Zen için

E
  • Kullanıcı Ezel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Komik Resimler
547024_578361062209751_1869833120_n.jpg

Güllü - Nereden Sevdim O Piramidi

ZeN baktıkça neşelenmen için :cici:​

:cici: :cici: :cici:

Katre-i Matem zaten ben bunu hic unutmamistim, cok hosuma gitmisti. Hatta gecen gün paylastigini aradim bulamadim. Tesekkür ederim paylasim icin. :kiki:

o ne öyle satanist şeysi gibi

Zifir Allah askina sen de gecen günkü icinden gecen resimlerde paylastigin kafasinin üzerinde el arabasiyla giden adami ekle buraya o da benim icin olsun. Ona da cok fena gülmüstüm. Gece gece icinden bu mu gecti diye. :cici:

Ha bu arada tabi yasin tutmuyorsa bilmezsin sen Güllü günlerini. Genctik bir o zamanlar hey gidi. Degmezmis Sana sarkilariyla az laf sokmadik. :cici:

Zifir Allah askina sen de gecen günkü icinden gecen resimlerde paylastigin kafasinin üzerinde el arabasiyla giden adami ekle buraya o da benim icin olsun. Ona da cok fena gülmüstüm. Gece gece icinden bu mu gecti diye. :cici:

kendimi öyle hissediyordum ne yapayım yahu :D bu arada senin güldüğüne inanmak bana zor gelsede mutlu oldukkine gül ha güllll :) ruhen 15 bedenen 30-40 nüfuz cüzlanına göre 27 var sen hesapla hadi bakam

kendimi öyle hissediyordum ne yapayım yahu :D bu arada senin güldüğüne inanmak bana zor gelsede mutlu oldukkine gül ha güllll :) ruhen 15 bedenen 30-40 nüfuz cüzlanına göre 27 var sen hesapla hadi bakam

Yahu insan kendini kafasinda el arabasi ile gezer gibi nasil hisseder ki..? :cici::cici::cici:

Yahu insan kendini kafasinda el arabasi ile gezer gibi nasil hisseder ki..? :cici::cici::cici:

bi ağırlık var işte tutki el arabası olsun :D sen hiç kafana poşet geçirip dolaşan çocuk görmedin mi ben çocuklukta hep yapardım pişman değilim azcık deliyim.

bi ağırlık var işte tutki el arabası olsun :D sen hiç kafana poşet geçirip dolaşan çocuk görmedin mi ben çocuklukta hep yapardım pişman değilim azcık deliyim.

639971.jpg

Iyi de poset kafa da durur, el arabasi kafada nasil durur mesele olan o. :cici:

Belki gülmeye sizlere yardimci olur. :D

Askerlikten cok korkuyorsan 30.000 tl vermek yerine 10.000 tl ver cinsiyetini degiştir 20.000 tl cebinde kalsın.. Nasılsa her türlü adam değilsin.

Geri