ÜSözlük ZeL

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Valla konun var mi bilemiyorum ama aramaktansa acmayi yegledim.
Nasil gecti habersiz o güzelim yillarimiz Zel?
Bazen gözyasi olduk bazen icli bir sarki.
Bir erkegin ikimizi de birden idare edebilecegini düsünmesi..hangi malligin hayal ürünüydü acaba?Yani var mi öyle bir sey tam emin de degilim ama bana öyle gibi geldi :DDDD
Cok kirli ve karanlik bir mazimiz var.
Bu günlere gelene kadar az mi yakip yikmadik?:D:D
Kaos diyorlar.Kaosun ne oldugunu bilmiyorlar.Bilseler kaos derler mi?
Felegin cemberinden gectik.
Ln abartiyorsam söyle.
Bilirsin abartmayi severim.Seni de severim.
Yani kiskaniyorum.Ne bilim..Ayagini denk al.p
Bayramin kutlu olsun her bir seyim.

Iki sarki birakip gidiyorum bu diyarlardan.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ZeL
el kızının üzerine euro atılırken, yurdum insanı zel'in üzerine tl atılması beni üzmüştü.
çok şükür kirli ve karanlık bir mazimiz yok, ancak birbirimizi taşlamışlığımız var!
söyleyeceklerim bu kadar, teşekkür ediyoruz..

Zel ile benim aramda.
Anlayamazsin.

• Üzgün
Tepkiler: Sux
Yaaa @Süreyya kıskanma bizi pls. Zel ile maziye dayanan güzel anlarimiz var bizimde..bir senin mi var Zel ile mazin ! Ne sandın anlamadim ki jzjz

Yüreği güzeller güzelidir Zel'im. Icinde zerre kötü düşünce yok ayrıca çok kırılgan ve utangaç bir yapısı var, oldukça naifdir. Seviyorum kendisini özeldir, muhabbeti başkadır kalp bırakıyorum minnoş yüreğine ♡

• Kalp Gözler
@hahahah hanim siz böyle tanimissiniz;

Yüreği güzeller güzelidir Zel'im. Icinde zerre kötü düşünce yok ayrıca çok kırılgan ve utangaç bir yapısı var, oldukça naifdir.

Bunu okur iken biraz tebessüm ettim tabii.
Ayrica kiskancim bunu elimden almak namumkun.

Fekat ZeL i ben farkli tanidim.
Cok farkli.Cok cok.

@hahahah hanim siz böyle tanimissiniz;

Yüreği güzeller güzelidir Zel'im. Icinde zerre kötü düşünce yok ayrıca çok kırılgan ve utangaç bir yapısı var, oldukça naifdir.

Bunu okur iken biraz tebessüm ettim tabii.
Ayrica kiskancim bunu elimden almak namumkun.

Fekat ZeL i ben farkli tanidim.
Cok farkli.Cok cok.

Kıskançlık'ta bir duygu onu diğer duygulardan ayırmak zaten hoş olmaz..insanın sevdiklerini önemsemesi güzel bir şey.

Sen olduğun için farklı tanıman, B kişisine sorsan o da farklı tanımıştır.. doğal olanı bu zaten. Muhabbetinizin daim olması dileğiyle ♡

2-3 yıl önce günün her saati konuşup baya eğleniyorduk çok müko tayfamız vardı sadfdasf

Zeynep pek anlatılacak biri değil ya tanımanız lazım (buraya hiç yazmadığım için kendimi affettirmeye çalışıyosadrusdfn)

<3 <3 seviyorum

Paylaştığı bir Karadeniz fotoğrafında farkettim.

Çok çook uzun süre Süreyya ile yakınlığını bilmiyordum benim öyle kör tarafım vardır bazen gözümün önünü görmem.

Sanaldan dost mu çıkar diyenlere güzel örneksiniz. Bazen var ya insanın en dibindeki akrabasından iyi olabiliyor hayatının bir yerinde kattığın insanlar.

Zaten asıl mesafe iki kafa arasında değil mi : )

Sevgiler...

Uzaktan uzaktan beğenileştiğim, sempatik bulduğum, kendi halinde hoş bir hanımefendi kendisi :) Hertürlü polemikten uzak, konuşacağı kişileri seçen ve gözlemi kuvvetli biri gibi Süreyya hanımcımla olan dostlukları ise izlenilmeye değer birgün kendisini daha detaylı tanımak dileğiyle.. :)

tamı tamına, tas tamına tanımak çok denk gelmedi. konuştuğum kadarıyla kendi halinde bir hanımefendi. bilmiyorum belki anne tarafımdan dolayı kan da çekiyor olabilir. sessizliğin içinde kaçıncı dert ojesini sürüyorsa o kadar da gülebiliyor. mutlu olsun.

• Beğen
Askim,sirdasim,beni idare eden,moral depom.
Ögrencim xDDD
Herbi seyim...
Iyi ki varsin.

• Kalp Gözler
Süri'nin 25 yıllık arkadaşı. Süri arkadaşsa iyidir herhalde.

• Beğen
Duyumuma göre,evindeki sifon isyan etmis...

Allahim ne güldüm kendi kendime..

• Kahkaha
Allah sizi Süreyya ile bir yastıkta kocatsın : )

Doğum gününü çok geç gördüm. Ondan buraya yazıyorum tebriklerimi.

Hayatın hep güzel olsun aslan kızı

Geri