Zeitgeist Yalanı

• Kullanıcı Grande
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3924 gün önce görüldü
zeitgeist.jpg

Zeitgeist...
Bu tarz ezoterik konularla ilgiliyseniz adını duymuşsunuzdur mutlaka.
Bilmeyenler için kısa bir anlatım yapayım;
Zeitgeiste bilinen tarafıyla bakarsak anti illuminati tarzı bir belgesel olduğunu görürüz ama gelgelelim belgeseli incelemeye kalktığımızda aşırı derecede ateizm propagandası var. Sizce Zeitgeist neyi amaçlıyor ? yada daha doğrusu kime hizmet ediyor ?
İşte size kısaca bunu anlatacağım icon smile Zeitgeist Yalanı Herneyse girişi yaptık şimdi asıl olaya geçelim.
Sizce anti illuminati belgeseli neden ateizm propagandası yapar ?
İlluminati nedir ne değildir bu tarz konularla vakit kaybetmeyelim,zaten örgüt oldukça ayağa düşmüş durumda şu an.
Asıl konumuz İlluminatiye hizmet edenler. Bu örgüte hizmet edenler oldukça güçlü kişiler,peki bu güçlerini neye borçlular ? Hemen söyleyeyim ; Para ve MEDYA
Para kısmı beni şu anda çok ilgilendirmiyor, İsrail ve ABD maslı kullanıyosanız sizde destek oluyosunuzdur, o yüzden derin konulara girmeyelim.
Gelelim asıl konumuz MEDYA
İnsanlara bir şeyi empoze etmenin en kolay yolu nedir ? O şeyi sürekli tekrar etmektir diyeceksiniz.
Peki o şeyi nasıl sürekli tekrar ederler ? cevap : MEDYA yoluyla…
Zeitgeist bunun en güzel örneğidir. Bir belgesel bu kadar güzel kamufle edilebilir. Anti illuminati adı altında propaganda yapmak oldukça mantıklı bir yöntem değil mi ? Çizgi filmlerde verilen SEX subliminali bunun yanında bi hiçtir.
Ben size direk sizin fikrinizmiş gibi empoze edilen bir şeyden söz ediyorum.
Bu belgesel oldukça zararlı. Bu belgeseli izleyipte ALLAH yolundan dönen çok kişi tanıdım.
Her kaynağa güvenmemenizi öneririm, Medya ellerinde olduğu sürece her yoldan empoze edebilirler size fikirlerini…
Demem o ki kısaca neyi izlediğinize,ne yaptığınıza, ne yediğinize dikkat edin.
Umarım yazım biraz yardımcı olur fikrinizin gelişmesinde.
Selametle…

Geri