmemle sempati duymama sebep olmuş kişidir.
düşünceler ne kadar farklı olursa olsun..

Dogumgunu cocugu ZeN :)

Ona daha bunu soylemedim ama kendime cok benzetiyorum. Dusuncelerimiz cokca benziyor hatta tipatip ayni desem sasirir. ruh ikizim oldugunu soylemedim henuz ona :D

Ama bolca bi sohbet etmek isterim onunla (:

ZeN aslında uzun uzun sohbetler etmeliyiz seninle, konusu ne olursa olsun. Başlarda sana karşı gs'den dolayı bi önyargım olmuştu ama sonuç olarak yanıldım, üzgün değilim (:

Sen bu forumdaki en agirbasli bayansın kimselere benzemeyen bir asilliğin var. Seni tanıdığıma da asla pisman değilim. Bu seviyeli, olgun, kisiligi ve duruşu sağlam görüntünü bozma hiç.

İçten içe seviliyorsun canım benim :srl:

ZeN ; Seni daha önceden tanırım.. Nekadar zıt düşüncelerimiz olduğunu düşünsekte kişiliğin benim için çok sağlamdır. Kendini bilen, ağır bir duruşunla zaten seviliyosun herkes tarafından bunlara değinmeme hiç gerek dahi yok. O sert duruşun altındaki çocuk ruhun ve duygusallığını insanların Karanlık diye adlandırmasına hep kızmışımdır. Kendi dünyanın, kendi kurallarının dışına çıkmaman en doğru davranışın. Keşke herkes böyle adlandırılan bir karanlığa sahip olsa idi. Ozaman karanlıktan kimse korkmazdı. Herşey güzel gönlünce olsun sen kendini nekadar yerden yere vursan da, saklayamazsın insanlardan yüreğini.

29 Temmuz 2013 22:37

* Hani böyle forumda birkaç ismi yazsın da takip edeyim deriz ya işte ZeN tam da o kişilerden.

* Duruşu ve tavrıyla saygı duyulacak isimlerden.

11 Ekim 2013 21:30

Bunlara ilaveten ,

- En yeni forum editörlerimizden. Tebrikleri ve beğenileri gördükçe bunda geç kalmış olduğumu itiraf edeyim.

- Geç olsun güç olmasın diyip işin içinden sıyrılayım.

- Olmazsa olmazlardan biri , iyi ki Turkuaz oldu.

sessizce oturup hiçbir şey yapmazken bile etkili. yazdıklarını okumaktan keyif alıyorum edit:aranan kan bulundu.

Calypso icin soylediklerim ZeN icinde gecerli :p

Hic tanismadigimiz halde forumda sevdigim ve samimiyetine inandigim birisi :p

Arti nickini cok begeniyorum :p

Turkuaz renginin en çok yakıştığı forum üyesi :)

Foruma geldiğimde bir tartışma konusunda yorumuma verdiği beğeni ile kendisini takip etmeye başladım.
Gerçekten hanımefendi, dobra ve düşündüklerinden ödün vermeyen birisi.
Bazen içini dökmek istiyor, satırlara akıtıyor zehrini ama yüreğindeki ummanın büyüklüğü sanırım buna izin vermiyor.
Susmayı sevenlerden oda.
İnsanlardan uzak durmuyor fakat onlara çok da yaklaşmayı doğru bulmuyor kanımca (:
Temkinli dediklerimizden.
Ve kalemi gerçekten kuvvetli arkadaşlardan.
Onu okumayı seviyorum çünkü satırlarında kendimi buluyorum çokça.
Bir de iyi bir gözlemci ve insanları mutlu etmeyi seviyor.
Her şey gönlünce olsun ZeN :cici:

Hiç konuşmadık ama karanlık yanı bir tarafa aydınlık tarafı da var(: Bana sevimli geliyor yazdığı yazıları içten içimizden biri yani:)Her şey güzel gönlünce olsun:)

Imm cümlelerime nasıl başlayacağımı bilemediğim bir konu.

Bir insan bu kadar mı çok sevilir ? Ben seviyorum işte :**
O benim ablammm , O benimmm canımmm :***
Üzüldüğü zaman benimde keyfimin kaçtığı , yüzü güldüğünde neşelendiğim bir kişilik.

Galatasaraylılık yönü öyle bi çekiyor beni ki sımsıkı sarılasım geliyorrrr :*
Kişiliği oturmuş , Hanfendi deyiminin tamda parmakla gösterilebilicek yanı. Forum içerisinde her daim gözlerimin görmek istediği bir abla. Varlığı bile yeter derler ya heh işte ondan . ZeN'in varlığı bile yeter !

Seni çok seviyorum ablacım , Hayatımda hep bi yerin olsun :* :srl:

Deli.
Ben değil kendisi öyle diyor.Kendisiyle dalga geçebilen,ego düşükünü olmayan biri.
Çok duygusal ve hassas.Aşırı duygusallığı bazen karamsarlık boyutuna ulşabiliyor.Edebiyat seven ve kalemi güçlü biri.

Ben seni çok sevdim :) Karanlık yönün derken? Ben sende sadece kabuk bağlamayan bağlamasınada izin vermediğin bir yara ve o yarayla birlikte gelmiş bir hüzün görüyorum. İnsanlar tarafından defalarca incitilmiş hırplanmış o yüzden o aradaki mesafeyi aşmayan bir yavru ceylan :) Bir kanadı kırık yaralı bir kuş.. Sen bu forumda yakından tanımak istediğim, uzun muhabbetler etmek istediğim bir üyesin.. Bu renk sana çok yakıştı söylemişmiydim? :) Umarım bi gün kırık kalbini tamir edecek birini çıkarır Allah karşına. Ve bütün bu hüznü alır götürür. Ve yine umarım kaleminden dökülenlerden birşey eksilmez bizde senin mutlu yazılarını okuruz. :) Değerlisin hiç düşünmeden değer verilecek kadar hemde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri