ÜSözlük ZeL

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Kim bu?
Taniyor muyum?
Kalbin beni sorarsa selam söyle.

• Kahkaha
Tepkiler: ZeL
Beni ruhu ile aldatmis..
Cok yikigim su an..

• Kalp Gözler
Ve de beni kiskanmis...

Süreyya hanımın katkılarıyla geç tanıdığım ama tanıştığımıza çok memnun olduğum birisi.
Sohbet etmeyi çok seviyorum, alınganlık yapmaz vs kafa dengi birisi.
Forumda çok aktiflik sağlamıyor maalesef, gelse buralarda da eğleniriz. Her şey gönlünce olsun tatlım..

Oh oh benden sonra kimse yazmamış, bu harika güzelliğin keşfedilmemiş olması ne güzel.. bugün doğum günü, ve biraz şımartmak lazım tabii.. biricik zeynom, hayatımda tanıdığım en huysuz kadın.. harika bir toksik ilişkimiz var, bana trip attıran tek kadın :) iyi ki yolumuz kesişti.
Fındık tüccarı olur kendisi.. yıllardır aksilikler yüzünden gelmedi benim fındıklar ama olsun, canın sağolsun.. bakmayın soğuk, mesafeli olduğuna, pamuk gibi kalbi vardır, adam seçer! Bir de iyi dans eder ahah salladım :)
Daha çok gel buralara, daha çok yaz. Herkes nasıl harika bir arkadaş olduğunu görsün.. Süreyya ile arkadaşlığınızı kıskanıyorum! Yakında size operasyon yapacağım, ama başarısız olma ihtimali çok yüksek! Hatta garanti.. iki çiçek ben de bir böcek :* iyi ki varsın, varsınız, varız..
Doğum günün kutlu olsun canım.. yeni yaşını kutlarım..

Oh oh benden sonra kimse yazmamış, bu harika güzelliğin keşfedilmemiş olması ne güzel.. bugün doğum günü, ve biraz şımartmak lazım tabii.. biricik zeynom, hayatımda tanıdığım en huysuz kadın.. harika bir toksik ilişkimiz var, bana trip attıran tek kadın :) iyi ki yolumuz kesişti.
Fındık tüccarı olur kendisi.. yıllardır aksilikler yüzünden gelmedi benim fındıklar ama olsun, canın sağolsun.. bakmayın soğuk, mesafeli olduğuna, pamuk gibi kalbi vardır, adam seçer! Bir de iyi dans eder ahah salladım :)
Daha çok gel buralara, daha çok yaz. Herkes nasıl harika bir arkadaş olduğunu görsün.. Süreyya ile arkadaşlığınızı kıskanıyorum! Yakında size operasyon yapacağım, ama başarısız olma ihtimali çok yüksek! Hatta garanti.. iki çiçek ben de bir böcek :* iyi ki varsın, varsınız, varız..
Doğum günün kutlu olsun canım.. yeni yaşını kutlarım..

Fındık tüccarı aldlfllg
Sürimin yeri hep ayrı,her zaman,ama sende iyi dost oldun, sinirlerimi çok bozuyorsun ama seni de böyle sevdik. Uzun uzun yazmayı sevmiyorum, biliyorsun zaten. Teşekkür ederim tekrar sende iyi ki varsın.

13 yil.Dile kolay ya.
Ne bu ağlama gecesimi

Hangi dilde düsünüp, hangi lisan ile anlatsam bilemedim.

Güldürerek aglatir.

Ah benim tatlı belam, tatlı mı bilemedim şimdi.. canım o canım.
Günlük kavga etme dozumu almayınca uyku tutmaz, rahat edemem.
Günde 7374 kere küstüm deyip, zeynom nerede diye yazmadan duramadığım, sen harika birisin. İyi ki tanıdım seni.. geçen konuşmalarımıza baktım, bugüne kadar bana en çok "sanane" yazmışsın.. ah o kadar seni seviyorum deseydin keşke :)
Fındık güzelim benim, seninle zaman geçirmek en sevdiğim şey.. sen hep kız bana, ama en çokta sev..
İçinde senin olduğun her şey çok güzel..

• sarılma
Mutlu yillar askim.
Dügününe gelecegim,söz.

Geri